2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm umarım hafif geçirmişsindir eeg çektilermi uykusuzlukla..ona göre başlanır ilaca öyle hemen tek nöbetle emarla nasıl teşhis koymuşlar anlamadım ama öyleyse bile üzülme şükürler olsunki tedavisiz bir hastalık değil ben 10 yıldır ilaç kullanmıyorum şükürler olsun..sende kendine stres yapma ve kesinlikle uykusuz kalma dinlen..emzircem diye uyumamazlık etme senin sagliginda önemli gerekirse bu dönemde geceleri seni uyandırmadan mamayla beslesinler bebegi..

Ya kızlar 1 ay oldu doğum yapalı hala inmeyen bir göbeğim var.aynaya bakmak istemiyorum.Geçen haftaya kadar kilo veriyordum bu hafta geri almışım.Emziriyorum öğünlerimi atlamıyorum güzel besleniyorum ama ekmek ,hamur işi,tatlı yemiyorum.Nasıl oldu anlamadım kilo aldımKalçam ve göbeğim çok fena çokHafif hafif hareket yapsam sezeryan dikişlerine zarar verir mi?67 kilo ile doğuma gittim şuan 58 kiloyum.Doğum öncesi 52 kg.Gitmesi gereken 6 kilo var.Hiçbir kıyafetim olmuyor.2 ay sonra işe başlayacağim bu şekilde gitmek istemiyorum

Sezaryen sonrası 6 ay spor yasak diye biliyorum. Bol su iç, en çok süt yapan ve kilo verdiren tek şey.

Çok geçmiş olsun. Eeg çekilmiştir sanırım onun sonucu da önemli. Evet tek bir nöbetle ilaca başlanmıyor genelde ama sen yeni doğum yaptın yorgunluğun ve uykusuzluğun yoğun olacağı bir dönem olduğu için kullanman da fayda var bence. Doktorlar kar zarara bakarak karar veriyorlar genelde. Bebeğin biraz büyüyünce iyi bir doktora gidip tekrar eeg mr incelemesi yaptırıp ilaca karar verirsiniz. Ama ilacı kullanmayıp çok uykusuz aç ve yorgun olursan tekrar olma ihtimali olabilir.

6ay spor yasak cnm. korse kullandın mı? bu süreçte diyetisyen desteği de alabilirsin

Korse kullanmadım doktorum doğumdan 1 ay sonra kullan dedi.3.doğum ondan mı artık bilmiyorum karnım toparlanamadı.

İnşAllah bi seferlik bişeydir ve hafif atlatırsınız. Çok geçmiş olsun canım

Gecmiş olsun cnm dogum öncesi yoktu dmi böle seyler hiç

Hangi damlayi kullaniyodunuz ben yarın yeni bir doktora götüreceğim bu damla işinide sorayım

Bende onu kullandım herkes çok memnun aslında bizim bebelere mi yaramadı
Aslında benim bebikler kabız diye kullandım kabızlığa fayda sağladı'da ama kolik yaptı onları.. Kabızlık için başka çözümler bulsam daha iyi olur..
Oğlumda bende memnun kalmıştım her bebek farklı birde başka damla dene canım biz 4, 5 tane denedik düşün..

Canım felç gibi geldi demişsin pıhtı atma gibi birşey olmuş olabilir mi acaba? Küçükse kendiliğinden dağıldı normale döndün sonra gibi. İnşallah bir daha yaşamazsın bunla gelmiş geçmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…