2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kuzum ya niye o kdr stres yapıyorsun hem emer hem mama içer süt yaramıyorsa emmesinin anlamında yok gibi sanki bende 2 gğn sonra gidicem doktora sennki gibi emiyor kakad ayapıyor ama kilo aldımı almadımı hiç bilmiyorum kaç kilo cıktı sennki

Daha önceden sağlık ocağında tartırdınız mı? tartılar da ayrı bir mesele çünkü.
İlk doktor kontrolünde doğumdan 2 gün sonra 3100 doğan oğluma 2850 olmuş inanılmaz aç kalmış dedi doktor mahvoldum şoka girdim. Bir gün sonra sarılık için aynı doktor 3045 aynı tartıda çıkarttı.
Bu olaydan 3 gün sonra sağlık ocağına gittim 3450 dedi 2 gün sonra hastane 3295 dedi
İlerleme gerilemeyi takip edeceğim bir kilo bile yok elimde

Ya bende uyumak istiyorum ama bebek ac kalmasin diye kaldirip duruyorum bebegi ne zamandan itibaren bu kadar uyutuyorsun biz 17 gunluk olduk
26 günlük bgn bende ilk zamn kaldırıyordum 3 saatte Bi aç kalır şekeri düşer diye ama uykudan uyanması cok zor oluyor sonra bıraktım kendi acıkınca uyansın diye cocugun cinsi öle uyudu mu baya tatlı uyuyor en son mızmızlanmaya baslıyor oda dediğim gibi 4 saat sonra uyandırmak cok zor hala gündüzde öle uyumasın diyorum uyandırmaya calsyrm yok yani uykuyu alamadıysa mümkün değil kalkmıyor

Bncede tartıdan dolayı farkediyor sırf o yuzden sağlık ocagına götürüp tarttırmıyorum ilk hastanede tartıldı 2 gün sonra yine götürüp aynı tartıda bakıcam kilosuna

Arkadaşlar emzik veriyor musunuz bebeğinize ben vermek istemedim ama gündüzleri uyanıkken memede susuyor bir tek yatırıyoruz mız mız durmuyor kucaktada bi yere kadar duruyor bir süre sonra başlıyor
Canim benim bebiste ayni seni o kadar iyi anlıyorum ki ben verdim bugun ama vicdanım da sızladı ama 2 saat uyudu hic olmazsa eskiler hep veriyormuş bazen doymuyor mu diyorum ne kadarlık senin ki

Galiba biz mamamızı bulduk
Şuan tek takip etmemiz gereken kilo takini kilo da aldırıyorsa rahatladık sayılır

Benimki bazen kendisi uyaniyor acikip bazen uyandircam diye gobegim catliyor uyurken mamayi alip aciyo gozleri ama memede bayiliyo resmen

Galiba biz mamamızı bulduk
Şuan tek takip etmemiz gereken kilo takini kilo da aldırıyorsa rahatladık sayılır

Hangi marka aldin cnm ben aptamil almistim iyi kilo aldirdi ama kabiz oldu bugun hipp e basladik bakalim nolcak

Bncede tartıdan dolayı farkediyor sırf o yuzden sağlık ocagına götürüp tarttırmıyorum ilk hastanede tartıldı 2 gün sonra yine götürüp aynı tartıda bakıcam kilosuna
Hastanenin tartısına da güvenemiyorum ki bir gün arayla 250gr farklı çıktı

Halen 3.600 gram..hastaneden 3750 ile çıktık..15 ekimde 3.600 geldi kac gün gecti ustunden halen 3.600 ( oglumu 3 yaşına kadar emzirmiştim ben..ilk aylarında hep 2 şer kilo alıyodu nerdeyse..sandımki buda böyle olcak..o yüzden yıkıldım resmen şuan dipteyim..belki diyceksiniz abartiyosun ama bende burdan hazirliklı degildim sanirim bilmiyorum iyi hissetmiyorum kendimi oyüzden..gerci canı saolsun yeterki iyi olsun da mama yesin napim

Cnm hep aynı tartıdamı bakılıyor ki sen pozitif birisin çaresi var olan bsy için bu kdr stres yapıp yıkılma belki yedklernlede alakalıdır ay bilmiyorum seni böle görmeye alısık değiliz bak benide üzdün valla

Aynen bak biberonla verince lıkır lıkır uyanıp içiyor ama memede uyuyor emzik niyetine cevirdi memeyi acaba sütmü az geliyor anlamıyorum ki Bi ara sağıp bakayım dedm 2 memeden 30 ccyi zor cıkardım bakalım kilo durumuna göre bakıcam artık doyuyomu doymuyomu biberonla verirken ne kdr içtiğini biliyodum artık bilemiyorum bende

Yok hayır ilk defa tartıldı orda..benimde aklıma geçmedi degil mantık olarak çok saçma geldi çünkü hiç gram bile almaması..çocugun okadar yedigi ictigi nereye gitti..bezlerini hep dolu alıyorum sık sık hemde..eve tartı alıcam olacağı o

sanirim bende kendimi boyle gormeye alisik degilim..salaklar gibi agliyorum sabahtan beri

Frisolac canım 2 gündür kullanıyoruz şuan bir sıkıntıları yok bir tane bebeğim sabah yoğun kakasını yaptı kaç gündür eziyet çekiyorduk gazlarına da iyi geldi..
Bizde sma, aptamil, hipp kullandık.. Aptamil berbattı daha çok kabız yaptı zaten istemeyerek almıştım yarısını kullanmadan çöpe gitti.. hipp te de ikinci kutuda değişik bir koku vardı bebekler içtiği anda 2, 3 saat huysuzlanıyordu oda olduğu gibi çöpe gitti sma bir tık daha iyiydi ama kakalarını yapmada hala zorluk çekiyorlardı..
Şimdi bunu kullanıyoruz yorumlarda anne babalar gayet memnun kalmış inşallah bizde de böyle devam eder..

Canim benim gogsumden sut akarken bile emmiyor benimki inatlasiyor resmen en azindan 5 dk iyi sut geliyordur o zamanlarda ama yok mememde uyku ilaci var gibi direk hissettiginde uyuyor

Aptamil bizid3 kabiz yapti cocuk ikinirken maf oluyordu hipp aldik bakalim huysuzlanmadi ictikten sonra insallah iyi gelir bu

Bende saglik ocaginda kan icin gittigimde kilo almis 2800 demislerdi ayni gun doktora gittik kilo vermis 2600 demisti biz sok olduk tabi ama saglik ocaginin tarti dengeli bile degildi sallaniyordu resmen dedim bu dengesiz o kadardan fark etmez dedi ve bezle tartti doktor bez bile farkediyor dedi o yuzden doktora gore takip ediyorum ben canim yani kizcem kilo vermisti ilk hafta zaten 2900 dogmustu iyice kucucuk kaldi bir de beni dusun cok uzuldum bende hic buyumiycek diye

Aynı canım şuan çok üzgünüm inşallah bu tartıdan dolayıdır..en azından 150-200 gram almasıni beklerdim fazlasına gerek yoktu zaten ilk zamanlar kilo kaybettiginden normal derdim..sonra toparlardı ama simdi kafam allak bullak oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…