- 21 Şubat 2020
- 1.707
- 2.660
- 63
- 43
Ben doğumdan önce son muayenemizde göturdüm..polo yaka bir tshirt aldım en çok giyindiği seydi doktorumuzun cunku..yanınada bahçemizden kopardığim narlardan koydum çok sevindi narlara..yaninda arkadasim calisiyor benim doktorumun cunku ondan ipucu aldım genelde goturulen cikilatalar orda hemen calisanlara dagitip yiyoruz saksi cicek yada diger cansiz.cicekleride.goturmuyor eve dedi bende bu sekilde yaptim aksam hepsini goturmuş eveKızlar kadın doğum doktorunuza hediye aldınız mı? Ya çiçek çikolata tarzı bir şey?
Ben bir şey yapmak istiyorum ya çok uğraştı benim için. Benim kadar mızmız bir hasta ile uğraştı.
Hakan Gerceğe de gotürdüm ben onuda birakmiştim ama niye biraktim hatirlayamadim simdi..o kadar cok doktora goturmustimki oglumda degistirdim hepsini hicbirini begenmemistim..bursanin yarisina goturmusumdur heraldeOrhan curayı netten takip ediyorum. Birkaç kez de birşeyler danıştım mesaj attım adam geri döndü o da var aklımda . Bir akrabamız da Hakan Gerçek diye bir doktordan çok memnundu. Ona da bakabilirim. Şu an bebek doktorumuz Selda yılmazdı hastanede o kadar çok ilgilendi ki son gittiğimizde. Hatta emzirirken bebeği nasıl tuttuğumu falan inceledi. Nasıl yapılacağını gösterdi. Çok ilgili bir doktor. Her şeyi uzun uzun anlattı. Tabi hastalık durumlarındaki tecrübesini bilemeyeceğim. Ama oldukça ilgili be tatlı bir bayan. Kendisini sevdim ama hiçbir yorum yok hakkında emin olamadım.
Evet 1 tanesinde varGöğüslerinde eline ur gbi kitleler geliyor mu top top
Bizim de ayni hic düzgün uyuyamiyor bebegimKızlar bu gaz için ne yapıyorsunuz damla kullandım daha kötü oldu kestik ama devam ediyor düzgünce uykumuz yok
Bende yapacaktım hatta ebeye para filan da verecektim oda baya ugrastı doktordan daha cok ugrastı ama bu olaylar basıma gelince hiç içimden gelmedi açıkçası benm doktor hanileliğimde o kdr ilgilenmedi bu olaydan sonra daha cok ilgilendi hergün aradı naptınız diye şaşırdım hamileyken o kdr konusmamısızdır kendini suclu hissetti sanırım korktu biraz da pek basına gelen bsy değilmişKızlar kadın doğum doktorunuza hediye aldınız mı? Ya çiçek çikolata tarzı bir şey?
Ben bir şey yapmak istiyorum ya çok uğraştı benim için. Benim kadar mızmız bir hasta ile uğraştı.
Canım merhaba, biz de aynı durumdayız, kan uyuşmazlığından sarılığımız var hatta 3 gün yoğunbakımda yattı, hala gözlerinde sarılık var geçen çarşamba kontrolde 9 a düşmüştü doktor artık tehlikeyi atlattı dedi. Benim de sütüm yetiyor şükür mama vermiyorum. İlk çocuğumda olmuştu hatta 3,5 ay sürmüştü uzayan satılıktı, onda da mama vermemiştim, hiçbir sıkıntı olmadıKizlar bebegim 17 gunluk bugun sariligi hafif var hala. Cuma gunu saglik ocagi hemsirem uyusmazlik oldugu icin bi ay sureblir mamada ver vucudu direnc saglasin dedi.bir ay kullan biraktirirsin sonra dedi. Sutum yetiyor ama ne yapsam bilemedim. Mama kullanmali miyim.
Ayağında salla canım her bebeğin sakinleşme yöntemi farklı oluyor oğlum omuzda susuyordu bunlar omuzda da durmuyor yerde duruyorlar öyle öyle 2 3 ayı atlatacağız..Yok canım deniyorum ama sakinlemiyor bile ben bakamıyorum diyeceğim evde kayınvalidem var onda hiç durmuyor ya emecek ya da kundak yapıp ayağımda sallıyorum yoksa morarana kadar ağlıyor ıkınıyor
Merhaba kızlar nasılsınız? Ben de ekim annesi oldum. Ekimin 23ü doğum oldu. Gece şiddetli ağrılarım oldu sabah da mide bulantısıyla doktora gittim açılma hiç ilerlememiş 3 günde bebek de yukardan inmemiş ve yüz gelişiymiş inemiyomuş aşağıya apar topar sezeryana alındım. Şimdilik gaz sancısı dışında pek bi ağrım sızım yok ilk günü zor geçirdim. Bebeğim de iyi çok şükür ama göğüsümü almıyo sıvı geliyo göğüsümden süt almadığı için gelmiyo daha moralim çok bozuldu o yüzden bebek sararmasın diye mama takviyesi yapıyolar bakalım nolucak
Tesekkurler cnm bnde mama kullanma taraftrai degilim acikcasi kabizll yapar diyede korkuyrm.Canım merhaba, biz de aynı durumdayız, kan uyuşmazlığından sarılığımız var hatta 3 gün yoğunbakımda yattı, hala gözlerinde sarılık var geçen çarşamba kontrolde 9 a düşmüştü doktor artık tehlikeyi atlattı dedi. Benim de sütüm yetiyor şükür mama vermiyorum. İlk çocuğumda olmuştu hatta 3,5 ay sürmüştü uzayan satılıktı, onda da mama vermemiştim, hiçbir sıkıntı olmadı
Aynen aynen tek değilmişim demek kiBizde çareyi çorap ta bulduk
Ben tırnaklarını kesmedim kesince keskinleşip çiziyorlar kesmedinmi çizmiyor kendi kendine kopuyor tırnakşarı..Aynen aynen tek değilmişim demek kigören diyo bu ne ama dün tırnakları kestim açıyom elleri arada çok çizmedi şimdilik
Ben güzel bir çikolata yaptırdım canım deri kaplı filanKızlar kadın doğum doktorunuza hediye aldınız mı? Ya çiçek çikolata tarzı bir şey?
Çok geçmiş olsun canım inşallah birdaha olmazKızlar bu mesajı çok çekinerek yazıyorum birilerini korkutabilirim diye ama bunu yaşayan yada tanıdığı yaşayan birileri varsa belki yardım /öneri alabilirim diye yazmak istedim. benim doğum sonrası sendromlarım şiddetli başağrısıyla kalmadı maalesef dört gün önce epilepsi krizi de geçirdimhayatimda ilk kez oldu, üniv hastanesine gittik. Mr, tomografi sonuçları temiz ama sebebi araştırılıyor. Daha önce kendinin yada tanıdığının başına böyle bişey gelen var mı merak ettim? . Felç vurmuş gibi başladı atak ama felç falan olmadığı için çok çok şükrediyorum yine de. Epilepsi ilacı başladılar bana önlem amaçlı, kızıma da bana da bol uyku yaptı. Kendinizi çok yormayın ve çok uykusuz bırakmayın. Ailenizden yardım alma konusunda çekinmeyin
Canım ben aldım, ilk günler göğüsüm çok sertleşip acıyodu. Bi gece emzirirken diğerine onu taktım. Bi daha da sertleşme acı olmadı. Baya da süt topluyo hatta. Ama bu süt olayı kişiden kişiye değişiyo sanırım. Benim neredeyse ağzına kadar dolmuştu. Bi daha da kullanmadım ama, ne pompa ne mochi. Pompa da almıştım her ihtimale karşı. Yine öyle bi durum olursa mochi kullanırım. Çünkü hiç bişey yapmana gerek kalmıyo. Bebeği emzirirken o kendi kendine sağım yapıyo.Kızlar aranızda mochi kullanan var mı?
Yorumlarınız durumlar nedir
Benim bebek kucağımdan inmiyor gece sağmak için ne zaman ne enerjim oluyor
Biraz mochi ile toplatıp eşim gece oyalar belki diyorum ama sütüm de çok yok verim alır mıyım
Inşallah tekrarlamaz canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. bildiğim kadarıyla tek nöbette ilaca başlanmıyor takiben kontrol ediliyor uyku filmi önemli. Kardeşim epilepsi hastası ilk nöbetini geçirdiğinde 9 yaşındaydı doktor hemen ilaca başlamıştı yıllarca hiç nöbet geçirmedi sonra başka bir doktor tek nöbetle ilaca başlamıyoruz diyip azaltarak bırakırdı ilacı bikac sene sonra tekrarladı nöbetler biz de acaba hiç ilaca baslamasamiydik diye düşünüyoruz bazen. Tavsiyem başka doktorlara da görünmen inşallah düzelirKızlar bu mesajı çok çekinerek yazıyorum birilerini korkutabilirim diye ama bunu yaşayan yada tanıdığı yaşayan birileri varsa belki yardım /öneri alabilirim diye yazmak istedim. benim doğum sonrası sendromlarım şiddetli başağrısıyla kalmadı maalesef dört gün önce epilepsi krizi de geçirdimhayatimda ilk kez oldu, üniv hastanesine gittik. Mr, tomografi sonuçları temiz ama sebebi araştırılıyor. Daha önce kendinin yada tanıdığının başına böyle bişey gelen var mı merak ettim? . Felç vurmuş gibi başladı atak ama felç falan olmadığı için çok çok şükrediyorum yine de. Epilepsi ilacı başladılar bana önlem amaçlı, kızıma da bana da bol uyku yaptı. Kendinizi çok yormayın ve çok uykusuz bırakmayın. Ailenizden yardım alma konusunda çekinmeyin
Canım benm bebeğim beni emmiyor ben bir göğsümü sağarken bir göğsüme De mochi takıyorum gayet güzel geliyor ama göğsün doluysa yoksa hiç gelmiyor ama ben memnun kalem bayaKızlar aranızda mochi kullanan var mı?
Yorumlarınız durumlar nedir
Benim bebek kucağımdan inmiyor gece sağmak için ne zaman ne enerjim oluyor
Biraz mochi ile toplatıp eşim gece oyalar belki diyorum ama sütüm de çok yok verim alır mıyım
çok büyük geçmiş olsun. hiç duymamıştım acaba doğuma mı bağlı yoksa tesadüfi mi olduKızlar bu mesajı çok çekinerek yazıyorum birilerini korkutabilirim diye ama bunu yaşayan yada tanıdığı yaşayan birileri varsa belki yardım /öneri alabilirim diye yazmak istedim. benim doğum sonrası sendromlarım şiddetli başağrısıyla kalmadı maalesef dört gün önce epilepsi krizi de geçirdimhayatimda ilk kez oldu, üniv hastanesine gittik. Mr, tomografi sonuçları temiz ama sebebi araştırılıyor. Daha önce kendinin yada tanıdığının başına böyle bişey gelen var mı merak ettim? . Felç vurmuş gibi başladı atak ama felç falan olmadığı için çok çok şükrediyorum yine de. Epilepsi ilacı başladılar bana önlem amaçlı, kızıma da bana da bol uyku yaptı. Kendinizi çok yormayın ve çok uykusuz bırakmayın. Ailenizden yardım alma konusunda çekinmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?