2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende ev için istiyorum şimdilik canım evde tek olacağım takması kolay mı canım
Daha önce hiç kullanmamıştım ama videoları izleye izleye öğrendim. Çok basit aslında takması. Deneye deneye kendin de görürsün canım. Emzirip takıyorum bazen, gazını falan çıkartıyo kendi kendine. Hem ellerim boş kalıyo, bende bişeyler yapabiliyorum.

Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Başka bir hastaneye gidip tekrar gözden geçirmelerini öneririm. Öncesinde çok sıkıldığın bir şey mi oldu acaba ?

Selam Kızlar, umarım herkes iyidir.
Göğüsümün kahverengi kısmında sivilce gibi bir şey çıktı baya elleyince acıyor. Ne olabilir acaba ?

Canim mutlaka gazi cikar uyanmaz dahada rahat uyur bizimki uyumuyosa bile gaz cikarirken gogsumuzde uyuyup kaliyor sonra hopp yataga

Yok dikis yerine denk getirme bana doktor dikislere denk getirmeden cirtli korse tak demisti

cikarmaya calisiyorm cnm

Selam Kızlar, umarım herkes iyidir.
Göğüsümün kahverengi kısmında sivilce gibi bir şey çıktı baya elleyince acıyor. Ne olabilir acaba ?

bnimde gogus cevremde minik minik cikmis sivilce o kadar da k.rengi kisma yakin degil

Ben almadım. Süreci çok güzel yönetti ama sonrasında garip bi şekilde hiç ilgilenmedi. Aslında niyetim vardı orkide yaptıracaktım
Doğumdan sonra birden bizim de muhabbet bitti ama onlarda haklı doğumdan sonra bana yapacağı bişey kalmıyor en fazla 40 ın çıkınca gel bi kontrol yapalım dedi

Arkadaşlar bebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz biz reflü yatağında yatırıyoruz beşiğinde ama bebeğim kayıyor aşağıya doğru ne önerirsiniz kaymaması için ?

Arkadaşlar bebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz biz reflü yatağında yatırıyoruz beşiğinde ama bebeğim kayıyor aşağıya doğru ne önerirsiniz kaymaması için ?

Benimkide kayiyor canim kaydikca kaldiriyorum yukariya ne yapilabilir bilmiyorum

Benimkide kayiyor canim kaydikca kaldiriyorum yukariya ne yapilabilir bilmiyorum
Ayak kısmına yastık koyun diyenler var yatağın üstünede ince bir şey serin diyorlar birde öyle deneyeceğim ben

Bende reflü yatağında yatırıyorum. Ama kundak şeklinde penye battaniyeye sarıp yatırıyorum. Hiç kaymıyo. Bi de benim reflü yatağında ayak ucunda minik bi yastık var, kaymaması için.

Sizlere sezaryenden önce covid testi yapıldı mı? Yarın pcr testi yapılacak zor birşey mi acaba?

Aaa doğumdamı yaptılar coronayı önceden tespit etmek için yapmıyorlar mı bu testi?
Zaten bir günde çıkıyor sonuçlar canım doğumun ne zaman olacağı belli değil saçma biraz ayrıca bana iki dakika sonra odaya geçince yapsalar bişey farketmeyecekti doktor beni dikiyor biri covid testi alıyor çocuk doktoru oğluma bakıyor gözümde canlandı

Hiç o anda yapıldığını duymamıştım geçmiş gitmiş evladına kavuşmuşsun çok şükür sağlıkla büyütmek nasip olsun

Peki sezaryenden ne kadar zaman sonra banyo yapılıyor? Dikişler olacakya su geçirmeyecek şekilde kapatıp yapmak mümkün mü acaba? Ben hastaneden gelince hemen duş almak istiyorum.

Peki sezaryenden ne kadar zaman sonra banyo yapılıyor? Dikişler olacakya su geçirmeyecek şekilde kapatıp yapmak mümkün mü acaba? Ben hastaneden gelince hemen duş almak istiyorum.
İlk doğumumda doktor su geçirmeyen bi bantla kapatmıştı hastaneden geldiğim gibi duş alabilmiştim diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…