- 7 Şubat 2020
- 470
- 450
- 103
- 31
Sağdım. Sağıp buzluğa koyuyorum canım da dünden beri sarılık için ona biraz ara verdim. O sütleri ne zaman kullanacaz inşAllah. Sağdım da ne zaman kullancaz bilmiyorum süt azalınca ek gıdaya da geçmezler mi 4 5 aya kadar böyle gelse yeter bu süt. Senin süt niye azaldı ya herkeste mi azalıyor kafamda deli sorular. Benim şuan çok fazla niye azalıyor üzüldüm bak şimdi deCanım o sütler boşa gitmesin sağ kenara koy ben fazlaları hep sağıp attım ilk zamanlar süt çok oluyor sonra yorgunluk uykusuzluk derken azalıyor Benim kızın da kilo alımı az 13. Günde doğum kilosuna gelemedik çünkü üşengeç 5-10 dk çekip sonra yorulup uyuyor dün kilo tartılınca bende üzüldüm ama doktora yazdım mama başlamak istemiyorum sağdığım sütleri versem diye o da öyle yapalım süt varken mama vermeye gerek yok dedi ben de memede keyif yaparken yandan enjektörle sağdığım sütleri veriyorum emmedikçe sütte azalıyoryine gündüz saatte bir gece 2 saatte bire döndük biz
MaşAllah barekellah hepimizin sütleri dolup taşsın inşAllah. Atıyorum azalacak demekki süt anladım canımMaşallah de nazar değmesin.
Hazır bu kadar çok geliyoken sağıp sağıp buzluğa at.arada azaldığı dönemler olacak çok faydasını görürsün.
Sarılık canım sarılık belirtileri o yönde. Tüm bebeklerde varmış zaten dediklerini yapıyorum yapıyorum. Şuan çok uykusuz ve bitkinim. Çok emzirdim çok çiş ve kaka yaptı bezden taşacak kadar yaptı üstünü de batırdı bi 10 gün uykusuz kalacam böyle, inşAllah atlatacak. Dediğin gibi dertleri de başımız üstüne çünkü Rabbimizin bize hediyesi onlar ❤Bezde kan olması ve çok uyuması sarılıktan olabilir ilk 10 gün çok önemli yorulsanda uykusuzda olsan kussada sürekli emzir ne kadar çok kaka yaparsa okadar hızlı atar.belkide değildir önemsiz bişiydir
İnşaallah çabucak toparlarsınız işte böyle doğurmadın dert doğurdun dert ama dertleri bile başımızın üstüne elhamdülillah hepsinin çaresi var.
Canim korseyi kacinci gün giymeye basladiniz bide sezaryan demiBenim doğumdan sonra 4 kilo gitti 76 kiloydum l bedeni kullanmaya başladım suan 71 oldum eskisi kadar sıkmıyor ama göbek baya gitti
Deliksiz uyuyorsa ne güzel kız maşallah. Benim ufaklık en fazla 1 saat uyuyor deliksiz sonra fal taşı gibi gözlerAyy aynı biz 11 12 de baslıyor sabah 4 5 de anca uyuyor o uyumadıkca sinirler geriliyor birbirimizle tartısıyıruz tek değilmişiz demekki gecicek heralde bu günler detabi 4 5 gibi uyudu sabah 9a kdr deliksiz uyudu oda var uyuyuncada deliksiz uyuyor ne kdr yorgun düşüyorsa artık
Ben doğduktan 1 hafta sonra 2ye geçtim. O kadar 1 numara paket kaldi elimde.Bebek cuma gunu tartildiginda 4 kg cikmisti kilosu. Su anda 1 numara bez kullaniyorm bidakine 2 numaraya gecmeli miyim.
Ben o seviyeye gelemedim hala kanama devam ediyorKızlar sarı akıntısı olan var mı?
Yani normal mi sarı akıntı?Deliksiz uyuyorsa ne güzel kız maşallah. Benim ufaklık en fazla 1 saat uyuyor deliksiz sonra fal taşı gibi gözler
Ben doğduktan 1 hafta sonra 2ye geçtim. O kadar 1 numara paket kaldi elimde.
Ben o seviyeye gelemedim hala kanama devam ediyor
Normal. Doktor önce kırmızı sonra pembe sonra yeşil sarı demişti akıntı icin.Yani normal mi sarı akıntı?
Valla inanırmısın ağız tadıyla kavga etmeyi bile özledim çocuk 1 aylık olmuş yarın kontrolü var ne çabuk geçti zaman
Aaa bizim de yarın 1 ayValla inanırmısın ağız tadıyla kavga etmeyi bile özledim çocuk 1 aylık olmuş yarın kontrolü var ne çabuk geçti zaman.
Aaa 4 5 saat uyanmaması sıkıntı olmuyor mu ya kaç günlük sizinki. Ben aç kalacak diye korkuyorumBen artık uyandırmıyorum kendi uyanıyor acıkıncabenm eşimde yardımcı oluyor ama bizim tartısma konumuz daha farklı sürekli karısıyo yavas tut dikkat et söle yap böle yap bende en son patlıyorum sus artık ZTen uykusuzluk Bi yandan bizde biliyoruz sürekli uyarıp durunca kendmi yetersiz hissediyorum ama benm eşimin huyu bu zaten genel olarak uyarmayı sever ZTen bebek olayında dahada fazlalaştırdı
27 günlük oldu biz o sarılık filan zamanlarını hastanede atlattık valla benm gördüğüm olmuyor istediği zaman kendi uyanıyor ben gündüz zor uyandırıyorum gündüz de bıraksam 4 saat uyuyor gündüz uyandırıyorum da gece uyandırmıyorumAaa 4 5 saat uyanmaması sıkıntı olmuyor mu ya kaç günlük sizinki. Ben aç kalacak diye korkuyorum
Benimki de benim yönlendirmelerime uymuyor. Gece bez getir diyorum sallanıyor daha. Bağırdım bende sahilde mi yuruyorsun dedim mıymıymıy
Walla uyuyor cnm uyuyunca baya uzun uyuyor ama gece uyuyana kdr canımız cıkıyor gündüz de nereye atsam orda uyuyorDeliksiz uyuyorsa ne güzel kız maşallah. Benim ufaklık en fazla 1 saat uyuyor deliksiz sonra fal taşı gibi gözler
Ben doğduktan 1 hafta sonra 2ye geçtim. O kadar 1 numara paket kaldi elimde.
Ben o seviyeye gelemedim hala kanama devam ediyor
Ben ilk gün giydim canım doktor giyebilirsin dedi normal doğumCanim korseyi kacinci gün giymeye basladiniz bide sezaryan demi
Kız nazar degdircenWalla uyuyor cnm uyuyunca baya uzun uyuyor ama gece uyuyana kdr canımız cıkıyor gündüz de nereye atsam orda uyuyor
Sağdın mı canım sağarsak bitmez bence. Çok istersek geler bence gibi olduBen de tek ben mi böyleyim diyordum. İşk başta o kadar çok sütüm vardı ki sürekli üst baş değişiyordum. Göğüs pedine rağmen her yerim süt oluyordu. Şimdi yok çocuk çekiyor çekiyor gelen yok. Demek genelde böyle olmuş. Belki de memeler ihtiyaç kadar üretiyor artık. İşl başta çok çok üretti baktı bu bıcırlar emmiyor o kadar kendimizi yormaya gerek yok az üretelim yeter dediler. Ben de yazılanları görünceye kadar süt artırıcı içecek içiyordum bitti almadım ona bağlamıştım.
Doktor kanama bitince sarı akıntı gelir o bitince beyaz gelir sonra biter abdest alabilirsin demistiKızlar sarı akıntısı olan var mı?
Canim kac gunluk bebegin bir de hangi mamayi kullaniyorsunKızlar Bn mama+meme gidiodum mamayı azaltmaya başlicam gündüz hic vermedim sürekli uyanıktı memede kaldı arada memede sızdı falan uyusun artık yazık diye mama verdim öyle uyudu. Bu zamana kadr mamayla 2 3 saat kesintisiz uyudugu İcin mamasız doymuyor dmek mi oluyo uyumaması böyle hep memede mi geciyor normali bu mu
Canım Asmdeki ölçüm için canını sıkma benimki bir de kıyafetle ölçüyor 200 gr düşüyor ben gelince bezini kıyafetlerini evdeki hassas tartıda tarttım 140 gr falan çıktı boyu doğumda 52 ydi topuk kanı vermeye gittik 6. Gün 51 diyor ki iki gün önce çocuk doktoru 53 ölçmüştü Ayağını kıvrıkken ölçüyor Zeki kadın zaten değiştireceğim asmyi topuk kanını ikinci kez aldılar ilkinin geçmeyeceğinden emindim O zaman iki kere deldi öncesinde topuğa ne masaj yapıyor ne birşey dün de 4 kez deldi bir gelmiş bana su ver falan diyor Pamukçuk olmasın diye sabır dedim doktor kesinlikle su verme kendi memeni emzirirken sonra karbonatlı suyla sil emzirmeden önce sil tadından dolayı almıyorlar memeyi dedi kadın doğum doktoru da aynısını dedi bazı asmlerde baştan savma yapıyorlar maalesef bir de asmde aile hekimi hiç bebeği gördü mü sizde eskiden bakarlardı bebek doğunca ebe ölçüm yapıyor yolluyor nasıl iş anlamadım coronadan dolayı mi artık hiç bakmıyorlar mi anlamadım Benim stajlarda bakar muayene ederlerdi acayip kuruldum asmyeBu mesajını şimdi gördüm canım...boyu da bırak uzamayı 2 cm çekmiş
Benm 15.günden itibaren hep sarı sıvı geliyor akıntı değilde daha sıvı bsy uzun zamandır öleYani normal mi sarı akıntı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?