2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sağıyorum canım kilosunu da ölçüyor doktor yeterince kilo almıyor günlük 25-30 gr almasını bekliyor bizimki 20 alıyor

Kızlar moralim çok bozuk sabah benim oğlanı saglık ocagina götürdün tartım için hiç kilo almamış 1 gram bile..bu çocuk aksama kadar kaç kere kaka yapıyor sayamıyorum çişi kakası yerinde yani..sürekli memede...memeden ayırdığımda ağzından sütü akıyor görüyorum yutkunmasından da anlıyorum ama niye kilo almamış hiç.. kafayı yiycem inanin olan sütüm gitti sabah beri memeler boş napıcam

Seni çok iyi anlıyorum canım
sakin ol çocuk doktoruna götür bazı bebeklere süt yaramıyor belki mama takviyesi yapar.. kaç günlük oldu tam olarak?

Seni çok iyi anlıyorum canım
sakin ol çocuk doktoruna götür bazı bebeklere süt yaramıyor belki mama takviyesi yapar.. kaç günlük oldu tam olarak?
annemde öyle diyor kizıyordum ne alaka diye..yaramiyo bu çocuğa yedigi modeli böyle bunjn deyip duruylr..hakkatende barsak seslerini bi duysaniz sasar kalirsiniz..daha yukardan yerken alttan kaka yapıyor çocuk..napıcam ben şaşırdım kaldım mama verdim eve gelir.gelmez ağlaya ağlaya

Üzme okadar kendini canım mamada kötü birşey değil ben oğlumu süt+mama ile büyüttüm şimdi çok şükür sağlıklı, ikizlerde öyle hem süt hem mama veriyorum sütüm yetersiz geliyor bunun için hiç kendimi üzmüyorum..
Çocuk doktoruna danış birde bakalım o ne diyecek..

Canim gecen hafta aynisi benim basima geldi 40 gr almis koca haftada ve ben 2 saatte bir emzirdim 45 dk 50 dk memede emiyordu ustelik ben sok oldum sonra mamaya baslatti doktor bu hafta kilo almis ama benim sutum mu yaramiyor bebek az mi emiyordu tamamen bir sir simdi emziriyorum ustune mama veriyorum benimde sutum epey azaldi ama bugun bebis emdikce artti gibi hissediyorum doktorda emzir ilerde mamayi birakiriz dedi ama yine kilo almazsa diyede korkuyorum

Tatlım sıkma canını boyu uzamışmı oda önemli bazen doktorla asm nin tartısı tutmuyor.

Günde 400-500 cc mama içiyor 100cc de anne sütü beriyorm sağıp bazen emiyor 2saate bi kalkıyor mamayıda az az içiyor bi kerede 90-60cc içmiyor

bu karın bastırma olayını konuşmuştuk ya benimkine de bastırdılar. içimdeki kan çıktı resmen. ama dayandım yani sıkıntı olmado

Kızlar peki bu mama takviyesini biberonla mı veriyorsunuz.
Ben de mama veriyorum bazen bugün mememle bir savaşı var inşallah meme reddine gitmez durum

Peki bantı hastane mi veriyor eczaneden mi alınıyor?
İlk ameliyttan çıkınca bantlı oluyor. Çıkmadan pansuman ve bant değişimi yapıyolar hastanede. 1 hafta sonraki kontrolde dr bamtı da aldı baticon sürdü sadece yaraya baktı. Böyle duş alabilirsin sadece kese yapma sorun olmaz dedi.

Kızlar peki bu mama takviyesini biberonla mı veriyorsunuz.
Ben de mama veriyorum bazen bugün mememle bir savaşı var inşallah meme reddine gitmez durum
Memeyi ilk tutarken savaş yapıyo benimki de tutunca bi i k i emiyo bırakıyo yine tutmaya çalışıyo tam ağzına oturtamıyor galiba
Mamayı ilk şırıngayla verdim ama sonradan biberon kullandım. Çünkü tutmaya çalışırken damaklarını şırıngaya vurdu hep.
Arkadaşlar emzik veriyor musunuz bebeğinize ben vermek istemedim ama gündüzleri uyanıkken memede susuyor bir tek yatırıyoruz mız mız durmuyor kucaktada bi yere kadar duruyor bir süre sonra başlıyor
Dr bile altı temizse, gazı çıkmışsa, toksa ve huysuzsa emzik verin dedi

Arkadaşlar selam sütünü arttırmayı başarabilen var mı? Benim sütüm var ama artmadı hiç hep aynı
Ben de sütünü azaltanlardanım o kadar çok sütüm vardı ki üst baş değiştirmekten bıkmıştım. Söyleye söyleye nazar değdirdim sanırım. İki gündür süt yok. Çocuk zor doyuyor. 3-4 gündür milkplus ım bitti içmiyorum. Onun etkisi mi merak ediyorum. İnteenetten sipariş verdim. Bakalım bir iki güne gelir herhalde eğer artarsa diyeceğim ki olay buymuş. İlk bebeğimde de çok artırmıştı. Bunda ilk günden içmeye başladım. Onun sayesinde mi o kadar çöktü gelince göreceğiz.

Ya benim ki de ayni su an seninle dertleşmek çok istedim ben verdim ama vicdanım rahat etmiyor simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…