2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar çok fenayım o kadar dikkat ettim ateş, tat kaybı, kemiklerim kırılıyor sanki evde baska kimsede yok koronadan korkmuyo değilim annemi çağırdım bebege baksın diye kendi başına olsan halledersin bebekle hasta olması ne kadar zor

Inşallah corona digilsindir olsanda korkma şimdilik emzirmeyi maske ile yap bol sabunla yıka ellerini sonra emzir test mutlaka ver kesinleşir uşutmuşte olabilirsin allah şifa versin

İnşAllah değilsindir canım havalar soğudu ondan olabilir. Korona olsan da hamilelikteki gibi riskler yok bebişlerimiz doğdu şükür. Atlatırsın. Test yap kuzum bian önce

Kızlar sabah bebeğimin bezinde pipisinin tam karşısında hafif pembe leke vardı. Az bi kan işeyince dağılmış. Sonra ikindileyin de bezini değiştirirken kendini çok sıktı ağladı pipisi çok sertleşti. Kanı da hatırlayınca korktum hastaneye gittik genital olarak bi sıkıntısı yokmuş şükür ki. Gizli fıtıklar olabiliyomuş ondan kanamış olabilir dedi. Ama sarılık başlamış sanki dedi dr. Sabah test vercez inşAllah yoktur varsa da yüksek değildir o kadar stres yaptım ki sürekli emzirmek istiyorum kolay atlatsın diye hiç uyumasın istiyorum çünkü bi uyuyunca uyanamıyo. Bu da beni çok korkutuyo. Akşam bi saat uğraştım uyandırmak için. Delirecektim. Bayılmış gibi yatıyodu. En son da pes ettim

Canım bizimkinde de oldu normalmiş ama bol emzir demişti doktor geçmesi için aynı zamanda sarılıkta çıkınca mama verdim hem sarılık gecti hem pembe leke

Inşallah corona digilsindir olsanda korkma şimdilik emzirmeyi maske ile yap bol sabunla yıka ellerini sonra emzir test mutlaka ver kesinleşir uşutmuşte olabilirsin allah şifa versin

İnşAllah değilsindir canım havalar soğudu ondan olabilir. Korona olsan da hamilelikteki gibi riskler yok bebişlerimiz doğdu şükür. Atlatırsın. Test yap kuzum bian önce
Belirtilerim arttı yarın devam ederse test yaptırcam bebegime emzirebiliyorum sadece bakamıyorum tutucak halim yok off

Uyansın kimyon vericem az bişey geçen vermiştim rahatlamıştı
Kimyonu nasıl yapıyorsun ve ne sıklıkta veriyorsun canım dün akşam ilk kez bende vermek zorunda kaldım. Yengem tavsiye etti ona da zamanında kendi doktoru tavsiye etmiş 2 gün ver 2 gün verme gazın durumuna göre vermeye devam et demiş bende o şekilde vereyim bi diyorum

Sağıyorum canım kilosunu da ölçüyor doktor yeterince kilo almıyor günlük 25-30 gr almasını bekliyor bizimki 20 alıyor
Bende aynı dertteyim. Haftada 130 gram almış. Doktor az buluyor 250 olması lazımmış. Bana sağdıklarını da ver dedi. Günde 120cc de öyle ver diyor. Rakamlar tuhaf gelince Emzirme danışmanı ile de görüştüm o da dünya sağlık örgütü ayda 500gram almayı normal kabul ediyor, endişe edecek bir şey yok, sadece daha sık emzir diyor. Sütle kafayı bozduk sağolsunlar.

Kakasını yaptığı halde bebek neden ıkıgınır arkadaşlar ağlamıyor ama ıkınmaktanda uyuyamıyor 4 defa da bez değiştirdim kabız da değil

Ben de sarılık için götürdüğümde bezinde hafif pembelik turunculuk vardı. Az anne sütü alımından demişti doktor uyandıramıyordum beslemek için.
Tavsiyem çok az mama ver kan şekeri yükselsin kendine gelsin sonrasında bol bol emzir 6-8 bol idrarlı bezi olsun sarılığı atabilmesi için.

Canim benim gogus uclarimda seninki gibiydi ama bebek ceke ceke parmak kadar yapti resmen ilk tutturmak zor oldu sonrasi onlar hallediyor zaten birde gogus ucunu cikaran seyler var pompa gibi ben bazen sagma makinasiyla da cikartiriyorum biraz

Geçmiş olsun canım idrar testi alındı mı? İdrar yolu enfeksiyonu olabilir benim oğlumda öyle başlamıştı hatta sonrasında böbreklerinde taş olduğu ortaya çıktı inşallah birşey yoktur minik paşada.
Sarılık çok uyutuyor malesef dediğin gibi baygın gibi saatlerce uyuyorlar. Kaç çıktı değeri? Sütün ne durumda bilmiyorum ama mama takviyesinden hiç çekinme. Bolca emzirmeye de devam et, bol beslenmeyle atıyorlar sarılığı endişe etme canım. Rabbim şifa versin

Canim benim gogus uclarimda seninki gibiydi ama bebek ceke ceke parmak kadar yapti resmen ilk tutturmak zor oldu sonrasi onlar hallediyor zaten birde gogus ucunu cikaran seyler var pompa gibi ben bazen sagma makinasiyla da cikartiriyorum biraz
Ben herhangi bir pompa sağma Makinesi almadım ama almam gerekir mi acaba şimdiden. İhtiyaç halinde alayım dedim bide hastanede ilk başta dediğin gibi pompayla falan çekiyorlarmış sanırım

Canım bizimkinde de oldu normalmiş ama bol emzir demişti doktor geçmesi için aynı zamanda sarılıkta çıkınca mama verdim hem sarılık gecti hem pembe leke
Süt yeterliyse geçmesi için illa mama vermeme gerek var mı sütüm çok şükür ki hatta elbisem mahfoluyor hep. Şikayet etmiyorum ama sürekli üst değiştirmekten bıktım kalkandan taşıyo ped doluyo ordan elbiseye de bulaşıyo kokuyorum sonra Hemşire benim kanalları duvarlarını yara yara açtı sanırsam

Teşekkürler . İdrar testi bugün verecez. Yaa Allah korusun daha 4 günlük böbreklerinde taş felan olmasın değere bugün bakılacak. Sütüm çok fakat uyuduğu için bi uyuyuyunca uyanamadığı için sürekli emziremiyorum dünden beri çok emziriyorum zorla da olsa. Bu sefer de kusuyor off fazla geldi heralde . İnşAllah atar benimki de teşekkür ederim canım canım cevabın için amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…