2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım kiloya takılma emziriyorsun bu son sorun edilecek şey bence sen sağlıklısın bebeğin sağlıklı gerisi boş. Zaten kilon fazla da değilmiş tadını çıkar bebeğinin

Bende işe yaramadı elektrikli aldım sonra boş yere mochi alıp masraf etmişim

Canım annemde kalıyorum 40 ı çıkana kadar burda da internet pek çekmiyo ondan giremiyorum, biraz zor bir bebek gece çok uykusuz kaldım ama son 2 gündür güzel uyuyor değişecek sanırım
Anladım cnm bizimde öle gündüz mis gibi uyuyor geceleri yaygara koparıyor ben sızıyorum kaynana bakıyor bazen elimde olmadan uyuyorum cok ilginç normalde yataga yatınca 3 saat uyuyamayan ben sızıyorum cocuk ağlarken bile

Sizlere sezaryenden önce covid testi yapıldı mı? Yarın pcr testi yapılacak zor birşey mi acaba?
2 gün öncesinden sürüntü testi yapıldı canım. Saniyelik bişey konuşmaya bile değmez. Saniyede ne kadar ne olabilir
Peki sezaryenden ne kadar zaman sonra banyo yapılıyor? Dikişler olacakya su geçirmeyecek şekilde kapatıp yapmak mümkün mü acaba? Ben hastaneden gelince hemen duş almak istiyorum.
Su geçirmez bant var canım hiç su almıyor foşur foşur yıkanıyosun sezeryanın ertesi gün bile, bi haftaya bantı da söküyolar hatta öyle bile duş alıyosun.

Biz de gececiyiz. Karnı tok sırtı pek gazı çıkmış mik mik uyumuyor hep mızmız.

Biz de gececiyiz. Karnı tok sırtı pek gazı çıkmış mik mik uyumuyor hep mızmız.
Geceleri hepsi aynı sanırım. Gündüz uyurken de kendim uyuyamıyorum. Aslında aynı saatlerde uyusak rahat ederiz. Umutsuz olmayalım, maksimum 3 aya kadar düzelicek inşallah.

Yoruluyoruz canım normal, umarım 40tan sonra düzene girer 4 saat aralıksız uyuyabilsem diye hayal kuruyorum

Arkadaşlar selam sütünü arttırmayı başarabilen var mı? Benim sütüm var ama artmadı hiç hep aynı

Peki bantı hastane mi veriyor eczaneden mi alınıyor?

Arkadaşlar selam sütünü arttırmayı başarabilen var mı? Benim sütüm var ama artmadı hiç hep aynı
Nerden anlıyosun artmadığını canım? Sağım mı yapıyosun? Ben hiç sağmadım, ne kadar sütüm var bilmiyorum mesela.
Düzenli olarak her gün iki bardak ebebekten aldığım bitki çayını içiyorum. Ali Ünyazıcı milk tea adı. İçerisinde rezene, anason, kimyon, ısırgan otu var.

Bende reflü yatağında yatırıyorum. Ama kundak şeklinde penye battaniyeye sarıp yatırıyorum. Hiç kaymıyo. Bi de benim reflü yatağında ayak ucunda minik bi yastık var, kaymaması için.
Hmm iyiymiş canım markası ne bizimkinde öyle bir şey yok

Yoruluyoruz canım normal, umarım 40tan sonra düzene girer 4 saat aralıksız uyuyabilsem diye hayal kuruyorum
He bak 4 5 saat aralıksız uyuyorum bizim ki uyuyunca 4 5 saat uyanmıyor gece 2 de uyuduysa sabah 5 6 ya kdr uyanmıyor

Geceleri hepsi aynı sanırım. Gündüz uyurken de kendim uyuyamıyorum. Aslında aynı saatlerde uyusak rahat ederiz. Umutsuz olmayalım, maksimum 3 aya kadar düzelicek inşallah.
Gündüz bende uyuyamıyorum evin işleri de oluyo sadece yemek yapmıyorum geri bütün iş bende ama gündüz uyumam cok zor

Arkadaşlar emzik veriyor musunuz bebeğinize ben vermek istemedim ama gündüzleri uyanıkken memede susuyor bir tek yatırıyoruz mız mız durmuyor kucaktada bi yere kadar duruyor bir süre sonra başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…