Yok canım kendi durduğu yerde bile -643 filan yazıyor. Bebeği koyuyoruz 3 kilo bebeği, 5 kilo tartıyor, sonra bebek hareket edip duruyo 2 kilo tartıyor. Yani sabitkende doğru değilkiCanım tüm tartılarda hareket edince kilo değişir. Bozuk değildir o. Bende kiwi marka var. Bim den almıştım. Doktorun tartısıyla aynı ölçüyor. Hareket ettikçe değişiyor yani kilo hareketsiz kaldığı andakine bakacaksın.
canım önce masaj ayarında çalıştır. eğer çok sertse en az 5dk masaj yaptır. sonra ilk kademede sağıma geç. çekim kademesini yavaş yavaş arttır. benim de pompam lansinoh. bu şekilde kullanıyordum. elinle bir taraftan göğsüne masaj yapabilirsin. hstta duş alıp bu işlemi yap.Lansinoh elektrikli pompa ile 15 dk tek göğsü sağdım hiç yumuşama olmadı30 ml e yakın süt çıktı ben mi yanlış ayarda sağıyorum. Göğsümün ucu da kanadı
Ben de safım işte, diyorum ki sütüm mü bozukAyy şuan ben de burda aşırı sinir oldum. Küfredesim var onaCevabını veremedin mi. Sütüm değil de senin düşüncen bozuk deseydin keşke. Höff ya. Nasıl vebal aldıklarının farkında değiller
Sende de mastit baslamis sanirim. 12 saatte 3 kez sicak dus ardina emzirme ve sagim, emzirme ve sagim sirasinda sertliklere masaj, ardindan kalan kitlelere soguk kompres (sert kitle yoksa soguk kompres yapma). Ben boyle kurtuldum. Gogus ucu yarasina da garmastan pomad ve gumus kapak iyi geldi. Dogum kaynakli agrim vs olmadi benim ama o durumda bile zordu. Hala zor, herkes bu asamalardan geciyor. Kolayliklar.Lansinoh elektrikli pompa ile 15 dk tek göğsü sağdım hiç yumuşama olmadı30 ml e yakın süt çıktı ben mi yanlış ayarda sağıyorum. Göğsümün ucu da kanadı
Canım biz daha 17 günlüğüz iki gece kriz yaşadık çok büyük. Hep ıkındı ağladı vs. Birinde limon sıkmıştım. Birinde de karabiberli bir şey yemiştim. Onlara bağladım. Ve korkuyorum açıkçası. Yesem sanki çocuk gazdan patlar gibi geliyor. Cesaret edemiyorum. Doktor da tek tel dene gaz yapan şeyleri ona göre yaparsa yemezsin dedi. Ama bir gece daha o halde olsun istemiyorum. Bir de benim bebek hep ıkınıyor. Uyurken de ıkınıyor uyanıkken de. O kadar bebek gördüm ilk kez böyle birşeyle karşılaştım. Dedim o kadar isim aradık. Ikıncan koysaydık tam olurdu. Ikınmaktan kendini kusturuyor, öksürtyor. Uykusu bile bir acayip 3 dk normal uyuyor 2-3 dk ıkınıyor. Hep böyle sürü gidiyor. Doktora söyledim. Ikınsın diyor. Ne zaman artık sen dayanamayacak duruma gelirsin o zaman ilaç başlarız diyor. Üzülüyorum valla haline.Bebeğin gazlı bi bebek değilse istediğini ye bence canım. Benim ilk 3 gün tatlı yiye yiye içim bayıldı valla. Bulamaç sütlaç un helvası nereye kadar yani. Şuan acı biber de yiyorum turşu da çiğköfte de soğanlı menemen de. Annem bebek çok ağlamıyosa her şeyi de ye öyle alışsın dedi. Teyzem en baştan her şeyi yemiş hatta mesela emziren kadınlarda acur en çok gaz yapan sebze oturup bi kilo acur yiyomuş bebekleri de hiç ağlamazmış. Ben de alışsın sonradan sıkıntı olmasın ve yemek ayırt etmesin diye yiyorum her şeyi
Canım tüm narenciyeler gaz yapan şeyler olarak geçiyor ondan. Bir kez limon sıktım çocuk mahvoldu.Mandalina neden yemiyorsun ki ben yiyorum yanlış mı yapıyorum acaba
O zaman sizinkinde bir kalibrasyon sorunu var gerçekten. Benimki kiwi marka fiyatı da uygundu çok memnun kaldım.Yok canım kendi durduğu yerde bile -643 filan yazıyor. Bebeği koyuyoruz 3 kilo bebeği, 5 kilo tartıyor, sonra bebek hareket edip duruyo 2 kilo tartıyor. Yani sabitkende doğru değilki
Canım ilk sezaryenimde senin saydıklarından fazlam var eksiğim yoktu. Canını hiç sıkma, geçecek ama zorlayacak seni bir süre. Göğüs uçların için kesinlikle gümüş kapak öneriyorum. İlkinde yaralardan çok aşırı çektim. Bunda daha kolay oldu. Onun etkili olduğunu düşünüyorum. Hem meme uçların hep temiz oluyor gümüş sayesinde. Bebekte ağızda mantar vs olmaz. Sağma işi de mutlaka önce alıştırma modumda çalıştır 5-10 dk yumuşayınca yavaş modda sağ. Ben hızlı moda hiç geçmiyorum. Belki ikinci hıza geçebilirsin ama en hızlı bayağı sıkıntı yaşatıyor.Merhaba, 30 ekim cuma günü spinal sezaryen ile doğum yaptım. Yarın 4.günüm. Bebeğim gayet iyi çok şükür. Ama ben değilim! Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Cuma anestezi etkisi geçince yürüttüler hemen gaz çıkardım vs. Herşey yolunda idi. Bebek hemen emdi emme refleksi iyi benim de ilk sütüm geliyor idi. Ama ağrılarım çok fazlaydı. Normal dediler, geçecek dediler...1 gün sonra eve geldik. Annem süpriz yaparak eve çıktığım gün şehir dışından geldi. İyiki gelmiş. Çünkü ağrılarım hiç geçmedi. Dikiş yeri ayrı, sırt ağrısı ayrı. Bugün eklenen göğüs ağrısı ayrı. Bugün makina aldık ama sağarken göğüs uçlarım kanadı hep. Artık çocuğu da emziremiyorum. Sağamıuorumda. Föğüslerim feci durumda. Aşırı sert şiş ve yanıyor. Düzgün oturamıyorum. Hiç yatamıyorum. Son 72 saatte 5 saat uyudum. Bebeğimle hiç ilgilenemiyorum. Doğru düzgün kucağıma alamıyorum. Çok üzülüyorum. Doktora gideceğim bugün. Geçer mi bu ağrılar ve göğüs durumu ? Daha önce böyle yaşayan oldu mu ben extra mı bişey yaşıyorum
Lansinoh elektrikli pompa ile 15 dk tek göğsü sağdım hiç yumuşama olmadı30 ml e yakın süt çıktı ben mi yanlış ayarda sağıyorum. Göğsümün ucu da kanadı
Canım benimki bütün gece öyle devamlı ıkınıyor ki daha 17 günlük. Uyurken de ıkınıyor uyanıkken de ıkınıyor. Ben böyle birşey görmedim hiç. Normal mi bilmiyorum. Bence gazı ya da sancısı falan da yok. Sadece alışmış ıkınmaya öyle geliyor.Gece 3-6 arası hiç uyumadı niye uyumaz kafayı yicem artık ıhıhh baskada bişey yok kaka yaptı gazını cıkarttı ıkına ıkına bi hal oldu nezmn geccek bu günler onun aglamasınq kızımda kalkıyo zombi gibi geziyorumbi çözümü olmalı ama yok sanırım
Çok şükür geçmiş gitmiş. Hep clop clop mık mık emsin inşAllah yavruşlarımız canımBen de safım işte, diyorum ki sütüm mü bozukBelki iyi niyetten diyordur bilemiyorum ama ciddi anlamda dibe itmişti beni söyledikleri Ama geçti gitti çok şükür şimdi oğlum clop clop emiyor.
Ya bir de ne diyeceğim kızlar benim ufaklık bi mama yerken bir de uyurken huysuzlanmıyor, diğer zamanlar hep huysuz sizde de öyle mi ya?
Ilk iki hafta benimki de öyleydi. Annemler hep dedi babasına çekmiş sana cekmemiz bu cocuk diye.Çok şükür geçmiş gitmiş. Hep clop clop mık mık emsin inşAllah yavruşlarımız canım
Benim yavru sarılıktan mı yoksa karakteri mi öyle bilmiyorum ama çok sessiz. Altı pisse ve acıkmışsa ağlıyo sadece onun dışında uyuyor veya uslu usşu duruyorsarılığın da etkisi var tabi ama inşAllah karakteri öyle olur. Ben de eşim de kardeşlerimin hepsi de çok usluymuşuz bebekken
Yaaa ilk 2 haftadayız bizimki de mi değişecekIlk iki hafta benimki de öyleydi. Annemler hep dedi babasına çekmiş sana cekmemiz bu cocuk diye.3. haftada başladı gaz krizlerimiz. Nasıl o gazlara var ya mahvediyorlar bebeklerimizi. Ama bazen gazını da çıkartıyoruz yine huysuz oluyor ben anlamadım ki. Mesela gaz sancısından ağlıyor diyelim, o zaman arabaya binince nasıl geçiyor? Arabada hiç gaz sancısı olmuyor mu
Benimkiside ayni canim ya 3 gundur falan hep gece korunde ikinip duruyo mikir mikir tam uyuycam emzirip yatiriyoeum basliyo ikinmaya hepte ses cikardigina kalkip kalkip bakmaktan uyuyamiyorumGece 3-6 arası hiç uyumadı niye uyumaz kafayı yicem artık ıhıhh baskada bişey yok kaka yaptı gazını cıkarttı ıkına ıkına bi hal oldu nezmn geccek bu günler onun aglamasınq kızımda kalkıyo zombi gibi geziyorumbi çözümü olmalı ama yok sanırım
Canım benimki bütün gece öyle devamlı ıkınıyor ki daha 17 günlük. Uyurken de ıkınıyor uyanıkken de ıkınıyor. Ben böyle birşey görmedim hiç. Normal mi bilmiyorum. Bence gazı ya da sancısı falan da yok. Sadece alışmış ıkınmaya öyle geliyor.
Çok şükür geçmiş gitmiş. Hep clop clop mık mık emsin inşAllah yavruşlarımız canım
Benim yavru sarılıktan mı yoksa karakteri mi öyle bilmiyorum ama çok sessiz. Altı pisse ve acıkmışsa ağlıyo sadece onun dışında uyuyor veya uslu usşu duruyorsarılığın da etkisi var tabi ama inşAllah karakteri öyle olur. Ben de eşim de kardeşlerimin hepsi de çok usluymuşuz bebekken
Valla bi tek benimki öyle sanıyordum..sürekli ıkınıuo çocuk..hastalığa bagliyodum ama öncesinde de ıkınıuordu surekli..bide öksürüyo gibi yapıyodu hep üstüne korona eklenince şimdi koronadanmı öksürüyo yoksa ondan degilmi ayırt edemiyorumCanım benimki bütün gece öyle devamlı ıkınıyor ki daha 17 günlük. Uyurken de ıkınıyor uyanıkken de ıkınıyor. Ben böyle birşey görmedim hiç. Normal mi bilmiyorum. Bence gazı ya da sancısı falan da yok. Sadece alışmış ıkınmaya öyle geliyor.
Ilk iki hafta benimki de öyleydi. Annemler hep dedi babasına çekmiş sana cekmemiz bu cocuk diye.3. haftada başladı gaz krizlerimiz. Nasıl o gazlara var ya mahvediyorlar bebeklerimizi. Ama bazen gazını da çıkartıyoruz yine huysuz oluyor ben anlamadım ki. Mesela gaz sancısından ağlıyor diyelim, o zaman arabaya binince nasıl geçiyor? Arabada hiç gaz sancısı olmuyor mu
pamukla duzeliyor o kivirip koyuyorlarKızlar ya benim bebeğinin sağ kulağı diğerine göre biraz daha kıvrık. Düzelir mi o sonradan? Doğumdan çıkınca çok kıvrıktı bayağı toparladı. Ama şimdi biraz da olsa kaldı, geçer mi o da?
Ne zormuş allahım 40dan sonra geçse bari yapılacak bişeyde yok bulamadım ben çünküCanım benimki bütün gece öyle devamlı ıkınıyor ki daha 17 günlük. Uyurken de ıkınıyor uyanıkken de ıkınıyor. Ben böyle birşey görmedim hiç. Normal mi bilmiyorum. Bence gazı ya da sancısı falan da yok. Sadece alışmış ıkınmaya öyle geliyor.
Sezeryan agrısı o bilmem de gögüsleri geciyor tarafa olsa sağmak zorundasın yaştayken sağmak daha basit emzirmek daha cok can yakabilir her sapmadan sonra krem ve zeytin yagı sür 1 2 haftada geciyor kabuğunu atması lazım önce her beden farklı atlatıyor normal yani yadadıkarın ben normal dogum yapmama ragmen 10 gğn kalkamadım ayağaMerhaba, 30 ekim cuma günü spinal sezaryen ile doğum yaptım. Yarın 4.günüm. Bebeğim gayet iyi çok şükür. Ama ben değilim! Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Cuma anestezi etkisi geçince yürüttüler hemen gaz çıkardım vs. Herşey yolunda idi. Bebek hemen emdi emme refleksi iyi benim de ilk sütüm geliyor idi. Ama ağrılarım çok fazlaydı. Normal dediler, geçecek dediler...1 gün sonra eve geldik. Annem süpriz yaparak eve çıktığım gün şehir dışından geldi. İyiki gelmiş. Çünkü ağrılarım hiç geçmedi. Dikiş yeri ayrı, sırt ağrısı ayrı. Bugün eklenen göğüs ağrısı ayrı. Bugün makina aldık ama sağarken göğüs uçlarım kanadı hep. Artık çocuğu da emziremiyorum. Sağamıuorumda. Föğüslerim feci durumda. Aşırı sert şiş ve yanıyor. Düzgün oturamıyorum. Hiç yatamıyorum. Son 72 saatte 5 saat uyudum. Bebeğimle hiç ilgilenemiyorum. Doğru düzgün kucağıma alamıyorum. Çok üzülüyorum. Doktora gideceğim bugün. Geçer mi bu ağrılar ve göğüs durumu ? Daha önce böyle yaşayan oldu mu ben extra mı bişey yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?