- 6 Mayıs 2018
- 1.483
- 1.671
- 63
- 33
Gaz sancılarının geçmesi bağırsakların alışması maalesef 3 ayı buluyormuş bende nerden doğurdum kıza işkence ettim içerde ne rahattı diyorumYaa tam birseyleri yokuna koyuyoruz diyorum pat baska bisi cikiyor 40 indan sonra neler olcak merakla bekliyorum ama herkes ayni seyleri yasiyor okudukca iyi bari tek degilim diyorum
Bebekler ilk 4 ayda kucağa alışmazlar sakın o hataya düşme okuduğum her kitapta aynı şeye vurgu yapıyordu en büyük yanlışımız diye birden dış dünyaya alışamıyorlar anne kokusunu arıyor onunla sakinleşiyorlar uyku eğitimini de 4 ay vermeyin diyorlar şu an ne isterlerse onu yapacağız ki güven duyguları oluşsun boşver sen millet ne demiş en doğrusunu anne bilir içgüdülerimiz herşeyden değerliBu ıkınma bütün bebeklerde mi var bizimki biraz erken başladı 5 günlükken morarana kadar ağlıyor ıkınıyordu her gören bu çocuk hic mi durmuyor diyerek benide delirtti o ağladıkça ben ağlıyordum yok emzik verme yok kucağına çok alma alışır yok doktorun verdigi damlaları verme diyip durdular ama bugün 21 günlük olduk ağlayınca emzikte veriyorum konuşuyorum ya da telefon süpürge sesi falan açarak susturuyorum kucağıma alıyorum ters yatıyorum dik tutuyorum doktorun verdigi damlalara da başladım ıkınması azaldı bana bebeğin çok aksi olacak diyecekleri yerde keşke yardımcı olsalardı soranlara hiç durmuyo ağlıyor diyorum gelip moralimi bozmasınlar diye
2-3 yıl sonra forumdan kimler denk gelecek acaba 2. Çocukta o oksitosin varya suçlu o unutturuyormuş tüm olumsuz anılarıÇözüm baştaydı o sperm o yumurtayla bukusmayacaktıAllah kolaylık versin 2 cocuk lu olanları hiç düşünemiyorum ben tekiyle su an alışamadım hala sizin için daha zor sanırım ama bu günler gecer özleriz bile eminim
Hadi dedim kardeşi olsun ablam var oda abla olsun hep 2kız hayal ettim.kızım dogdu 6ay sonra korunmayı bıraktım 3.5sene sonra oldu nasip oğlanmışYani oda doğru ama madem böyle neden ikinciyide isteyerek büyük Bi zevkle yapıyoruz ne çeşit Bi varlıgız anlamadımkiben sanırım Lohusa depresyonuna girdim sonlara dogru bgn ACAYİP sinirliyim elime aldıgım seyi fırlatarak yerine koyuyorum
Bende soracağım ama spiral taktırmak psikolojide değilim muayane olmaya bile korkuyorum hala bende ilaç kullanırım büyük ihtimal ZTen polikistik oldugu için iyi geliyordu bakalım oksitoksin bende ne kdr etkili olacak2-3 yıl sonra forumdan kimler denk gelecek acaba 2. Çocukta o oksitosin varya suçlu o unutturuyormuş tüm olumsuz anıları40 ımda kontrolde ilk işim doğum kontrol yöntemini konuşmak olacak cinsel ilişki düşünecek psikolojide değilim de aklım başımdayken önlemimi alayım ben eşime hayatta güvenmem anne sütüne geçmeyen doğum kontrol hapları varmış ama onu da unuturmuyum bebekli hayatta bir de spirali soracağım bakalım
Spiralle ellayla prez.hapla hamile kalanda var allah nasip ettikden sonra bi şekilde oluyor bende tüplerimi bağlatıcaktım dr onada garanti vermedi napıcam bilmiyorum kocamla hala kanka olmaya razıyım2-3 yıl sonra forumdan kimler denk gelecek acaba 2. Çocukta o oksitosin varya suçlu o unutturuyormuş tüm olumsuz anıları40 ımda kontrolde ilk işim doğum kontrol yöntemini konuşmak olacak cinsel ilişki düşünecek psikolojide değilim de aklım başımdayken önlemimi alayım ben eşime hayatta güvenmem anne sütüne geçmeyen doğum kontrol hapları varmış ama onu da unuturmuyum bebekli hayatta bir de spirali soracağım bakalım
6bay sonra bırakman iyi cesaret vallahi kız emmiyor muydu o zmnlarHadi dedim kardeşi olsun ablam var oda abla olsun hep 2kız hayal ettim.kızım dogdu 6ay sonra korunmayı bıraktım 3.5sene sonra oldu nasip oğlanmışO sinir 25gündür benimle ve hep devam edicek
Yok canım emmiyordu yaş farkı az olsun dedim komple kafayı sıyırayım dedim 3.5sene sonra oldu6bay sonra bırakman iyi cesaret vallahi kız emmiyor muydu o zmnlar
Saol canım olduk ailecek hemde..bende semptom yok henüz anlamadım gitti..test sonucumu da bildirmediler hala..o yüzden ben tedavi olmuyorum..annem babam eşim gördüler..büyük oğlumda ilaçsız geçti.ufaklık ta geçiriyo tam düzelmediŞimdi gördüm canım korona olmuşsunuz galiba. Çok çok geçmiş olsun korona tedavisi görüyormusunuz sen bebek? Nasılsınız ? İnşAllah en kısa zamanda ve hafif bi şekilde atlatırsınız
Anladım cnm bimoğşam Bi kız iyimolmus bence bnde kız olcagını bilsem belki Bi düşünürüm de ama yine erkek olursa hayal kırıklığı olur bende o kdr acıyı yeni baştan cekmek ay su an imkansız gibi geliyorYok canım emmiyordu yaş farkı az olsun dedim komple kafayı sıyırayım dedim 3.5sene sonra oldu
Aslında bir nevi doğru.Yani ağladığında kucağa almak lazımmış evet.Ama uyusun diye sürekli kucağa alıp sallamak kucakta uyutmak vs vs bunlar sonradan anneye sıkıntı oluyormuş.Memede de uyutmayın diyorlar alışır diye ama insan kıyıp ayıramıyor.Ben de kararsız kaldım napsak kiGaz sancılarının geçmesi bağırsakların alışması maalesef 3 ayı buluyormuş bende nerden doğurdum kıza işkence ettim içerde ne rahattı diyorum
Bebekler ilk 4 ayda kucağa alışmazlar sakın o hataya düşme okuduğum her kitapta aynı şeye vurgu yapıyordu en büyük yanlışımız diye birden dış dünyaya alışamıyorlar anne kokusunu arıyor onunla sakinleşiyorlar uyku eğitimini de 4 ay vermeyin diyorlar şu an ne isterlerse onu yapacağız ki güven duyguları oluşsun boşver sen millet ne demiş en doğrusunu anne bilir içgüdülerimiz herşeyden değerli
Canım göbek ve sırt kısmını ateş ölçerle ölç.36.5-37.5 arasındaysa üşümüyordur.Bebeklerinizin altını alırken ayakları titriyormu acaba bazen çeneside titriyor acaba soguk oldugu içinmi titriyor diye düşünüyorum
Korse için bana çok erken diyor hala inanmıyorum herkes başlamış ben de korktum kafama göre başlayamadım o zaman kullanayım ya ertesi gün bile kullandıysan sen. Sadece resmen sezaryen göbeği var kullansam geçicek gibi geliyor geç kalmak istemiyorum.fito krem başlayabilirsin dedi doktor bugün 1 hafta oldu kontrole gittim. korseyi hemen başladık kullanmaya biz doğumun ertesi günü. bence o bölgeye kimyasal hiçbirşey sürme şu an. en az 1 ay kalsın. ben lazerliyim o bölgede kıl yok benim
Ben hiç izlemiyorum çok üzülürüm diye bol bol dua ediyorum rahatlatıyorda.2-3 gün önceye kadar sütüm gayet iyiydi taş gibi oluyordu sütten deprem haberlerine can kayıplarına haliyle hepimiz çok üzüldük ağladık taş gibi göğüslerden eser kalmadı yumşacık sanki hiç süt yok içinde sütüm kesilmiş gibi bebek doyuyormu çok endişeleniyorum
merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum sezaryen doğum yapanlara özellikle dikiş izi için krem kullanıyor musunuz ve korseye kullanımına doktor ne zaman başlayın dedi size ?
bir de özel bir sorum olacak dikiş kısmına genital temizliği nasıl yaptınız veya yapmayı düşünüyorsunuz tüy dökücü krem zararı olur mu yardımcı olursanız sevinirim
Canim bakamıyorum cok yeni gördüm rezene melisa papatya kimyon gazına da iyi gelir dedi sutum arttı hissediyorum ama benim kiz surekli memede sonrada kusuyor anlamadim gittiIçerisinde neler var canim
Ben epidural+spinal yani kombine dedikleri anesteziyle sezaryen doğum yaptım. Çok rahat ve konforluydu. İyileşmem de kısa sürdü. 2. Günden itibaren bebeğime kendim bakabildim. Ama ilki de epidural sezaryendi toparlanmam çok uzun zaman aldı. Sanırım doktorun yeteneği vs hepsi etkili.Kızlar merhaba herkese hayırlı uğurlu olsun bebişlerinizi sağ salim kucaklarınıza aldınız çok şükür. Ben bir kasım annesiyim,bu hafta doğum şeklim belli olacak doğum yapmış kişiler olarak sizden epidural anestezi hk. bilgi almak istiyorum. Yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi ?
Ya ben simdi gördüm senin bebekte mi cok emiyor canim benim ki memeden ayrılmak istemiyor sonra da kusup hickiriyorSelam kızlar biz bugün kontroldeydik her şey iyi çok şükür
Yüzünde çıkan sivilceler hormonlardanmış kusmasıda çok emdiğinden dedi kilosuna bakarak
Reflü değilmiş yani çok rahatladım.
D vitamini olarakta koledan damla verdi.
Evet canım gündüz hep memede bazen saat başı emziriyorum.her emmeden sonra kusuyordu.Kilo alması iyi diye sorun yok dedi.Ya ben simdi gördüm senin bebekte mi cok emiyor canim benim ki memeden ayrılmak istemiyor sonra da kusup hickiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?