- 24 Şubat 2020
- 725
- 1.052
- 28
Sağol canım inşÇok geçmiş olsun canım inşallah birdaha olmaz
Inşallah tekrarlamaz canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. bildiğim kadarıyla tek nöbette ilaca başlanmıyor takiben kontrol ediliyor uyku filmi önemli. Kardeşim epilepsi hastası ilk nöbetini geçirdiğinde 9 yaşındaydı doktor hemen ilaca başlamıştı yıllarca hiç nöbet geçirmedi sonra başka bir doktor tek nöbetle ilaca başlamıyoruz diyip azaltarak bırakırdı ilacı bikac sene sonra tekrarladı nöbetler biz de acaba hiç ilaca baslamasamiydik diye düşünüyoruz bazen. Tavsiyem başka doktorlara da görünmen inşallah düzelir
Dört nörologla görüştüm canım bişey göremediler yeniden mr çekildim sonuç raporu yazılmasını bekliyoruz
Biz doğuma bağlıyoruz, ne anne ne baba tarafında yedi sülalede genetik geçmiş yok. Spinal bana aşırı şiddetli baş ağrıları yaptı gözlerimi açamadım uyuyamadım beslenemedim o tetiklemiş olabilirçok büyük geçmiş olsun. hiç duymamıştım acaba doğuma mı bağlı yoksa tesadüfi mi oldu
Eeg vermediler belki son mr sonucuna göre verirler. Ktü ye başladım araştırma için. O gün aşırı uykusuzdum çok haklısın. Sende de mi vardı buarada?Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm umarım hafif geçirmişsindireeg çektilermi uykusuzlukla..ona göre başlanır ilaca öyle hemen tek nöbetle emarla nasıl teşhis koymuşlar anlamadım ama öyleyse bile üzülme şükürler olsunki tedavisiz bir hastalık değil ben 10 yıldır ilaç kullanmıyorum şükürler olsun..sende kendine stres yapma ve kesinlikle uykusuz kalma dinlen..emzircem diye uyumamazlık etme senin sagliginda önemli gerekirse bu dönemde geceleri seni uyandırmadan mamayla beslesinler bebegi..
Araştırma hast başladık zaten inş çözerler. Eeg yi kızlar da söyledi ama bana nedense çekmediler sorcam onu gidinceÇok geçmiş olsun. Eeg çekilmiştir sanırım onun sonucu da önemli. Evet tek bir nöbetle ilaca başlanmıyor genelde ama sen yeni doğum yaptın yorgunluğun ve uykusuzluğun yoğun olacağı bir dönem olduğu için kullanman da fayda var bence. Doktorlar kar zarara bakarak karar veriyorlar genelde. Bebeğin biraz büyüyünce iyi bir doktora gidip tekrar eeg mr incelemesi yaptırıp ilaca karar verirsiniz. Ama ilacı kullanmayıp çok uykusuz aç ve yorgun olursan tekrar olma ihtimali olabilir.
Sağol kemancım inşallahİnşAllah bi seferlik bişeydir ve hafif atlatırsınız. Çok geçmiş olsun canım
Hayır doğum tetikledi zağar aşırı şidderli baş ağrısı yapmıştı spinal bana belki de o tetiklediGecmiş olsun cnm dogum öncesi yoktu dmi böle seyler hiç
O da olabilir kan sulandırıcı ve plt takibi yapıllıyor. Zaten atak felç gibi başlayıp epilepsi gibi devam etti.Canım felç gibi geldi demişsin pıhtı atma gibi birşey olmuş olabilir mi acaba? Küçükse kendiliğinden dağıldı normale döndün sonra gibi. İnşallah bir daha yaşamazsın bunla gelmiş geçmiş olur.
Gittim canım üç farklı hastane dört farklı nörolog gördü. Çok uykusuz ve besinsiz kaldım şiddetli başağrısından dolayı, ayrıca büyük oğlumla ilgilenemediğim için o gece üzülmüştüm bide hatta kahrolmuştum çocuk ağlayınca herşey bir araya geldiCanım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Başka bir hastaneye gidip tekrar gözden geçirmelerini öneririm. Öncesinde çok sıkıldığın bir şey mi oldu acaba ?