2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bebek cuma gunu tartildiginda 4 kg cikmisti kilosu. Su anda 1 numara bez kullaniyorm bidakine 2 numaraya gecmeli miyim.

Sağdım. Sağıp buzluğa koyuyorum canım da dünden beri sarılık için ona biraz ara verdim. O sütleri ne zaman kullanacaz inşAllah. Sağdım da ne zaman kullancaz bilmiyorum süt azalınca ek gıdaya da geçmezler mi 4 5 aya kadar böyle gelse yeter bu süt. Senin süt niye azaldı ya herkeste mi azalıyor kafamda deli sorular. Benim şuan çok fazla niye azalıyor üzüldüm bak şimdi de

Maşallah de nazar değmesin.
Hazır bu kadar çok geliyoken sağıp sağıp buzluğa at.arada azaldığı dönemler olacak çok faydasını görürsün.
MaşAllah barekellah hepimizin sütleri dolup taşsın inşAllah. Atıyorum azalacak demekki süt anladım canım
Sarılık canım sarılık belirtileri o yönde. Tüm bebeklerde varmış zaten dediklerini yapıyorum yapıyorum. Şuan çok uykusuz ve bitkinim. Çok emzirdim çok çiş ve kaka yaptı bezden taşacak kadar yaptı üstünü de batırdı bi 10 gün uykusuz kalacam böyle, inşAllah atlatacak. Dediğin gibi dertleri de başımız üstüne çünkü Rabbimizin bize hediyesi onlar ❤

Ben de tek ben mi böyleyim diyordum. İşk başta o kadar çok sütüm vardı ki sürekli üst baş değişiyordum. Göğüs pedine rağmen her yerim süt oluyordu. Şimdi yok çocuk çekiyor çekiyor gelen yok. Demek genelde böyle olmuş. Belki de memeler ihtiyaç kadar üretiyor artık. İşl başta çok çok üretti baktı bu bıcırlar emmiyor o kadar kendimizi yormaya gerek yok az üretelim yeter dediler. Ben de yazılanları görünceye kadar süt artırıcı içecek içiyordum bitti almadım ona bağlamıştım.

Deliksiz uyuyorsa ne güzel kız maşallah. Benim ufaklık en fazla 1 saat uyuyor deliksiz sonra fal taşı gibi gözler
Bebek cuma gunu tartildiginda 4 kg cikmisti kilosu. Su anda 1 numara bez kullaniyorm bidakine 2 numaraya gecmeli miyim.
Ben doğduktan 1 hafta sonra 2ye geçtim. O kadar 1 numara paket kaldi elimde.
Kızlar sarı akıntısı olan var mı?
Ben o seviyeye gelemedim hala kanama devam ediyor

Yani normal mi sarı akıntı?

Aaa 4 5 saat uyanmaması sıkıntı olmuyor mu ya kaç günlük sizinki. Ben aç kalacak diye korkuyorum

Benimki de benim yönlendirmelerime uymuyor. Gece bez getir diyorum sallanıyor daha. Bağırdım bende sahilde mi yuruyorsun dedim mıymıymıy

27 günlük oldu biz o sarılık filan zamanlarını hastanede atlattık valla benm gördüğüm olmuyor istediği zaman kendi uyanıyor ben gündüz zor uyandırıyorum gündüz de bıraksam 4 saat uyuyor gündüz uyandırıyorum da gece uyandırmıyorum gece dediğimde sabah karsı uyuyor ZTen

Walla uyuyor cnm uyuyunca baya uzun uyuyor ama gece uyuyana kdr canımız cıkıyor gündüz de nereye atsam orda uyuyor

Sağdın mı canım sağarsak bitmez bence. Çok istersek geler bence gibi oldu

Canim kac gunluk bebegin bir de hangi mamayi kullaniyorsun

Bu mesajını şimdi gördüm canım...boyu da bırak uzamayı 2 cm çekmiş
Canım Asmdeki ölçüm için canını sıkma benimki bir de kıyafetle ölçüyor 200 gr düşüyor ben gelince bezini kıyafetlerini evdeki hassas tartıda tarttım 140 gr falan çıktı boyu doğumda 52 ydi topuk kanı vermeye gittik 6. Gün 51 diyor ki iki gün önce çocuk doktoru 53 ölçmüştü Ayağını kıvrıkken ölçüyor Zeki kadın zaten değiştireceğim asmyi topuk kanını ikinci kez aldılar ilkinin geçmeyeceğinden emindim O zaman iki kere deldi öncesinde topuğa ne masaj yapıyor ne birşey dün de 4 kez deldi bir gelmiş bana su ver falan diyor Pamukçuk olmasın diye sabır dedim doktor kesinlikle su verme kendi memeni emzirirken sonra karbonatlı suyla sil emzirmeden önce sil tadından dolayı almıyorlar memeyi dedi kadın doğum doktoru da aynısını dedi bazı asmlerde baştan savma yapıyorlar maalesef bir de asmde aile hekimi hiç bebeği gördü mü sizde eskiden bakarlardı bebek doğunca ebe ölçüm yapıyor yolluyor nasıl iş anlamadım coronadan dolayı mi artık hiç bakmıyorlar mi anlamadım Benim stajlarda bakar muayene ederlerdi acayip kuruldum asmye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…