2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Gaz nöbetinde olan varmı hepte uyku vakti geliyor bu nöbetağla ağla hiç bişey geçirmiyor gazını cıkartıyor ama hala aglıyor

Aynı şeyi arayanlara bende söyledim kim var kim kalıyo yanında diye klasik sorarlar ya geçmiş olsun için arayanlar. Eşim kalıyo ama şuan yeni doğum yaptı biraz yorgun dedim ablalarına falan ne sinir etti beni ya

Gaz nöbetinde olan varmı hepte uyku vakti geliyor bu nöbetağla ağla hiç bişey geçirmiyor gazını cıkartıyor ama hala aglıyor
Bizde meme nöbetindeyiz aksam 8de kalktı hala uyumadı emzşkte almıyor meme istiyor onuda sinirlenerek alıyor memede uyuyor yerine koyuyorum geri uyanıyor yorgunluktan ölcem gündüz hiç uyuyamıyorum evin işi o bu derken gecede bunun uyuması için dua ediyorum

Oyy oyyy kıyamam ya ne güzel işte ilk aldığımda benim de öyleydi evrim geçirdik 8 senede

Oyy oyyy kıyamam ya ne güzel işte ilk aldığımda benim de öyleydi evrim geçirdik 8 senede
8 sene sonra nolur bilmiyorum tabi ama şaşırmam erkek milleti yani gerci bende cok mıç mıç biri değilim rahatım pek umrumda olmaz öle

Doğru diyorsun ama sizi korkutmak istemedik

Kızlar işitme tarama Testi ve 2. topuk kanı vermek için gidicez de hastaneye. 2.topuk kanı için erken değil mi yahu yarın 4 günlük olucak.

birde hastane diyor ki 2.topuk kanını hastanemizde vermenizi tavsiye ederiz , diğer yandan sağlık ocağındaki hemşiremiz arayıp pazartesi bekliyoruz kayıt ve topuk kanı için diyor. Yahu ne meraklılar benim bebişin topuk kanını almaya kafam karıştı iyice siz nasıl ve kaçıncı günü verdiniz ben haftasında olması gerek Diye hatırlıyorum 2.topuk kanını..

Biz 5. Gün sağlık ocağında verdik.

Ne zormus ya hamileyken uyuyama simdi uyuyama kafayı yicem

Çok sık emince de gazları azıyor 2 saat durmuyorsa en az 1 saat ara koy canım ozaman biraz daha rahatlar.. Birde ben yere battaniye seriyorum ikisini yere uzatıp masaj yapıyorum ozaman çok gaz çıkarıyorlar sert zemin iyi geliyor..

Bizim 8 günlükken aldılar geç kalmışsınız niye aldırmadınız dediler sağlık ocağı hastane almalıydı demişti yine hastaneye verdik ücret almıyorlarmış

Bizim 8 günlükken aldılar geç kalmışsınız niye aldırmadınız dediler sağlık ocağı hastane almalıydı demişti yine hastaneye verdik ücret almıyorlarmış
Bizde hem hastane aldi hemde sağlik ocaği hastanedeki hemşiyere neden hem siz hem sağlik ocağı aliyor dedim bana dedi biz yedek aliyoruz bir sorun olursa otekisinide test ediyorlar dedi bana

Bu arada kizlar bebeğe doğdu zaman aşi yaptilar devlette dogum yaptim sizede yaptilar mi merak ettim ne aşisi diyede sormayi unuttum ağridan sancidan

Amin cnm hepimizin. Bunuda deniyim cnm saolasın

Kızlar kaç saat uyutuyosunuz geceleri sizinkileri..iki haftalik olduk biz doktor gecen hafta kontrolde artik 3 saat uyuyabilir dedi sarilik problemimizde yok ama bizim bidik hala uyanmayi sevmiyor gece zor uyandiriyorum beslemek icin..bi taraftanda uyandirip emmeye baslamasi zaten 4 -5 saati buluyor diyorum hic.uyandirmiim daha iyi iki saat ugrasiyorum meme tutturmaya uyandirmaya çünkü..bi taraftanda kıyamıyorum zaten hala kilo almadı diye kafaya takıyorum napim şaşırdim yaa..hiç iştahlı değil benim bu bıdık

yaa bende bşağrısına uyandım. dün gece 3 saat uyudum bu gececde öle olcak galiba

Sağlık ocağında verdik biz. Bence bir danışın sağlık ocağına iki kere aldırmak durumunda kalmayın bebekler zorlanıyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…