Bizimkide kucakta uyumayi cok seviyo ya babada ya bende uyuyamazsa yatiriyoz gazini alir gibi gogsumuze oyle uyuyor daha simdiden parmakta oynatiyor sipalar bizi
Arkadaşlar emzik veriyor musunuz bebeğinize ben vermek istemedim ama gündüzleri uyanıkken memede susuyor bir tek yatırıyoruz mız mız durmuyor kucaktada bi yere kadar duruyor bir süre sonra başlıyor
Arkadaşlar emzik veriyor musunuz bebeğinize ben vermek istemedim ama gündüzleri uyanıkken memede susuyor bir tek yatırıyoruz mız mız durmuyor kucaktada bi yere kadar duruyor bir süre sonra başlıyor
Ben bibs markanın emziğini almıştım damaksız ilk kez bugün vermeyi denedim alıyor ama plastik kısmı uzun geliyor sanırım öğürür gibi oluyor çıkartıyorum damaklı olanlardan mı almak gerekiyor sizinki nasıl
Ayy kızlar delircem eltim kalmaya gelecekmiş kayınvalidem bizde bebek hic durmuyor bazen esim iceri odalara geciyor bazen ben geciyorum gece uykumuz yok kayinvalideme diyorum biraz 40 ı gecince gelseydi şimdi biz icerde yatıyoruz bebek durmuyor diye idaret et 3 gün diyor az kaldı çıldırmaya
Ayy kızlar delircem eltim kalmaya gelecekmiş kayınvalidem bizde bebek hic durmuyor bazen esim iceri odalara geciyor bazen ben geciyorum gece uykumuz yok kayinvalideme diyorum biraz 40 ı gecince gelseydi şimdi biz icerde yatıyoruz bebek durmuyor diye idaret et 3 gün diyor az kaldı çıldırmaya
Deliricem yaa şu hamile lohusa kadınlara yatılı niye gelirler hemde pandemi sürecinde
Kaynında geliyormu bide yuh derim.
Evde yeri geliyor memeler açıktageziyoruz geziyoruz
Bırakın şu lohusaları bi rahat bırakın yaa
Deliricem yaa şu hamile lohusa kadınlara yatılı niye gelirler hemde pandemi sürecinde
Kaynında geliyormu bide yuh derim.
Evde yeri geliyor memeler açıktageziyoruz geziyoruz
Bırakın şu lohusaları bi rahat bırakın yaa
Yok canım kaynım yok ama oğlu var büyük onun yanında da emziremem zaten ben odaya tıkılcam eltim esim kayınvalidem oturup cay kahve icicek heralde patlayacağım az kaldı
Yok canım kaynım yok ama oğlu var büyük onun yanında da emziremem zaten ben odaya tıkılcam eltim esim kayınvalidem oturup cay kahve icicek heralde patlayacağım az kaldı
Şehir dışından mı geliyorlar.
Sabretçen cnm yapçak birşey yok.
Aynısını 8 aylık hamilehalimle yaşadım kaynımda geldi
45 derece hatay sıcağında evde kapalı gezmek zorunda kaldım
Ama içlerine girdik bir kere benim 10 sene oldu değişmicekler anlsyış bekleme
Sen bebeğine sağlıkla kavuşmuşsun boşver onun keyfini çıkar takma kimseyi sütünü etkileme boşuna
Allah kolaylık versin canım yani şu dönemde gelmeseler olmaz illa gelecekler
Yıllar önce benim görümcem doğum yaptı illa gel sen bana bak dedi inanırmısın 1 gece kalıp evime kaçtım bu milletteki kalma isteğini anlamış değilim
Ben bibs markanın emziğini almıştım damaksız ilk kez bugün vermeyi denedim alıyor ama plastik kısmı uzun geliyor sanırım öğürür gibi oluyor çıkartıyorum damaklı olanlardan mı almak gerekiyor sizinki nasıl
Canim benjm kiza isimtme testi yapan hemsire tutturmustu biz beceremedik dedigin gibi ogurdu cikardi hemsire ucundan ucundan bebegin agzina tutti ve bebegin kendinin agzina almasini bekledi biranda agzina tikinca oguruyor ben hala yavas yavs onun kendinin tutmasini bekliyorum bir de oyle dene
Kızlar bu bebekler memede emerken uyuya kalıyorlar ya benim ki uyurkende emmeye devam etmeye çalışıyor yavaşta olsa memeyi gevişliyor sizce o sırada midesine bişey gidiyor mudur yoksa memeyi boş boş ağzında tutup boşa mı yoruluyor ? Sizler ne yapıyorsunuz öyle durumda memeyi ağzından çekiyor musunuz yoka kendi bırakana kadar bekliyor musunuz ?
Kızlar bu bebekler memede emerken uyuya kalıyorlar ya benim ki uyurkende emmeye devam etmeye çalışıyor yavaşta olsa memeyi gevişliyor sizce o sırada midesine bişey gidiyor mudur yoksa memeyi boş boş ağzında tutup boşa mı yoruluyor ? Sizler ne yapıyorsunuz öyle durumda memeyi ağzından çekiyor musunuz yoka kendi bırakana kadar bekliyor musunuz ?