2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Doğuranlaraa hayırlı olsun tüm sayfaları okuyamadım.
Yaw bin tsne Hurafe var kaynanam tam Hurafe teyze. Tırnak kesme. Yarı kırk yap. Yok bebeğin beziniakşamdan çöpe atma.
Eki Görüntüle 2710199 Kızlar bu şekilde bütün vücut soyuluyor normal mi bu? İlk dersi atma gibi birşeyvar mı?
Normalmiş cnm dr hatta minik kırmızı noktalar da normal dedi
Eşimin görevi sırtını dönüp uyumak. Neden çünkü memesi yokmuş. Olsa dünyaları sarsacak çünkümm

Azmettiricim sen olacan ha

Son mesajına bayıldım ne 5 i kız ben 1 de bu kocaya karşı böyle olduysam daha 3.de adamı öldürürüm ben bebeği emzirirken o yanımda telefona bakıyor diye bile kavga etmişliğim var benim cevap hazır o efsanevi cümleyi söylüyorum “bu çocuğu babamın evinden getirmedim” deneyin çok işe yarıyor

Eki Görüntüle 2710199 Kızlar bu şekilde bütün vücut soyuluyor normal mi bu? İlk dersi atma gibi birşeyvar mı?
Bizimkilerde böyle
Maşallah Allah analı babalı büyütsün
Kızlar bu gaz için ne yapıyorsunuz damla kullandım daha kötü oldu kestik ama devam ediyor düzgünce uykumuz yok
Gaz zamanı gelince önce omuzuma alıyorum sırtına vurarak biraz çıkarıyorum sonra altlarına battaniye serip onları yere uzatıyorum rahatlayana kadar masaj yapıyorum böylece 4, 5 saat süren nöbetler 1,2 saat sürüyor..
Oh maşallah bence sen kocana kızma öpüp başına koy benimki gazlarını almaktan aciz bir sürü bahane sıralıyor sigara kokuyorum, büyük oğlum kıskanır bilmem ne bilmem ne

yani kiyamiyorz ama kusunca daha da kotu oluyor hem oda rahat uyuyamiyor.Bnimkinin simdi eldiveni kaymis yuzunu cizmis

Canim mutlaka gazi cikar uyanmaz dahada rahat uyur bizimki uyumuyosa bile gaz cikarirken gogsumuzde uyuyup kaliyor sonra hopp yataga

Korse takan anneler sezeryan yerinide kapatıyormusunuz?

Yok dikis yerine denk getirme bana doktor dikislere denk getirmeden cirtli korse tak demisti

Masallah canim adam daha ne yapsin kiymetini bil kocanin cok sukur benimkide bebek aglasa hemen uyanir bakar henuz alt alamiyor cunku bebis cok kucuk korkuyor ama getir gotur isleri ona yaptiriyorum o bile yetiyor ve kocama hic soylenmiyorum neleri var yani ise gitse bile uyanir soylemeden

Evdeki tartilara pek guvenme canim doktorlarinki hassa oluyor bez bile etkiliyor kiloyu bu arada bizim saglik ocaginin tartisida tirt yani kilo almis dedi ayni gun doktor zayiflamis demisti insallah alkistir kuzularimiz kilo bizde yarin gidicez doktora ins benimkide tolarlamistir biraz mama sonrasi

Kızlar kadın doğum doktorunuza hediye aldınız mı? Ya çiçek çikolata tarzı bir şey?

Ben bir şey yapmak istiyorum ya çok uğraştı benim için. Benim kadar mızmız bir hasta ile uğraştı.

Bir de eş muhabbeti dönüyor. Benim eşim de sağ olsun evdeyken çoğu bebek bakim işini kendi üstleniyor. Çünkü ben dikişlerden dolayı pek hareket edemedikce eşim ilgilenmişti hep ilk zamanlar. Benden daha tecrübeli oldu. Ben de artık yeni yeni devraldım. Ama yarın ise gidecek ve ben oğlumla tek kalıcam. Çok korkuyorum kızlar ya. Emzirirken boğulacak diye uyurken bayılacak diye panikliyorum Allah korusun. Ağlarken özellikle bir şey mi oldu yanlış mi tuttum bir yerine bir şey mi yaptım diye çok panikliyorum. O kadar panikle nasıl bakacağım ya tek başıma

Kızlar kadın doğum doktorunuza hediye aldınız mı? Ya çiçek çikolata tarzı bir şey?

Ben bir şey yapmak istiyorum ya çok uğraştı benim için. Benim kadar mızmız bir hasta ile uğraştı.
valla yapıcam da daha karar vermedim napsam. fındık götürücem ama bizim fındıklığımız olduğunu biliyorekstra birşey daha düşünücem

Ben almadım. Süreci çok güzel yönetti ama sonrasında garip bi şekilde hiç ilgilenmedi. Aslında niyetim vardı orkide yaptıracaktım

Kuzu Allah gün verdiyse yaşayacak. Panik yok tadını çıkar. Yarın yokmuşuz gibi kokla sev bebişini. Bugünü kaçırma endişeden.

Yok canım deniyorum ama sakinlemiyor bile ben bakamıyorum diyeceğim evde kayınvalidem var onda hiç durmuyor ya emecek ya da kundak yapıp ayağımda sallıyorum yoksa morarana kadar ağlıyor ıkınıyor

Merhaba kızlar nasılsınız? Ben de ekim annesi oldum. Ekimin 23ü doğum oldu. Gece şiddetli ağrılarım oldu sabah da mide bulantısıyla doktora gittim açılma hiç ilerlememiş 3 günde bebek de yukardan inmemiş ve yüz gelişiymiş inemiyomuş aşağıya apar topar sezeryana alındım. Şimdilik gaz sancısı dışında pek bi ağrım sızım yok ilk günü zor geçirdim. Bebeğim de iyi çok şükür ama göğüsümü almıyo sıvı geliyo göğüsümden süt almadığı için gelmiyo daha moralim çok bozuldu o yüzden bebek sararmasın diye mama takviyesi yapıyolar bakalım nolucak

Kizlar bebegim 17 gunluk bugun sariligi hafif var hala. Cuma gunu saglik ocagi hemsirem uyusmazlik oldugu icin bi ay sureblir mamada ver vucudu direnc saglasin dedi.bir ay kullan biraktirirsin sonra dedi. Sutum yetiyor ama ne yapsam bilemedim. Mama kullanmali miyim.

Korse takan anneler sezeryan yerinide kapatıyormusunuz?
Bana doktorum sezaryen ertesi günü hemen takdırdı. Basenlere kadar indir dedi. Ama dikişlerimi acıttı takamadım. Dün bugün dikiş acısı geçti takacağım artık.

yani evde tarttım inşallah evdeki tartıyla farklılıktan ötürü öyle gözükmüştür..doktorumuz 15 günlükken sağlık ocağına götür kilo alıp almadığına bak ona göre mama ilave et dedi..pazartesi götürüp bakıcam inşallah almıştır azda.olsa çok üzg

Canım evdeki tartıya güvenme. Ben bebek tartısı aldım ona rağmen bezi dolu boş bile fark ediyor. Dün ile bugün arasında 10 gr fark var mesela kilo vermiş görünüyor. Bundan önceki günlerde günde 30 gr civarı alıyordu. Ama öyle ki dün sütüm yoktu çocuk emdi emdi doymadı. Almayacağını hissetmiştim.
Ben de oğlumu Mustafa hacımustafaoğluna götürüyordum büyük olanı ama geçen yıl 500 küsürdü muayenesi. Bir de genelde hep çözümsüz vakalar gittiği için adama her şeyin en kötü tarafından bakıyor adam. Oğlum bağışıklık sıkıntılı öyle bir korkuttu ki bizi ama sonra birkaç hastalığında ilgilendi. Değerleri çok kötü ama hastalıkları normal bir çocuktan farklı atlatmıyor hastalıklarında normal çocuklara davrandığımız gibi düşünebiliriz dedi en son. Ama kaç ay o kadar üzüldük ki. Gerçi hala diyor bu böyle gitmeyebilir bilin bunun üsten başka hastalıklar alerjiler vs eklenecektir diye ama ben ekleneceğini düşünmüyorum. O yüzden ona görmemek de istemiyorum. Morali bozuluyor insanın.
Eşim gün içiminde evde olduğunda yardım ediyor ama gece yok adam uyumayınca olmuyor uykusuzluğa dayanamıyor. O yüzden gece hep bende çocuk. O da gündüz uyuyup uyuyup gece uyanık hep. Ben artık kabullendim 2 sene bu böyle çok takmıyorum. Gündüz büyük oğlan izin verirse 1-2 saat uyusam harika oluyor ama onu da şimdiye kadar 2 defa yapabildim. Bebek uyuyunca diğeri ilgi bekliyor. İşk bebekte ne rahatmış tadını çıkarın gündüz uyutun siz de uyuyun falan. 2. Olunca iş çok daha zor. Bebeği uyutuyorum büyük olan ben senle uyuyacağım diye tutturuyor. Babası gel beraber yatalım vs yok.bebeği zar zor uyutup gidip büyüğe masal falan okuyup uyutuyorum. O yüzden ilk bebek keyfini çıkarın.

Ben almak istiyorum çok memnun kaldım. Hem bütün gebelik boyundaki yaklaşımı hem sezaryenden memnun kalmam. Bu doktoru artık bırakmam. Diğer kadın hastalıkları vs sorunlarında da ona giderim diye düşünüyorum.
Ben de ofisi için süs eşyası, çikolata, çiçek, gömlek arasında kararsızım. Eşim gömlek alalım zaten ofis dolu süs eşyası diyor. Ben de gömlek milyon tane vardır adamda ne alayım diyorum. Güzel bir saksı çiçeği yanında çikolata göndereyim diyorum.

İnşallah tartı yanılmasıdır öyle umuyorum ..sana diyodum ama benimde tartı alasım var şuan
O doktoru da hiç duymadım ama dediğin gibiyse gerek yok bence de..Ben bide buyuk oglumu bi kere Orhan Curaya goturmustum o da cok ilgili bi doktordu memnun kalmıştim bak simdi aklima geldi onuda bi arastir istersen

Orhan curayı netten takip ediyorum. Birkaç kez de birşeyler danıştım mesaj attım adam geri döndü o da var aklımda . Bir akrabamız da Hakan Gerçek diye bir doktordan çok memnundu. Ona da bakabilirim. Şu an bebek doktorumuz Selda yılmazdı hastanede o kadar çok ilgilendi ki son gittiğimizde. Hatta emzirirken bebeği nasıl tuttuğumu falan inceledi. Nasıl yapılacağını gösterdi. Çok ilgili bir doktor. Her şeyi uzun uzun anlattı. Tabi hastalık durumlarındaki tecrübesini bilemeyeceğim. Ama oldukça ilgili be tatlı bir bayan. Kendisini sevdim ama hiçbir yorum yok hakkında emin olamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…