2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Kızlaaar merhabaaaaaa
29 eylülde kutusu açılan aptamil mamanın arkasında 4 hafta içinde kullanın yazıyor. Ben güzel emiyor diye bayadır kullanmamıştım. Kalanı yedireyim diyorum ayın kaçına kadar kullanabilirim çöpe gitmesin

Kızlar bsy sorcam ben dogum yaptıgım dan beri ishalim zaten hamilelik öncesi hayatımda da hep ishal olurdum haftanın 5 günü ishal gecerdi ama bu ara daha fena ve acılı hamilelik öncesi reflör içerdim o beni toparlsrdı smdi emzirirken bu tarz probiyotikler kullanılır mı dogum doktoruna ı sorcam kime sorcam ben bunu valla karnım agrıyo ishal den kurtulamadım Bi türlü cocuk da ishal gibi su gibi yapıyor onun sebebi damladan dolayı mı benden dolayı o bilmşyorum

livaneli1608 bende hiç dikkat etmedim son zamanlarda geçen gün alışverişe çıktım bebeklere yetişmek için acele ettim baya zorlanmışım kendimi en son eşim beni uyardı yavaş ameliyatlısın dedi..

Yok cnm ben biberonu rafa kaldırdım memeyi tutuyor artık ama biberona daha cok ve iştahlı içiyordu onu konusuyorduk
İyi yapmışsın canım memeyi tutmaları anne içinde daha iyi 15 20 dakikada doymuş oluyorlar diğer şekil işkence gibi bizim beslenme faslımız 1 saat sürüyor

Kutunun üstündeki talimata göre kullanacaksın canım bugün 3 hafta 6 gün olmuş bence artık kullanma..

Canim benim bebiste ayni seni o kadar iyi anlıyorum ki ben verdim bugun ama vicdanım da sızladı ama 2 saat uyudu hic olmazsa eskiler hep veriyormuş bazen doymuyor mu diyorum ne kadarlık senin ki
29 günlük canım aşırı kriz ağlamaları yok ama yattığı yerde durmuyor bu seferde evde hiç bir iş yemek yapamıyorum ara ara vermek istiyorum ama gündüz bir kere denedim almıştı gece vereyim dedim bi alıyor bi çıkarıyor

Emziğe nasıl alıştırdınız arkadaşlar gündüz verdiğimde tutmuştu bir süre emdi gece şimdi vereyim diyorum bi alıyor bi çıkarıyor ne yaparak alıştırabiliriz birde gece uyurken çıkarıyor musunuz

Kızlar Bn mama+meme gidiodum mamayı azaltmaya başlicam gündüz hic vermedim sürekli uyanıktı memede kaldı arada memede sızdı falan uyusun artık yazık diye mama verdim öyle uyudu. Bu zamana kadr mamayla 2 3 saat kesintisiz uyudugu İcin mamasız doymuyor dmek mi oluyo uyumaması böyle hep memede mi geciyor normali bu mu

Kızlar bi sorum olcak. Bebeğim 22 gunluk. Sadece anne sutu aliyor. Kilo alimimiz normal.
Cogu bezinde kakasi var ve hep ishal gibi kakasi. Epeydir boyle.Normal mi acaba

Kızlar bi sorum olcak. Bebeğim 22 gunluk. Sadece anne sutu aliyor. Kilo alimimiz normal.
Cogu bezinde kakasi var ve hep ishal gibi kakasi. Epeydir boyle.Normal mi acaba
Oğlumunda öyleydi canım dr normal demişti korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…