2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım belki tazikli geliyo sütün, birazcık sağıp normale döndürebilirsin sütünü yada bebeği üstüne yatır memeye, sen hafif altta ol bakalım öylE dene

Kilo almadıysa mama takviyesi vermedi mi doktor

Bizde öyleyiz canım nerdeyse her emmede aynı problemi yaşıyoruz yavrum tıkanıp nefessiz kalıyor can havliyle memeyi bırakıp nefes almaya çalışıyor alamıyor kıpkırmızı oluyor sonra güç bela ilk nefesi alınca bi güzel ağlıyor

Canim ayni dert bendede var ya benimkide kilo almadi 40 gr almis sadece 1 haftada 2 haftalik olduk bizde 3 gundur mamaya basladik sutumude sagip veriyorum sonrasinda da tutturabildigim kadar memede birakiyorum cok zor gercekten ama.biberon olunca uyanip yiyor bizimki senin kilo alimin nasil az mi hic mi almamis

Gözün aydın canım,çok şükür kavuştunuz

Sevgili ekim anneleri ben de doğum yaptım çok şükür. Sezaryen sonrası normal doğumla. Burda(İsveç) doktor girmiyor ebe vardı 3 tane. Çok moral verdiler doğum öncesi ve sırasında.10 gün sancı çektim hastanenin otelinde kaldım morfin aldım 2 kere, en son sezaryen diye yalvarmaya geldim hastaneye 5 cm olmuş açıklık. Hep ikna ettiler normale. İyi ki de etmişler. 4 kasılmada doğdu şükürler olsun. Allah bekleyenlere çook kolay doğumlar nasip etsin.

Kızlar bu gaz için ne yapıyorsunuz damla kullandım daha kötü oldu kestik ama devam ediyor düzgünce uykumuz yok
Canım bende daha önce doğum yaptım ve oğlumun aşırı gaz sancısı vardı. Ben sürekli rezene çayı içiyordum sütten ona geçsin diye. Faydasıda oluyordu.

Korse takan anneler sezeryan yerinide kapatıyormusunuz?

yani kiyamiyorz ama kusunca daha da kotu oluyor hem oda rahat uyuyamiyor.Bnimkinin simdi eldiveni kaymis yuzunu cizmis
Bazen geceleri cıkmıyor bende ayakta uyuyorum zaten o yuzden cıkarmıyorum napım zaten kıvranıyor bazen Bi alıyorum omzuma atıyotçrum gook diyor kusamazsada kıvranıyor yaninher türlü sinyal var ellerini sarmak için kundak yapmıyorsun sanırım uyurkenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…