2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
sanirim bende kendimi boyle gormeye alisik degilim..salaklar gibi agliyorum sabahtan beri
Lohusa psikolojisi de etkili tabi bazı noktalarda isyan ediyor insan ama bu cok dert olcka bsy değil mama verince haftaya yine bakarsın cnm Allah dermansız der vermesin

Ya değil tabiki ama şartlamışım işte kendimi aynı olcak sandım o yüzden takıldım bu kadar

Canim benim gogsumden sut akarken bile emmiyor benimki inatlasiyor resmen en azindan 5 dk iyi sut geliyordur o zamanlarda ama yok mememde uyku ilaci var gibi direk hissettiginde uyuyor
Alla alla hep mi aynı acıkmıyoor mu acaba yada gücü yetmiyodur belki su an vakkumlamayabizimki ilk Bi cekiyor yutkunuyor 4 5 dk sonra uyuyor

Lohusa psikolojisi de etkili tabi bazı noktalarda isyan ediyor insan ama bu cok dert olcka bsy değil mama verince haftaya yine bakarsın cnm Allah dermansız der vermesin
Amin canım cümlemizin çocuklarına inşallah..evlat baldan tatlı o yüzden böyle acıtıyo işte insanın canını

Böyle hissetmen çok normal canım hem Lohusalık hemde annelik duygusu hormonlar birbirlerine karıştı
Canları sağ olsun herşey yoluna girer

Similac bebelac hipp sma denedik suan sma kullanıyorz ama kakasını yapmıyor enjektörke yag verince yapıyor kabızda değil normal yapıyor hep ıkınıyo kızarıyor anlamadım artık gaz oldugunda bu kadar ıkınma olurmu ya

Kızlar bugün sezeryan sonrası 22. Gün ve son 2 gündür ameliyat yerim beni acayip zorluyor o bölge taş gibi olmuş sanki ilk günkü ağrılar geri geldi bebekler ağlayınca nasıl ayağa kalkıcam derdine düşüyorum sizde durumlar nasıl? benim gibi olan varmı?

Kakası katı mı canım? Bizimki çok katıydı..

Canim benimkide verdi mama takviyesiyle 5 gunde toparladi sıkma canini bir sekilde buyuycekler ayni seyleri yasadigim icin biliyorum bu hafta gecmek bilmemisti bana yone alamadi kilo diye

Alla alla hep mi aynı acıkmıyoor mu acaba yada gücü yetmiyodur belki su an vakkumlamayabizimki ilk Bi cekiyor yutkunuyor 4 5 dk sonra uyuyor
Yok kiz biberon verince nasil uykusu acilip emiyo bir gorsen kalpazan benimki

Benim 17.gunum bir sorunum yok cok sukur canim

kalktım baya yürüdüm. iyi geldi. serumu da şu an çıkardılar biraz.dependimi de t
giydimgaz olayını da atlatırsak tamamdır
İnşallah hep böyle güzel gider canım. Benimde böyleydi, şükür çok rahat geçirdim.

Bizimkide kucakta uyumayi cok seviyo ya babada ya bende uyuyamazsa yatiriyoz gazini alir gibi gogsumuze oyle uyuyor daha simdiden parmakta oynatiyor sipalar bizi

aynen bizimkide kucakta uyumayi seviyor Napalm cekicez nazlarini

kizlar 40 min 40. gunu gidip spiral taktiricam daha once taktiranlar var mi ? ebeye dedim bn dogundan sonra 8 9 ay adet gormuyorm o zamana kadar hamile kalmak istemiyorm ne yapabilirim dedim.40 gun gel takalm dedi Iste iliskiye girmemen gerekiyomus.Yapmak isteyenler aklinzda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…