Canim ablamın kızının öyleydi surekli duzelt sapkaya da dikkat et iyice kıvırmasin düzeldi kulakları gayet güzel şimdiKızlar ya benim bebeğinin sağ kulağı diğerine göre biraz daha kıvrık. Düzelir mi o sonradan? Doğumdan çıkınca çok kıvrıktı bayağı toparladı. Ama şimdi biraz da olsa kaldı, geçer mi o da?
Ay ayni beni anlattın bende endişeleniyorum doymuyor mu kusunca diyeEvet canım gündüz hep memede bazen saat başı emziriyorum.her emmeden sonra kusuyordu.Kilo alması iyi diye sorun yok dedi.
Ay bir de o var ama smear örneği de alacak zatenBende soracağım ama spiral taktırmak psikolojide değilim muayane olmaya bile korkuyorum hala bende ilaç kullanırım büyük ihtimal ZTen polikistik oldugu için iyi geliyordu bakalım oksitoksin bende ne kdr etkili olacak
Sadece anne sütü alıyorsa peki kakalı bez sayısı da önemli mi ? Çişli bez çok alıyorum ve çoğu zaman ağır oluyor ama kaka az görünce doymuyor diye mama da veriyorumBen hiç izlemiyorum çok üzülürüm diye bol bol dua ediyorum rahatlatıyorda.
Bu memiklerin taş gibi olması sürekli değil canım.ilk ay kapasitesinden fazla üretiyor o yüzden o sertlik sonra bebek ne kadar emerse vücut okadar üretmeye başlıyor haliyle sertleşme azalıyor sen çişli bez sayına bak 5 i geçiyorsa bebek doyuyordur üzme kendini
Kızlar ya benim bebeğinin sağ kulağı diğerine göre biraz daha kıvrık. Düzelir mi o sonradan? Doğumdan çıkınca çok kıvrıktı bayağı toparladı. Ama şimdi biraz da olsa kaldı, geçer mi o da?
Kızlar yediklerinize dikkat ediyor musunuz? Gaz olmasın diye onu yeme bunu yeme ne yiyeceğiz biz. Canım acı biber turşusu istiyor yiyemiyorum. Karnabahar, brokoli salatası istiyor yiyemiyorum. Canınız çekmesin ama lahana sarma istiyorum yiyemiyorum. Salatalara limon koydurmuyorlar sirke koydurmuyorlar. Mandalina delisiyim yiyemiyorum. Varsa yoksa süt olsun diye tahin helva yiyip duruyorum. O kadar sevdiğim şeyden soğudum resmen.
Dikiş in düştüğünü nasıl anlıyorsun eriyen dikiş değilmi benm elime hala mercimek kdr bşy geliyor düğüm yerimi nedirAy bir de o var ama smear örneği de alacak zatenbenim bugün 3 hafta olcak dikişim biri düştü diğeri duruyor benim kızın göbeği de 13. Gün düştü bizim işler hep geç oluyor
Masallah kuzuya o zaman senin sütun yok mu canim Sadece mamami veriyorsun20 günlükken 90 ver doysun dedi doktor bana da cok geldi ama yiyo valla verince hatta biberonu zor alıyorum
Özellikle spiralde kayma olabiliyor ağır falan kaldırma olursa yani eskiden öyleydi doğum kontrol hapını kesin ben unuturum yoksa regl sancıma iyi geliyordu hayatın ne getireceği belli olmaz tüplerimi bağlatmayı hiç düşünmedim prezervatifi hem sevmiyorum hem de kafamın iyi olduğu bir gün kazaya kurban gitmeyeyimSpiralle ellayla prez.hapla hamile kalanda var allah nasip ettikden sonra bi şekilde oluyor bende tüplerimi bağlatıcaktım dr onada garanti vermedi napıcam bilmiyorum kocamla hala kanka olmaya razıyım40mda kontrolum var dr spiral takalım dedi ama bilmiyorum
Aynen canım düğüm yeri krem sürerken hissediyordum ben de geçen direkt tuvalet kağıdında gördüm dikişi aslında eriyen de dışarıdaki o an düşünce bana denk geldi ben krem sürerken yokluyorum duruyor mu diye 40 çıkana kadar bakmayacaktım ama dün aynayla da baktım sen bakma hiç tavsiye etmiyorum bir yer kaynamamış tekrar işlem gerekebilir o kısma dünden beri canım sıkıldı keşke bakmasaydım fazla merak ..... neyse artık bekleyeceğim 40 I daha 19 gün varDikiş in düştüğünü nasıl anlıyorsun eriyen dikiş değilmi benm elime hala mercimek kdr bşy geliyor düğüm yerimi nedir
Merhaba canım benımkı de cok emıyor ayrılamıyor kıyametı kopartıyor sonra da kusuyor doktor masaj için ara verceksın sureklı emzırmıcen dedı ama mumkun degıl susturamıyorum ne zaman gececek bu durumCanim bakamıyorum cok yeni gördüm rezene melisa papatya kimyon gazına da iyi gelir dedi sutum arttı hissediyorum ama benim kiz surekli memede sonrada kusuyor anlamadim gitti
Anne sütü alan bazı bebekler 2 günde bir bile yapabilir mama verdiğin için belki kaka azdır ama azda göreceli tabi doktora danışarak kesebilirsin mamayı kilosu iyiyseSadece anne sütü alıyorsa peki kakalı bez sayısı da önemli mi ? Çişli bez çok alıyorum ve çoğu zaman ağır oluyor ama kaka az görünce doymuyor diye mama da veriyorumherkes boşuna veriyorsun mamayı diye kavga ediyor evde benimle
Ya ben bakmaya korkuyorum eşim baktı zorla aktif duruyo küçük byer dedi yara gibiymiş acıyordu ZTen iş güç yaptım sürtünmrkten olduu heralde bnmde 40 ptesi doluyor 1 hataya kdr bakmayım o zmn doktor baksın artık sanada inş işlem gerekmez ya valla ölüm gibi hayat kalitemiz bitti iyileşemiyoruzAynen canım düğüm yeri krem sürerken hissediyordum ben de geçen direkt tuvalet kağıdında gördüm dikişi aslında eriyen de dışarıdaki o an düşünce bana denk geldi ben krem sürerken yokluyorum duruyor mu diye 40 çıkana kadar bakmayacaktım ama dün aynayla da baktım sen bakma hiç tavsiye etmiyorum bir yer kaynamamış tekrar işlem gerekebilir o kısma dünden beri canım sıkıldı keşke bakmasaydım fazla merak ..... neyse artık bekleyeceğim 40 I daha 19 gün var
Hahah benm duygularımı kaleme almıssın ama ben işin hala erken mi yaptık kısmındayım ki bende 31 yasındayımÖzellikle spiralde kayma olabiliyor ağır falan kaldırma olursa yani eskiden öyleydi doğum kontrol hapını kesin ben unuturum yoksa regl sancıma iyi geliyordu hayatın ne getireceği belli olmaz tüplerimi bağlatmayı hiç düşünmedim prezervatifi hem sevmiyorum hem de kafamın iyi olduğu bir gün kazaya kurban gitmeyeyimgeriye yöntem kalmadı hepsini kendi çapımda çürüttüm şaka bir yana şu an böyle diyorum ama her geçen gün duygularım değişiyor farkındayım doğumhanede asla bir daha isteme benden diyordum eşime doğumdan sonra annelik bana göre değilmiş erken yaptık diyordum ki 30 yaşındayım şimdi biz mi yaptık bu kızı ne güzel yapmışız diyorum Bakalım kaç yıl sonra ikna eder beni eşim tek çocuk olduğu için tek olmasını istemiyor hamileliğimden beri de 3 diyordu hala diyor ben çok çektirmedim sanırım hamileliğimde
Bendede dogumdan sonra oldu ama çaresini bulamadım bulursan haber etKızlar gebelikde hemoroid olan var mı? Ben doğumdan sonra geçer zannediyordum ama şimdi daha kötü oldu sanki. Iki gündür O bölgede gergin ve kuru bir his var ve acıyor. Ne yapsam bilemedim. Kadındoğumcum bi krem önerdi ama doktora mı gitmek gerek acaba? Başına böyle bişey gelen var mı beybiler?
Hmm anladım canım tamam dikkat edeceğimBen hiç izlemiyorum çok üzülürüm diye bol bol dua ediyorum rahatlatıyorda.
Bu memiklerin taş gibi olması sürekli değil canım.ilk ay kapasitesinden fazla üretiyor o yüzden o sertlik sonra bebek ne kadar emerse vücut okadar üretmeye başlıyor haliyle sertleşme azalıyor sen çişli bez sayına bak 5 i geçiyorsa bebek doyuyordur üzme kendini
Merhaba canım ne kadar oldu senin doğuma doktorum kırkın çıksın kullan diyor ısrarla sanırım beklicem tekrar sordum da.Merhaba canım ben hiç krem kullanmadım, 25 Eylül doğum yaptım korseyide yeni yeni düşünüyorum almayı öncesinde cesaret edemedim. Temizliğe gelince yalan yok yaranın iyice iyileşmesinu bekledim ve tüy dökücü kremle aldım bir sorun olmadı benim açımdan.
Fayda ederse yazarsan sevinirim. Bize de nurse harveys diye bir damla yazdı ama kullanma dedi. Ne zaman artık ben bu ıkınmalara dayanamam dersen o zaman alırsın dedi. Eğer o da yetmezse bir de probiyotik başlarız dedi.Benimki de sürekli ıkınıyor. Ikınırken kıpkırmızı oluyor ağzını yüzünü büzüyor geriniyor. Hatta bazen emerken bile ıkınıyor yüzünü buruşturuyor falan. Hırlar gibi sesler çıkartıyor. Dr biogaia verdi dün başladık. Bakalım inşallah iyi gelir.
Canım aynı durum bende de var ben sürekli mama takviyesine başladım artık.2-3 gün önceye kadar sütüm gayet iyiydi taş gibi oluyordu sütten deprem haberlerine can kayıplarına haliyle hepimiz çok üzüldük ağladık taş gibi göğüslerden eser kalmadı yumşacık sanki hiç süt yok içinde sütüm kesilmiş gibi bebek doyuyormu çok endişeleniyorum
Emziğe başladınız mı ben de başlasam mı diye düşünüyorum. 17 günlüğüz. Erken diye daha vermemiştim. Emmesini etkiler vs dedi doktor korktum.Bu ıkınma bütün bebeklerde mi var bizimki biraz erken başladı 5 günlükken morarana kadar ağlıyor ıkınıyordu her gören bu çocuk hic mi durmuyor diyerek benide delirtti o ağladıkça ben ağlıyordum yok emzik verme yok kucağına çok alma alışır yok doktorun verdigi damlaları verme diyip durdular ama bugün 21 günlük olduk ağlayınca emzikte veriyorum konuşuyorum ya da telefon süpürge sesi falan açarak susturuyorum kucağıma alıyorum ters yatıyorum dik tutuyorum doktorun verdigi damlalara da başladım ıkınması azaldı bana bebeğin çok aksi olacak diyecekleri yerde keşke yardımcı olsalardı soranlara hiç durmuyo ağlıyor diyorum gelip moralimi bozmasınlar diye
Hani ilk 3 hafta olmazdı. Bizde nerdeyse 5-6 günlükten beri var. Ben gazdan kaynaklı olduğunu da düşünmüyorum. Sanki alışkanlık gibi tuhaf bir hal.13 günlüğüz kızlar 3-4 gündür ıkınma bizdede var uyurken uyanıkken ve bu oluyor bebeklerde genelde. İlk kızımda aynıydı bi süre sonra geçiyor kendiliğinden. O gaz damlalarına da pek Ümit bağlamayın pek bi işe yaramıyor maalesef.. kolaylıklar diliyorum hepinize
Canım büyükler nasıllar. Küçükler daha kolay atlatıyor diyorlar. Annen, babanın yaşları var mı? Nasıl geçiriyorlar.Saol canım olduk ailecek hemde..bende semptom yok henüz anlamadım gitti..test sonucumu da bildirmediler hala..o yüzden ben tedavi olmuyorum..annem babam eşim gördüler..büyük oğlumda ilaçsız geçti.ufaklık ta geçiriyo tam düzelmedi
Canım doktorum sezaryenin ertesi günü başla dedi hemen ama tabi başlayamadım. Bugün 17. Gün aklıma geldikçe takıyorım. Sürekli emzir tuvalet falan tak çıkar unutuyorum hep.Korse için bana çok erken diyor hala inanmıyorum herkes başlamış ben de korktum kafama göre başlayamadım o zaman kullanayım ya ertesi gün bile kullandıysan sen. Sadece resmen sezaryen göbeği var kullansam geçicek gibi geliyor geç kalmak istemiyorum.
temizlik için ise benim de hamilelikle oluştu artık rahatsız oluyorum genital temizlik yapmam lazım 21 gün oldu eşim dikişe bakmak istedi asla göstermedimuf her şeyimiz dert kadınların
Bendede yöntem yok bidaha hamile kalamam zaten rahmin incelmiş cok dr rahmimi almayı bile düşünmüş zor dikmiş allah isteyene nasip etsin önlemimi alayımÖzellikle spiralde kayma olabiliyor ağır falan kaldırma olursa yani eskiden öyleydi doğum kontrol hapını kesin ben unuturum yoksa regl sancıma iyi geliyordu hayatın ne getireceği belli olmaz tüplerimi bağlatmayı hiç düşünmedim prezervatifi hem sevmiyorum hem de kafamın iyi olduğu bir gün kazaya kurban gitmeyeyimgeriye yöntem kalmadı hepsini kendi çapımda çürüttüm şaka bir yana şu an böyle diyorum ama her geçen gün duygularım değişiyor farkındayım doğumhanede asla bir daha isteme benden diyordum eşime doğumdan sonra annelik bana göre değilmiş erken yaptık diyordum ki 30 yaşındayım şimdi biz mi yaptık bu kızı ne güzel yapmışız diyorum Bakalım kaç yıl sonra ikna eder beni eşim tek çocuk olduğu için tek olmasını istemiyor hamileliğimden beri de 3 diyordu hala diyor ben çok çektirmedim sanırım hamileliğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?