2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar kadın doğum doktorunuza hediye aldınız mı? Ya çiçek çikolata tarzı bir şey?

Ben bir şey yapmak istiyorum ya çok uğraştı benim için. Benim kadar mızmız bir hasta ile uğraştı.
Ben doğumdan önce son muayenemizde göturdüm..polo yaka bir tshirt aldım en çok giyindiği seydi doktorumuzun cunku..yanınada bahçemizden kopardığim narlardan koydum çok sevindi narlara..yaninda arkadasim calisiyor benim doktorumun cunku ondan ipucu aldım genelde goturulen cikilatalar orda hemen calisanlara dagitip yiyoruz saksi cicek yada diger cansiz.cicekleride.goturmuyor eve dedi bende bu sekilde yaptim aksam hepsini goturmuş eve

Hakan Gerceğe de gotürdüm ben onuda birakmiştim ama niye biraktim hatirlayamadim simdi..o kadar cok doktora goturmustimki oglumda degistirdim hepsini hicbirini begenmemistim..bursanin yarisina goturmusumdur heralde

Kızlar kadın doğum doktorunuza hediye aldınız mı? Ya çiçek çikolata tarzı bir şey?

Ben bir şey yapmak istiyorum ya çok uğraştı benim için. Benim kadar mızmız bir hasta ile uğraştı.
Bende yapacaktım hatta ebeye para filan da verecektim oda baya ugrastı doktordan daha cok ugrastı ama bu olaylar basıma gelince hiç içimden gelmedi açıkçası benm doktor hanileliğimde o kdr ilgilenmedi bu olaydan sonra daha cok ilgilendi hergün aradı naptınız diye şaşırdım hamileyken o kdr konusmamısızdır kendini suclu hissetti sanırım korktu biraz da pek basına gelen bsy değilmiş

Canım merhaba, biz de aynı durumdayız, kan uyuşmazlığından sarılığımız var hatta 3 gün yoğunbakımda yattı, hala gözlerinde sarılık var geçen çarşamba kontrolde 9 a düşmüştü doktor artık tehlikeyi atlattı dedi. Benim de sütüm yetiyor şükür mama vermiyorum. İlk çocuğumda olmuştu hatta 3,5 ay sürmüştü uzayan satılıktı, onda da mama vermemiştim, hiçbir sıkıntı olmadı

Yok canım deniyorum ama sakinlemiyor bile ben bakamıyorum diyeceğim evde kayınvalidem var onda hiç durmuyor ya emecek ya da kundak yapıp ayağımda sallıyorum yoksa morarana kadar ağlıyor ıkınıyor
Ayağında salla canım her bebeğin sakinleşme yöntemi farklı oluyor oğlum omuzda susuyordu bunlar omuzda da durmuyor yerde duruyorlar öyle öyle 2 3 ayı atlatacağız..
Bende damlayı kestim gazları durdu kabızlık azdı

Gozun aydin canim saglikla buyusun insallah bebisin daha cok ufak merak etme hersey zamanla giriyor yoluna

Tesekkurler cnm bnde mama kullanma taraftrai degilim acikcasi kabizll yapar diyede korkuyrm.

Aynen aynen tek değilmişim demek ki gören diyo bu ne ama dün tırnakları kestim açıyom elleri arada çok çizmedi şimdilik
Ben tırnaklarını kesmedim kesince keskinleşip çiziyorlar kesmedinmi çizmiyor kendi kendine kopuyor tırnakşarı..
Çorabı elleri üşüyor diye giydiriyorum

Kızlar bu mesajı çok çekinerek yazıyorum birilerini korkutabilirim diye ama bunu yaşayan yada tanıdığı yaşayan birileri varsa belki yardım /öneri alabilirim diye yazmak istedim. benim doğum sonrası sendromlarım şiddetli başağrısıyla kalmadı maalesef dört gün önce epilepsi krizi de geçirdim hayatimda ilk kez oldu, üniv hastanesine gittik. Mr, tomografi sonuçları temiz ama sebebi araştırılıyor. Daha önce kendinin yada tanıdığının başına böyle bişey gelen var mı merak ettim? . Felç vurmuş gibi başladı atak ama felç falan olmadığı için çok çok şükrediyorum yine de. Epilepsi ilacı başladılar bana önlem amaçlı, kızıma da bana da bol uyku yaptı. Kendinizi çok yormayın ve çok uykusuz bırakmayın. Ailenizden yardım alma konusunda çekinmeyin

Çok geçmiş olsun canım inşallah birdaha olmaz

Kızlar aranızda mochi kullanan var mı?
Yorumlarınız durumlar nedir
Benim bebek kucağımdan inmiyor gece sağmak için ne zaman ne enerjim oluyor
Biraz mochi ile toplatıp eşim gece oyalar belki diyorum ama sütüm de çok yok verim alır mıyım

Canım ben aldım, ilk günler göğüsüm çok sertleşip acıyodu. Bi gece emzirirken diğerine onu taktım. Bi daha da sertleşme acı olmadı. Baya da süt topluyo hatta. Ama bu süt olayı kişiden kişiye değişiyo sanırım. Benim neredeyse ağzına kadar dolmuştu. Bi daha da kullanmadım ama, ne pompa ne mochi. Pompa da almıştım her ihtimale karşı. Yine öyle bi durum olursa mochi kullanırım. Çünkü hiç bişey yapmana gerek kalmıyo. Bebeği emzirirken o kendi kendine sağım yapıyo.

Inşallah tekrarlamaz canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. bildiğim kadarıyla tek nöbette ilaca başlanmıyor takiben kontrol ediliyor uyku filmi önemli. Kardeşim epilepsi hastası ilk nöbetini geçirdiğinde 9 yaşındaydı doktor hemen ilaca başlamıştı yıllarca hiç nöbet geçirmedi sonra başka bir doktor tek nöbetle ilaca başlamıyoruz diyip azaltarak bırakırdı ilacı bikac sene sonra tekrarladı nöbetler biz de acaba hiç ilaca baslamasamiydik diye düşünüyoruz bazen. Tavsiyem başka doktorlara da görünmen inşallah düzelir

Canım benm bebeğim beni emmiyor ben bir göğsümü sağarken bir göğsüme De mochi takıyorum gayet güzel geliyor ama göğsün doluysa yoksa hiç gelmiyor ama ben memnun kalem baya

çok büyük geçmiş olsun. hiç duymamıştım acaba doğuma mı bağlı yoksa tesadüfi mi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…