2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canim ablamın kızının öyleydi surekli duzelt sapkaya da dikkat et iyice kıvırmasin düzeldi kulakları gayet güzel şimdi

Bende soracağım ama spiral taktırmak psikolojide değilim muayane olmaya bile korkuyorum hala bende ilaç kullanırım büyük ihtimal ZTen polikistik oldugu için iyi geliyordu bakalım oksitoksin bende ne kdr etkili olacak
Ay bir de o var ama smear örneği de alacak zaten benim bugün 3 hafta olcak dikişim biri düştü diğeri duruyor benim kızın göbeği de 13. Gün düştü bizim işler hep geç oluyor

Sadece anne sütü alıyorsa peki kakalı bez sayısı da önemli mi ? Çişli bez çok alıyorum ve çoğu zaman ağır oluyor ama kaka az görünce doymuyor diye mama da veriyorum herkes boşuna veriyorsun mamayı diye kavga ediyor evde benimle

Kızlar gebelikde hemoroid olan var mı? Ben doğumdan sonra geçer zannediyordum ama şimdi daha kötü oldu sanki. Iki gündür O bölgede gergin ve kuru bir his var ve acıyor. Ne yapsam bilemedim. Kadındoğumcum bi krem önerdi ama doktora mı gitmek gerek acaba? Başına böyle bişey gelen var mı beybiler?

Valla kuzum sen önlemini al bence. Bence yatırırken filan hep kontrol esiyorum kıvrılmasın diye hatta saç bandı takıyorun ne olur ne olmaz babası birazcık kepçede

Tatlım kimyon gazı önlüyormuş, hatta doktorda söyledi yanlış hatırlamıyorsam. Belki bu yediklerine serpip yersen gazı azaltır. Istersen aklında olsun
Tahin helva süt yapar mı bilemedim. Onu iyi araştır boşuna kilo alma.

Ay bir de o var ama smear örneği de alacak zaten benim bugün 3 hafta olcak dikişim biri düştü diğeri duruyor benim kızın göbeği de 13. Gün düştü bizim işler hep geç oluyor
Dikiş in düştüğünü nasıl anlıyorsun eriyen dikiş değilmi benm elime hala mercimek kdr bşy geliyor düğüm yerimi nedir

Özellikle spiralde kayma olabiliyor ağır falan kaldırma olursa yani eskiden öyleydi doğum kontrol hapını kesin ben unuturum yoksa regl sancıma iyi geliyordu hayatın ne getireceği belli olmaz tüplerimi bağlatmayı hiç düşünmedim prezervatifi hem sevmiyorum hem de kafamın iyi olduğu bir gün kazaya kurban gitmeyeyim geriye yöntem kalmadı hepsini kendi çapımda çürüttüm şaka bir yana şu an böyle diyorum ama her geçen gün duygularım değişiyor farkındayım doğumhanede asla bir daha isteme benden diyordum eşime doğumdan sonra annelik bana göre değilmiş erken yaptık diyordum ki 30 yaşındayım şimdi biz mi yaptık bu kızı ne güzel yapmışız diyorum Bakalım kaç yıl sonra ikna eder beni eşim tek çocuk olduğu için tek olmasını istemiyor hamileliğimden beri de 3 diyordu hala diyor ben çok çektirmedim sanırım hamileliğimde

Dikiş in düştüğünü nasıl anlıyorsun eriyen dikiş değilmi benm elime hala mercimek kdr bşy geliyor düğüm yerimi nedir
Aynen canım düğüm yeri krem sürerken hissediyordum ben de geçen direkt tuvalet kağıdında gördüm dikişi aslında eriyen de dışarıdaki o an düşünce bana denk geldi ben krem sürerken yokluyorum duruyor mu diye 40 çıkana kadar bakmayacaktım ama dün aynayla da baktım sen bakma hiç tavsiye etmiyorum bir yer kaynamamış tekrar işlem gerekebilir o kısma dünden beri canım sıkıldı keşke bakmasaydım fazla merak ..... neyse artık bekleyeceğim 40 I daha 19 gün var

Canim bakamıyorum cok yeni gördüm rezene melisa papatya kimyon gazına da iyi gelir dedi sutum arttı hissediyorum ama benim kiz surekli memede sonrada kusuyor anlamadim gitti
Merhaba canım benımkı de cok emıyor ayrılamıyor kıyametı kopartıyor sonra da kusuyor doktor masaj için ara verceksın sureklı emzırmıcen dedı ama mumkun degıl susturamıyorum ne zaman gececek bu durum

Anne sütü alan bazı bebekler 2 günde bir bile yapabilir mama verdiğin için belki kaka azdır ama azda göreceli tabi doktora danışarak kesebilirsin mamayı kilosu iyiyse

Ya ben bakmaya korkuyorum eşim baktı zorla aktif duruyo küçük byer dedi yara gibiymiş acıyordu ZTen iş güç yaptım sürtünmrkten olduu heralde bnmde 40 ptesi doluyor 1 hataya kdr bakmayım o zmn doktor baksın artık sanada inş işlem gerekmez ya valla ölüm gibi hayat kalitemiz bitti iyileşemiyoruz

Hahah benm duygularımı kaleme almıssın ama ben işin hala erken mi yaptık kısmındayım ki bende 31 yasındayım bizimkide hamileyken 2 3 diyordu dogumdan sonra pek agzını açamadı henüz şakasını bile yapmıyor

Bendede dogumdan sonra oldu ama çaresini bulamadım bulursan haber et

Hmm anladım canım tamam dikkat edeceğim

Merhaba canım ne kadar oldu senin doğuma doktorum kırkın çıksın kullan diyor ısrarla sanırım beklicem tekrar sordum da.
temizliği kaç gün sonra yaptın canım yaramız tam olarak ne zaman iyileşir ki bilemiyorum sezaryan doğum aklımda yoktu hiçbir şeyi araştırmadım resmen çok acemiyim
Bu arada seninle aynı zamanda hamile kaldık klomenle takip ettim ara ara bebeklerimiz sağlıkla büyüsün inşallah o günleri düşününce çok duygulanıyorum büyüdüklerini de beraber burada bütün arkadaşlarımızla paylaşırız inşallah

Fayda ederse yazarsan sevinirim. Bize de nurse harveys diye bir damla yazdı ama kullanma dedi. Ne zaman artık ben bu ıkınmalara dayanamam dersen o zaman alırsın dedi. Eğer o da yetmezse bir de probiyotik başlarız dedi.
Canım aynı durum bende de var ben sürekli mama takviyesine başladım artık.
Emziğe başladınız mı ben de başlasam mı diye düşünüyorum. 17 günlüğüz. Erken diye daha vermemiştim. Emmesini etkiler vs dedi doktor korktum.
Hani ilk 3 hafta olmazdı. Bizde nerdeyse 5-6 günlükten beri var. Ben gazdan kaynaklı olduğunu da düşünmüyorum. Sanki alışkanlık gibi tuhaf bir hal.
Canım büyükler nasıllar. Küçükler daha kolay atlatıyor diyorlar. Annen, babanın yaşları var mı? Nasıl geçiriyorlar.
Canım doktorum sezaryenin ertesi günü başla dedi hemen ama tabi başlayamadım. Bugün 17. Gün aklıma geldikçe takıyorım. Sürekli emzir tuvalet falan tak çıkar unutuyorum hep.

Bendede yöntem yok bidaha hamile kalamam zaten rahmin incelmiş cok dr rahmimi almayı bile düşünmüş zor dikmiş allah isteyene nasip etsin önlemimi alayımArayı fazla uzatmadan yap canım yaş geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…