Zaten ne oluyorsa o 3.haftadan sonra oluyorBenimkininde meme de hic gazi olmuyor resmen yataga yatirdigim an basliyor ikinmalara anlamadim gitti bu 3.haftanin ozelligi ne ya hic gazi olmazdi bu hafta gazdan patliycak resmen sebebi var mi acaba bu haftalarin
Geceleri bönet tutmaya hazırlıklı ol bende basta ne kdr sakin Bi cocuk diyordum megersem ilk 2 3 hafta öle oluyormusYaaa ilk 2 haftadayız bizimki de mi değişecekböyle çok iyiydi aslında
Araba çok başkaçok aç olsa bile altı pislense gazı olsa bile arabada aklına gelmiyor mışıl mışıl uyuyolar arabada nasıl iş ben de anlamıyorum
Çözüm baştaydı o sperm o yumurtayla bukusmayacaktıGece 3-6 arası hiç uyumadı niye uyumaz kafayı yicem artık ıhıhh baskada bişey yok kaka yaptı gazını cıkarttı ıkına ıkına bi hal oldu nezmn geccek bu günler onun aglamasınq kızımda kalkıyo zombi gibi geziyorumbi çözümü olmalı ama yok sanırım
Zaten ne oluyorsa o 3.haftadan sonra oluyor
Bnce 40 a da cok unut baglama bu sefer düxelcek dye bekleyip düzelmeyince daha sinir bozucu oluyorYaa tam birseyleri yokuna koyuyoruz diyorum pat baska bisi cikiyor 40 indan sonra neler olcak merakla bekliyorum ama herkes ayni seyleri yasiyor okudukca iyi bari tek degilim diyorum
12 günlüğüz canım yaa demaa öyleKac gunluksun canim seni uzmek.istemem ama benimki 20 gunden sonra basladi oncesinde mama yer hep uyurdu gaz sikintisi yeni basladi ikinip.duruyor hic uyumuyor geceleri
Demayn yaaGeceleri bönet tutmaya hazırlıklı ol bende basta ne kdr sakin Bi cocuk diyordum megersem ilk 2 3 hafta öle oluyormus
valla hic ilgisi yok bunun annelikle..bizde insaniz uyumadan kafayı nasil topluycaz..mecbur onlara bakmamız icin bizimde dinc bi kafaya ihyiyacimiz var..kac gundur su yasadigim stresten hastaliklardan gunluk 1.5-2 saatlik uykuyla duruyordum daha dogrusu duramiyordum artik kafam göçtü resmen..dün akşam uzun zsmandan sonra ilk defa 3 saat uyudu oglan araliksiz resmen kafayi topladim o bile yetti banaBnce 40 a da cok unut baglama bu sefer düxelcek dye bekleyip düzelmeyince daha sinir bozucu oluyoracıya bile alışan biz insanoğlu bunamı alışamayacak ben hala uykudan uyanıp emzirmeye alısamadım o ayrı sağıp biberonla mı versem diye düşünüyorum hala sonrada nasıl annesin diyorum uyuma ne var diyorum ama elimde değil
Şimdi gördüm canım korona olmuşsunuz galiba. Çok çok geçmiş olsun korona tedavisi görüyormusunuz sen bebek? Nasılsınız ? İnşAllah en kısa zamanda ve hafif bi şekilde atlatırsınızValla bi tek benimki öyle sanıyordum..sürekli ıkınıuo çocuk..hastalığa bagliyodum ama öncesinde de ıkınıuordu surekli..bide öksürüyo gibi yapıyodu hep üstüne korona eklenince şimdi koronadanmı öksürüyo yoksa ondan degilmi ayırt edemiyorum
Bnce 40 a da cok unut baglama bu sefer düxelcek dye bekleyip düzelmeyince daha sinir bozucu oluyoracıya bile alışan biz insanoğlu bunamı alışamayacak ben hala uykudan uyanıp emzirmeye alısamadım o ayrı sağıp biberonla mı versem diye düşünüyorum hala sonrada nasıl annesin diyorum uyuma ne var diyorum ama elimde değil
12 günlüğüz canım yaa demaa öyle
Demayn yaaniye değişiyolar ki öyle devam etsin işte
Hahaa süperdiÇözüm baştaydı o sperm o yumurtayla bukusmayacaktıAllah kolaylık versin 2 cocuk lu olanları hiç düşünemiyorum ben tekiyle su an alışamadım hala sizin için daha zor sanırım ama bu günler gecer özleriz bile eminim
Benimki de sürekli ıkınıyor. Ikınırken kıpkırmızı oluyor ağzını yüzünü büzüyor geriniyor. Hatta bazen emerken bile ıkınıyor yüzünü buruşturuyor falan. Hırlar gibi sesler çıkartıyor. Dr biogaia verdi dün başladık. Bakalım inşallah iyi gelir.Canım benimki bütün gece öyle devamlı ıkınıyor ki daha 17 günlük. Uyurken de ıkınıyor uyanıkken de ıkınıyor. Ben böyle birşey görmedim hiç. Normal mi bilmiyorum. Bence gazı ya da sancısı falan da yok. Sadece alışmış ıkınmaya öyle geliyor.
fito krem başlayabilirsin dedi doktor bugün 1 hafta oldu kontrole gittim. korseyi hemen başladık kullanmaya biz doğumun ertesi günü. bence o bölgeye kimyasal hiçbirşey sürme şu an. en az 1 ay kalsın. ben lazerliyim o bölgede kıl yok benimmerhaba kızlar bir şey sormak istiyorum sezaryen doğum yapanlara özellikle dikiş izi için krem kullanıyor musunuz ve korseye kullanımına doktor ne zaman başlayın dedi size ?
bir de özel bir sorum olacak dikiş kısmına genital temizliği nasıl yaptınız veya yapmayı düşünüyorsunuz tüy dökücü krem zararı olur mu yardımcı olursanız sevinirim
1 yas fark cok az değilmiHahaa süperdikeske seneye yapsaydım 6yasında olcaktı anaokulana başlıcaktı veya 1yasından sonra yapsaydım çok yaş farkı olmucakmıs fenalardayım eşim 1aydır izinde persembe iş başı nabarım bilmiyorum
Yok canım ya sinir sistemin bozulmuşken toptan bozulcak1 yas fark cok az değilmio zmn kafayı yerdim bnce bide emiyo olurdu belki o zmn da keske 4 5 yıl sonra yapsaydım derdin bu işin cilvesi bu sanırım
Yani oda doğru ama madem böyle neden ikinciyide isteyerek büyük Bi zevkle yapıyoruz ne çeşit Bi varlıgız anlamadımkiYok canım ya sinir sistemin bozulmuşken toptan bozulcaktam rahata erdim derken hopp 2.cocuk gene sinir sistemin alt üst oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?