2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sizlere sezaryenden önce covid testi yapıldı mı? Yarın pcr testi yapılacak zor birşey mi acaba?
Bana kan testi yaptılar covid için. Sezaryenden 4-5 gün önce.
Peki sezaryenden ne kadar zaman sonra banyo yapılıyor? Dikişler olacakya su geçirmeyecek şekilde kapatıp yapmak mümkün mü acaba? Ben hastaneden gelince hemen duş almak istiyorum.
Ertesi gün duş alabilirsin dediler. Su geçirmez bant vardı bende.

Peki sezaryenden ne kadar zaman sonra banyo yapılıyor? Dikişler olacakya su geçirmeyecek şekilde kapatıp yapmak mümkün mü acaba? Ben hastaneden gelince hemen duş almak istiyorum.
Eve geldiğim gün yıkanmıştım hemen zaten dikiş yoktu bende ipli yapıştırmaydıı üzerine bi sprey sıkmışlardı çıkarken hastaneden hiç problem olmadı

Canim benim dikislerime sprey seklinde bisey sıktılar seffaf kapatti dikislerimi doktorda hergun dus al dikis yerlerini sabun suyla yıka demisti cok rahatlik hastane sonrasi dus

Arkadaşlar oğlum 11 günlük oldu. Dün gece 12 den şu saate kadar uyumadı. Birkaç dakika sakinleşiyor arkasından yine tuhaf sesler çıkarmaya başlıyor. Ikınma desem ıkınma değil, inleme desem inleme değil. Keçi gibi ses çıkarıyor bir acayip. Karnı taş gibi gaz problemi mi emin olamadım. Doktora götürsem mi ne yapsam karar veremedim. Nedir derdi. Bu kadar uzun süren gaz olmaz herhalde.

Banyo yaptır belki rahatlar
Ben zorda kalınca hemen yıkıyorum sırtını şampuanla elimle sıvazlıyorum gazı varsada rahatlıyor
İnş geçer geçmiş olsun

Benimki kaç gündür aynı canım gittigimiz doktoru aramıştım normal dedi özellikle geceleri hic uykumuz yok emiyor iki dk uyuyor sonra yine ıkınmayla ıh ıh diyerek bağırıyor gazını çıkarsada kakasını yapsada devam ediyor ayakta sallayınca susuyor biraz ama uyumuyor karnıda sert randevu aldık başka doktora gidecegiz tekrardan

Sennki baya erken başlamıs nöbet ttturmaya 11 günlükken zor uyandırıyor millet bnce Bi götür

Kız sen nerelerdesin hiç görmüyorum yazcaktım hatta dogurdu gitti gelmedi diye kac günlük oldunuz nasıl gidiyo
Canım annemde kalıyorum 40 ı çıkana kadar burda da internet pek çekmiyo ondan giremiyorum, biraz zor bir bebek gece çok uykusuz kaldım ama son 2 gündür güzel uyuyor değişecek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…