2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar symbiosys bifi drop damla kullanan var mı?

Yaa tam birseyleri yokuna koyuyoruz diyorum pat baska bisi cikiyor 40 indan sonra neler olcak merakla bekliyorum ama herkes ayni seyleri yasiyor okudukca iyi bari tek degilim diyorum
Gaz sancılarının geçmesi bağırsakların alışması maalesef 3 ayı buluyormuş bende nerden doğurdum kıza işkence ettim içerde ne rahattı diyorum
Bebekler ilk 4 ayda kucağa alışmazlar sakın o hataya düşme okuduğum her kitapta aynı şeye vurgu yapıyordu en büyük yanlışımız diye birden dış dünyaya alışamıyorlar anne kokusunu arıyor onunla sakinleşiyorlar uyku eğitimini de 4 ay vermeyin diyorlar şu an ne isterlerse onu yapacağız ki güven duyguları oluşsun boşver sen millet ne demiş en doğrusunu anne bilir içgüdülerimiz herşeyden değerli

2-3 yıl sonra forumdan kimler denk gelecek acaba 2. Çocukta o oksitosin varya suçlu o unutturuyormuş tüm olumsuz anıları 40 ımda kontrolde ilk işim doğum kontrol yöntemini konuşmak olacak cinsel ilişki düşünecek psikolojide değilim de aklım başımdayken önlemimi alayım ben eşime hayatta güvenmem anne sütüne geçmeyen doğum kontrol hapları varmış ama onu da unuturmuyum bebekli hayatta bir de spirali soracağım bakalım

Hadi dedim kardeşi olsun ablam var oda abla olsun hep 2kız hayal ettim.kızım dogdu 6ay sonra korunmayı bıraktım 3.5sene sonra oldu nasip oğlanmışO sinir 25gündür benimle ve hep devam edicek

Bende soracağım ama spiral taktırmak psikolojide değilim muayane olmaya bile korkuyorum hala bende ilaç kullanırım büyük ihtimal ZTen polikistik oldugu için iyi geliyordu bakalım oksitoksin bende ne kdr etkili olacak

Spiralle ellayla prez.hapla hamile kalanda var allah nasip ettikden sonra bi şekilde oluyor bende tüplerimi bağlatıcaktım dr onada garanti vermedi napıcam bilmiyorum kocamla hala kanka olmaya razıyım40mda kontrolum var dr spiral takalım dedi ama bilmiyorum

Hadi dedim kardeşi olsun ablam var oda abla olsun hep 2kız hayal ettim.kızım dogdu 6ay sonra korunmayı bıraktım 3.5sene sonra oldu nasip oğlanmışO sinir 25gündür benimle ve hep devam edicek
6bay sonra bırakman iyi cesaret vallahi kız emmiyor muydu o zmnlar

Şimdi gördüm canım korona olmuşsunuz galiba. Çok çok geçmiş olsun korona tedavisi görüyormusunuz sen bebek? Nasılsınız ? İnşAllah en kısa zamanda ve hafif bi şekilde atlatırsınız
Saol canım olduk ailecek hemde..bende semptom yok henüz anlamadım gitti..test sonucumu da bildirmediler hala..o yüzden ben tedavi olmuyorum..annem babam eşim gördüler..büyük oğlumda ilaçsız geçti.ufaklık ta geçiriyo tam düzelmedi

Yok canım emmiyordu yaş farkı az olsun dedim komple kafayı sıyırayım dedim 3.5sene sonra oldu
Anladım cnm bimoğşam Bi kız iyimolmus bence bnde kız olcagını bilsem belki Bi düşünürüm de ama yine erkek olursa hayal kırıklığı olur bende o kdr acıyı yeni baştan cekmek ay su an imkansız gibi geliyor

Aslında bir nevi doğru.Yani ağladığında kucağa almak lazımmış evet.Ama uyusun diye sürekli kucağa alıp sallamak kucakta uyutmak vs vs bunlar sonradan anneye sıkıntı oluyormuş.Memede de uyutmayın diyorlar alışır diye ama insan kıyıp ayıramıyor.Ben de kararsız kaldım napsak ki

Korse için bana çok erken diyor hala inanmıyorum herkes başlamış ben de korktum kafama göre başlayamadım o zaman kullanayım ya ertesi gün bile kullandıysan sen. Sadece resmen sezaryen göbeği var kullansam geçicek gibi geliyor geç kalmak istemiyorum.
temizlik için ise benim de hamilelikle oluştu artık rahatsız oluyorum genital temizlik yapmam lazım 21 gün oldu eşim dikişe bakmak istedi asla göstermedim uf her şeyimiz dert kadınların

Ben hiç izlemiyorum çok üzülürüm diye bol bol dua ediyorum rahatlatıyorda.
Bu memiklerin taş gibi olması sürekli değil canım.ilk ay kapasitesinden fazla üretiyor o yüzden o sertlik sonra bebek ne kadar emerse vücut okadar üretmeye başlıyor haliyle sertleşme azalıyor sen çişli bez sayına bak 5 i geçiyorsa bebek doyuyordur üzme kendini

Merhaba canım ben hiç krem kullanmadım, 25 Eylül doğum yaptım korseyide yeni yeni düşünüyorum almayı öncesinde cesaret edemedim. Temizliğe gelince yalan yok yaranın iyice iyileşmesinu bekledim ve tüy dökücü kremle aldım bir sorun olmadı benim açımdan.

Ben epidural+spinal yani kombine dedikleri anesteziyle sezaryen doğum yaptım. Çok rahat ve konforluydu. İyileşmem de kısa sürdü. 2. Günden itibaren bebeğime kendim bakabildim. Ama ilki de epidural sezaryendi toparlanmam çok uzun zaman aldı. Sanırım doktorun yeteneği vs hepsi etkili.

Ya ben simdi gördüm senin bebekte mi cok emiyor canim benim ki memeden ayrılmak istemiyor sonra da kusup hickiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…