2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benimkininde meme de hic gazi olmuyor resmen yataga yatirdigim an basliyor ikinmalara anlamadim gitti bu 3.haftanin ozelligi ne ya hic gazi olmazdi bu hafta gazdan patliycak resmen sebebi var mi acaba bu haftalarin
Zaten ne oluyorsa o 3.haftadan sonra oluyor

Geceleri bönet tutmaya hazırlıklı ol bende basta ne kdr sakin Bi cocuk diyordum megersem ilk 2 3 hafta öle oluyormus

Çözüm baştaydı o sperm o yumurtayla bukusmayacaktı Allah kolaylık versin 2 cocuk lu olanları hiç düşünemiyorum ben tekiyle su an alışamadım hala sizin için daha zor sanırım ama bu günler gecer özleriz bile eminim

Zaten ne oluyorsa o 3.haftadan sonra oluyor

Yaa tam birseyleri yokuna koyuyoruz diyorum pat baska bisi cikiyor 40 indan sonra neler olcak merakla bekliyorum ama herkes ayni seyleri yasiyor okudukca iyi bari tek degilim diyorum

Yaa tam birseyleri yokuna koyuyoruz diyorum pat baska bisi cikiyor 40 indan sonra neler olcak merakla bekliyorum ama herkes ayni seyleri yasiyor okudukca iyi bari tek degilim diyorum
Bnce 40 a da cok unut baglama bu sefer düxelcek dye bekleyip düzelmeyince daha sinir bozucu oluyor acıya bile alışan biz insanoğlu bunamı alışamayacak ben hala uykudan uyanıp emzirmeye alısamadım o ayrı sağıp biberonla mı versem diye düşünüyorum hala sonrada nasıl annesin diyorum uyuma ne var diyorum ama elimde değil

Kac gunluksun canim seni uzmek.istemem ama benimki 20 gunden sonra basladi oncesinde mama yer hep uyurdu gaz sikintisi yeni basladi ikinip.duruyor hic uyumuyor geceleri
12 günlüğüz canım yaa demaa öyle
Geceleri bönet tutmaya hazırlıklı ol bende basta ne kdr sakin Bi cocuk diyordum megersem ilk 2 3 hafta öle oluyormus
Demayn yaa niye değişiyolar ki öyle devam etsin işte

valla hic ilgisi yok bunun
valla hic ilgisi yok bunun annelikle..bizde insaniz uyumadan kafayı nasil topluycaz..mecbur onlara bakmamız icin bizimde dinc bi kafaya ihyiyacimiz var..kac gundur su yasadigim stresten hastaliklardan gunluk 1.5-2 saatlik uykuyla duruyordum daha dogrusu duramiyordum artik kafam göçtü resmen..dün akşam uzun zsmandan sonra ilk defa 3 saat uyudu oglan araliksiz resmen kafayi topladim o bile yetti bana

Şimdi gördüm canım korona olmuşsunuz galiba. Çok çok geçmiş olsun korona tedavisi görüyormusunuz sen bebek? Nasılsınız ? İnşAllah en kısa zamanda ve hafif bi şekilde atlatırsınız

Evet canim bence bizim bunyeler yorgunluga vs. alisagi icin diyorlar 40 gunu bekleyin diye gece kalkmasi banada cok zor geliyor birde alarmi 4 saate kuruyorum bizimki 1bucuk 2 saatte ayakta biberonla verme sut uretimi gece en cok oluyormus canim ben emzirirken hep ayakta uyuyorum valla cooook zorr cook

12 günlüğüz canım yaa demaa öyle

Demayn yaa niye değişiyolar ki öyle devam etsin işte

Valla canim ben hep ne uslu bebek gazi da yok hep uyuyor diyordum ta ki 20.gunlere kadar sonrasi hep mikir mikir ve ikinmaa seanslari

Hahaa süperdikeske seneye yapsaydım 6yasında olcaktı anaokulana başlıcaktı veya 1yasından sonra yapsaydım çok yaş farkı olmucakmıs fenalardayımeşim 1aydır izinde persembe iş başı nabarım bilmiyorum

Benimki de sürekli ıkınıyor. Ikınırken kıpkırmızı oluyor ağzını yüzünü büzüyor geriniyor. Hatta bazen emerken bile ıkınıyor yüzünü buruşturuyor falan. Hırlar gibi sesler çıkartıyor. Dr biogaia verdi dün başladık. Bakalım inşallah iyi gelir.

2-3 gün önceye kadar sütüm gayet iyiydi taş gibi oluyordu sütten deprem haberlerine can kayıplarına haliyle hepimiz çok üzüldük ağladık taş gibi göğüslerden eser kalmadı yumşacık sanki hiç süt yok içinde sütüm kesilmiş gibi bebek doyuyormu çok endişeleniyorum

fito krem başlayabilirsin dedi doktor bugün 1 hafta oldu kontrole gittim. korseyi hemen başladık kullanmaya biz doğumun ertesi günü. bence o bölgeye kimyasal hiçbirşey sürme şu an. en az 1 ay kalsın. ben lazerliyim o bölgede kıl yok benim

1 yas fark cok az değilmi o zmn kafayı yerdim bnce bide emiyo olurdu belki o zmn da keske 4 5 yıl sonra yapsaydım derdin bu işin cilvesi bu sanırım

yine kan verdik bugün sarılık için.ilerleme yok çok şükür. 15üstüydü 2 gündür,bugün 14 küsür.

topuk kanı verdik sağlık ocağında. d vitamini verdiler birde başlamamız gerekiyormuş. ben wellcare almıştım onu kullanacağım.

1 yas fark cok az değilmi o zmn kafayı yerdim bnce bide emiyo olurdu belki o zmn da keske 4 5 yıl sonra yapsaydım derdin bu işin cilvesi bu sanırım
Yok canım ya sinir sistemin bozulmuşken toptan bozulcaktam rahata erdim derken hopp 2.cocuk gene sinir sistemin alt üst oluyor

Yok canım ya sinir sistemin bozulmuşken toptan bozulcaktam rahata erdim derken hopp 2.cocuk gene sinir sistemin alt üst oluyor
Yani oda doğru ama madem böyle neden ikinciyide isteyerek büyük Bi zevkle yapıyoruz ne çeşit Bi varlıgız anlamadımkiben sanırım Lohusa depresyonuna girdim sonlara dogru bgn ACAYİP sinirliyim elime aldıgım seyi fırlatarak yerine koyuyorum

Bu ıkınma bütün bebeklerde mi var bizimki biraz erken başladı 5 günlükken morarana kadar ağlıyor ıkınıyordu her gören bu çocuk hic mi durmuyor diyerek benide delirtti o ağladıkça ben ağlıyordum yok emzik verme yok kucağına çok alma alışır yok doktorun verdigi damlaları verme diyip durdular ama bugün 21 günlük olduk ağlayınca emzikte veriyorum konuşuyorum ya da telefon süpürge sesi falan açarak susturuyorum kucağıma alıyorum ters yatıyorum dik tutuyorum doktorun verdigi damlalara da başladım ıkınması azaldı bana bebeğin çok aksi olacak diyecekleri yerde keşke yardımcı olsalardı soranlara hiç durmuyo ağlıyor diyorum gelip moralimi bozmasınlar diye

13 günlüğüz kızlar 3-4 gündür ıkınma bizdede var uyurken uyanıkken ve bu oluyor bebeklerde genelde. İlk kızımda aynıydı bi süre sonra geçiyor kendiliğinden. O gaz damlalarına da pek Ümit bağlamayın pek bi işe yaramıyor maalesef.. kolaylıklar diliyorum hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…