2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sanki bende damlayı verdikten sonra dahada azdı gazları bugün bende birkaç gğn vermiyim diye düşündüm veriyorum da değişen bir şey yok birde böyle deneyelim iki bebekle gaz olayı çekilmiyor
Ayy senin daha zor bide vermeden deneyelim inşallah düzelirler

Doktoruma araştırarak gidemedim başka doktora gidecektim problem yaşadık hemen ona girdik ama hemen mama ve damla verme girişiminde bulundu değiştireceğim en iyisi

Ay bende ağladım şimdi neyseki atlattınız çok şükür..

Benimki de istemiyordu da 9 ay boyunca başının etini yedim tek mi yaptım ben bu çocuğu diye Bayağı uğraştım onu da hazırladım Doğumdan sonra da zormuş başka seçeceğim olsa girmemeyi tercih ederdim dedi başka bir seçeneği olmadığını biliyordu en azından şaka bir yana ilk doğum anını o da görsün cok istedim onun için de istedim aslında ve bebekler de hissediyor bence babasının yanında olduğunu

Bizim dr bişey demedi ogün nöbetciydi hic begenmedim 1hafta sonra kontrole gittik cins bi bayandı bende 1aylıkken yada 40.gün gideyim diyorum kızımda nezmn gittim hatırlamıyorum

Valla gaz çıkarma makinesi de süper fikir

29 haftadayım bana da plasentada yaşlanma ufak ufak başlamış erken olabilir doğumun filan dedi çok moralim bozuldu mesajınızı görünce biraz moral buldum

Kızlar doktor 40 çıkınca smear testine çağırdı. Normal bir süreç mi?
Evet canım rutin bi uygulama. Senede bir kez bakılıyor 30 yaş altına. Doğumdan sonra genelde bakıyorlar.
Her emzirme sonrası gazını çıkartmak için uğraşıyorum ama çıkaramıyorum bide oğlum emerken uyuya kalıyor o yüzden bende artık bari uykusu bölünmesin diye direk yatağına yatırıyorum.
Bende bazen çıkaramıyorum canım. Ama en az 15 dk dik tutuyorum. Yoksa kusuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…