2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Çok geçmiş olsun canım inşallah birdaha olmaz
Sağol canım inş

Dört nörologla görüştüm canım bişey göremediler yeniden mr çekildim sonuç raporu yazılmasını bekliyoruz
çok büyük geçmiş olsun. hiç duymamıştım acaba doğuma mı bağlı yoksa tesadüfi mi oldu
Biz doğuma bağlıyoruz, ne anne ne baba tarafında yedi sülalede genetik geçmiş yok. Spinal bana aşırı şiddetli baş ağrıları yaptı gözlerimi açamadım uyuyamadım beslenemedim o tetiklemiş olabilir
Eeg vermediler belki son mr sonucuna göre verirler. Ktü ye başladım araştırma için. O gün aşırı uykusuzdum çok haklısın. Sende de mi vardı buarada?
Araştırma hast başladık zaten inş çözerler. Eeg yi kızlar da söyledi ama bana nedense çekmediler sorcam onu gidince
İnşAllah bi seferlik bişeydir ve hafif atlatırsınız. Çok geçmiş olsun canım
Sağol kemancım inşallah
Gecmiş olsun cnm dogum öncesi yoktu dmi böle seyler hiç
Hayır doğum tetikledi zağar aşırı şidderli baş ağrısı yapmıştı spinal bana belki de o tetikledi
O da olabilir kan sulandırıcı ve plt takibi yapıllıyor. Zaten atak felç gibi başlayıp epilepsi gibi devam etti.
Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Başka bir hastaneye gidip tekrar gözden geçirmelerini öneririm. Öncesinde çok sıkıldığın bir şey mi oldu acaba ?
Gittim canım üç farklı hastane dört farklı nörolog gördü. Çok uykusuz ve besinsiz kaldım şiddetli başağrısından dolayı, ayrıca büyük oğlumla ilgilenemediğim için o gece üzülmüştüm bide hatta kahrolmuştum çocuk ağlayınca herşey bir araya geldi

2günde bi veriyorum canım hergünde verilebilirmiş

Yok canım zaten üc gün verdim mamayı sık emzirdim hemen düzeldi doktorda kullanma mama dedi

Arkadaşlar sağlık ocağından arandık tsh, t3, t4 yüksek çıkmış. Yeniden hastaneye gidin dediler var mı böyle birşey yaşayan

Benim ki de yatmiyor 28 gunluk benim kızım hep böyle aranıyor ya da ih mih edip uyaniyor

Kızlar bi sorum olcak. Bebeğim 22 gunluk. Sadece anne sutu aliyor. Kilo alimimiz normal.
Cogu bezinde kakasi var ve hep ishal gibi kakasi. Epeydir boyle.Normal mi acaba
Bizimde öle damla kullanıyormusun

Ayy aynı biz 11 12 de baslıyor sabah 4 5 de anca uyuyor o uyumadıkca sinirler geriliyor birbirimizle tartısıyıruz tek değilmişiz demekki gecicek heralde bu günler de tabi 4 5 gibi uyudu sabah 9a kdr deliksiz uyudu oda var uyuyuncada deliksiz uyuyor ne kdr yorgun düşüyorsa artık

Canım o sütler boşa gitmesin sağ kenara koy ben fazlaları hep sağıp attım ilk zamanlar süt çok oluyor sonra yorgunluk uykusuzluk derken azalıyor Benim kızın da kilo alımı az 13. Günde doğum kilosuna gelemedik çünkü üşengeç 5-10 dk çekip sonra yorulup uyuyor dün kilo tartılınca bende üzüldüm ama doktora yazdım mama başlamak istemiyorum sağdığım sütleri versem diye o da öyle yapalım süt varken mama vermeye gerek yok dedi ben de memede keyif yaparken yandan enjektörle sağdığım sütleri veriyorum emmedikçe sütte azalıyor yine gündüz saatte bir gece 2 saatte bire döndük biz

Çok geçmiş olsun canım tekrarını yaşatmasın Rabbim.. kan sulandırıcı iğne veya hap kullanıyormuydun bu sürede canım

Kızlar burun, geniz tıkanıklığı var mı bebeğinizde geçmiyor bir türlü ya

Aynen benmde ilj basta coktu sürekli üst değişiyordum ama ilk zamn ki kdr akmıyor artık sürekli emdiği için mi bilmiyorum dağdıgım zamanda 30 cc zor cıkıyor pompa artık uca inen sütleri cekmiyo sanırım bende buzluga atmıstım zorda kalırsam onları veriyorum

Bıraksan bizimki de uyur ama 2 saatte bir emzirmek için uyandırıyorum ben.

Tek değiliz tabi. Eşim her işe koşar yardımcı olmaya çalışır gazını çıkarır uyutur dün gece çocuk ağlayınca ona bağırdım bende damacana mısın sen ne biçim babasın diye o da bana cevap verdi derken gecenin 3ünde birbirimize girdik.

Maşallah de nazar değmesin.
Hazır bu kadar çok geliyoken sağıp sağıp buzluğa at.arada azaldığı dönemler olacak çok faydasını görürsün.

Bezde kan olması ve çok uyuması sarılıktan olabilir ilk 10 gün çok önemli yorulsanda uykusuzda olsan kussada sürekli emzir ne kadar çok kaka yaparsa okadar hızlı atar.belkide değildir önemsiz bişiydir
İnşaallah çabucak toparlarsınız işte böyle doğurmadın dert doğurdun dert ama dertleri bile başımızın üstüne elhamdülillah hepsinin çaresi var.

Valla inanırmısın ağız tadıyla kavga etmeyi bile özledim çocuk 1 aylık olmuş yarın kontrolü var ne çabuk geçti zaman.

Benimde 30 ccyi gecmiyor sagınca cocuk nasıl doyacak diye üzülüyorum 120 cc saganlar var nasıl oluyo anlamıyorum

Ben artık uyandırmıyorum kendi uyanıyor acıkınca benm eşimde yardımcı oluyor ama bizim tartısma konumuz daha farklı sürekli karısıyo yavas tut dikkat et söle yap böle yap bende en son patlıyorum sus artık ZTen uykusuzluk Bi yandan bizde biliyoruz sürekli uyarıp durunca kendmi yetersiz hissediyorum ama benm eşimin huyu bu zaten genel olarak uyarmayı sever ZTen bebek olayında dahada fazlalaştırdı

Benimde 30 ccyi gecmiyor sagınca cocuk nasıl doyacak diye üzülüyorum 120 cc saganlar var nasıl oluyo anlamıyorum
Benim basta öleydi işte cocuk yanım da değilken 120 cc cıkıyordu ama su an sürekli emiyor 120 cıkması mümkğn değil her emmede en az 20 cc içiyorsa iyi bence 1. 2 saatte Bi 20 cc az değil bide ben o kdr çaylar damlalar filan içiyorum sürekli

Bana Dr mama ver dedi veriyorum ama hic de vermek istemiyorum sagınca 30 cc cıkıyo dedim diye sütün az mama ver dedi ama süt damlıo dururken makine cekmiyodur belki ne bilim sagmaya göre hareket etmek cok yanlıs bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…