Lohusa psikolojisi de etkili tabi bazı noktalarda isyan ediyor insan ama bu cok dert olcka bsy değil mama verince haftaya yine bakarsın cnm Allah dermansız der vermesin
Üzme okadar kendini canım mamada kötü birşey değil ben oğlumu süt+mama ile büyüttüm şimdi çok şükür sağlıklı, ikizlerde öyle hem süt hem mama veriyorum sütüm yetersiz geliyor bunun için hiç kendimi üzmüyorum..
Çocuk doktoruna danış birde bakalım o ne diyecek..
Canim benim gogsumden sut akarken bile emmiyor benimki inatlasiyor resmen en azindan 5 dk iyi sut geliyordur o zamanlarda ama yok mememde uyku ilaci var gibi direk hissettiginde uyuyor
Lohusa psikolojisi de etkili tabi bazı noktalarda isyan ediyor insan ama bu cok dert olcka bsy değil mama verince haftaya yine bakarsın cnm Allah dermansız der vermesin
Halen 3.600 gram..hastaneden 3750 ile çıktık..15 ekimde 3.600 geldi kac gün gecti ustunden halen 3.600 ( oglumu 3 yaşına kadar emzirmiştim ben..ilk aylarında hep 2 şer kilo alıyodu nerdeyse..sandımki buda böyle olcak..o yüzden yıkıldım resmen şuan dipteyim..belki diyceksiniz abartiyosun ama bende burdan hazirliklı degildim sanirim bilmiyorum iyi hissetmiyorum kendimi oyüzden..gerci canı saolsun yeterki iyi olsun da mama yesin napim
Similac bebelac hipp sma denedik suan sma kullanıyorz ama kakasını yapmıyor enjektörke yag verince yapıyor kabızda değil normal yapıyor hep ıkınıyo kızarıyor anlamadım artık gaz oldugunda bu kadar ıkınma olurmu ya
Kızlar bugün sezeryan sonrası 22. Gün ve son 2 gündür ameliyat yerim beni acayip zorluyor o bölge taş gibi olmuş sanki ilk günkü ağrılar geri geldi bebekler ağlayınca nasıl ayağa kalkıcam derdine düşüyorum sizde durumlar nasıl? benim gibi olan varmı?
Similac bebelac hipp sma denedik suan sma kullanıyorz ama kakasını yapmıyor enjektörke yag verince yapıyor kabızda değil normal yapıyor hep ıkınıyo kızarıyor anlamadım artık gaz oldugunda bu kadar ıkınma olurmu ya
Aynı canım şuan çok üzgünüm inşallah bu tartıdan dolayıdır..en azından 150-200 gram almasıni beklerdim fazlasına gerek yoktu zaten ilk zamanlar kilo kaybettiginden normal derdim..sonra toparlardı ama simdi kafam allak bullak oldu..
Canim benimkide verdi mama takviyesiyle 5 gunde toparladi sıkma canini bir sekilde buyuycekler ayni seyleri yasadigim icin biliyorum bu hafta gecmek bilmemisti bana yone alamadi kilo diye
Kızlar bugün sezeryan sonrası 22. Gün ve son 2 gündür ameliyat yerim beni acayip zorluyor o bölge taş gibi olmuş sanki ilk günkü ağrılar geri geldi bebekler ağlayınca nasıl ayağa kalkıcam derdine düşüyorum sizde durumlar nasıl? benim gibi olan varmı?
Bizimkide kucakta uyumayi cok seviyo ya babada ya bende uyuyamazsa yatiriyoz gazini alir gibi gogsumuze oyle uyuyor daha simdiden parmakta oynatiyor sipalar bizi
kizlar 40 min 40. gunu gidip spiral taktiricam daha once taktiranlar var mi ? ebeye dedim bn dogundan sonra 8 9 ay adet gormuyorm o zamana kadar hamile kalmak istemiyorm ne yapabilirim dedim.40 gun gel takalm dedi Iste iliskiye girmemen gerekiyomus.Yapmak isteyenler aklinzda bulunsun