- 21 Şubat 2020
- 1.707
- 2.660
- 63
- 43
Aman onlarin her hali güzel bak sana yollim anlıkGüzel foto çekeyim albüme eklicem
Valla ben de çok faydasını gördüm, tadını bende sevmiyorum o yüzden bir kaseye bozayı koyup içine fındık basem ceviz kuru kayısı kırıkoyum hepsini, aşure gibi okuyo tadı, bide böyle dene istersenCiddi misin ? Hangi marka boza içiyorsun canım nedense ben bozanın tadını hiç beğenmiyorum
Albüm mü ona nerden bakıyoruzGüzel foto çekeyim albüme eklicem
Saol canım gercekten iyi oldu benim atlatmam en azindan rahat rahat emzirdim minnoşumuYakalanıp atlatınca Bi rahatlama geliyor gercekten insanaama iyi olmanıza sevndm valla biraz toparlaman lazımdı lohusayken sıkıntı bence zaten vucut dirençsiz bide korona olman sıkıntı olurdu cnm
Sadece anne sütü alıyosa ve sıkıntı yapmıyorsa 10 gün bekliyo doktorlar eğer verirsen yarım ver fitiller çok büyük oluyo ben boydan ikiye kesiyordum diğer çocuklarda.Kızlarrr, bugün 4. Gün hala kaka yok, sanırım 5 günden sonra kabızlık teşhisiyle fitil veriyolar öyle mi. Var mı başına gelen, ne verdiler size?
Sevindim iyiye gidiyor emzir annesiSaol canım gercekten iyi oldu benim atlatmam en azindan rahat rahat emzirdim minnoşumu
Ben büyük oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim canım.O ne kadar emerse vucut okadar üretecek benimde öyle sert falan değildi üzme kendini sütü stres yapma seninki maaşallah çok güzel kilo almış tecrübe ettilçe göreceksin yumuşak meme sütsüz meme değil.Canım benimde önceden bebek 3 saat filan emmeyince göğsüm sert olurdu artık olmuyor bende çok üzülüyordum ama benim sütümde azaldı çünkü önceden gece kalkıp sağlığımda 6 saat emilmemiş memeden 100 ml filan çıkıyordu son 2 gündür onun yarısı kadar filan çıkıyorçocuğumu 2 yaşına kadar emzirmek isterken 2 ay bile emziremicem sanırım. Zaten öyle dolup taşan bi sütüm yoktu ama neden birden olanda yarıya düştü bilmiyorum. Tamamen bitmemesi ve artması için be yapsam kızlar
Ben cumartesi günü sordum doktora kaka yapmıyor doğmuyor mu diye yenidoğan bebeklerde 15 güne kadar normal deri önemli olan çiş yapmasıymışKızlarrr, bugün 4. Gün hala kaka yok, sanırım 5 günden sonra kabızlık teşhisiyle fitil veriyolar öyle mi. Var mı başına gelen, ne verdiler size?
Gözün aydın maşallah erken doğmasına rağmen kilosu gayet iyi.Merhaba ekim anneleri size birşey danışacağım bebeğim 24 ekim de anı bir şekilde suyunun bitmesinden sezeryan la dünyaya geldi 36+6 günlük 3 kg doğdu. Doğduğunda emme refleksi yoktu pasifti zorla memeye tuttuk sarılık olmasın diye de hast siringayla mama verdik .Şimdi meme ve kaşıkla mama veriyorum günde 3 kez 40 cc kadar.kilo alımı yok sut sağma makinası almayi düşünüyorum. Gece 1 gibi mama verince uyuyor ve uyanmıyor sabah 5 6 ya kadar uyansın diye uğraşıyorum. Makina alsam gece o uyurken sağsam sutum artar mi sutum var mi ~ yok mu onu da bilmiyorum memeyi seviyor çekiyor meme de çok huzurlu yardımcı okursaniz sevinirim
Aminn bnde dua ediyorum baya baya okuyorum filan inş gecer
Canım fitil kalkmış benim başıma geldi ve çok kötü bir deneyimdi kızım nasıl kıvrandı zeytinyağı ver hemen sen de iç hatta poposuna kulak çöpüyle zeytinyağı sürerek açtık önüne tıkanmış meğer sepsert kalmıştı sancıdan kıvranıyordu sen de takip et poposuna bak zeytinyağı sür yumuşat orayı bide bacaklarına hareket yaptır çok işe yaradı yukarı aşağı ne zaman yapsam hem gazını rahat çıkarıyor hem kakasını hemen yapabiliyorKızlarrr, bugün 4. Gün hala kaka yok, sanırım 5 günden sonra kabızlık teşhisiyle fitil veriyolar öyle mi. Var mı başına gelen, ne verdiler size?
Insallah canim ama pek sanmiyorum bu seferde ishal vurdu bizi çünkü hic kilo aldigini hissetmiyorumSevindim iyiye gidiyor emzir annesi
Tartıda göreceksin faydasını bu uzun emzirmelerin ama doktordaki tartıda.
Valla ben de pek sevmedim de her şey süt içinCiddi misin ? Hangi marka boza içiyorsun canım nedense ben bozanın tadını hiç beğenmiyorum
Evet canım kg çok düşük değil ama kalsaydı 4 ve üzeri olacak diyordu doktorum 1 haftada suyum sızarak bitmiş anlamadim bike çok üzüldüm şimdi yanımda ama kendimi suçluyorum ben hamileligimi yatarak geçirdim kanamam cok oldu son hafta temizlik yapıldı ben iş yapmasam da hep ayaktaydı şiddetli bel ağrım oldu son zamanlar hiç dikkat etmedim düşündükçe ağlıyorum bebeğime anne karnında bile sahip çıkamadım diye .Tavsiye edeceğin bir marka var mi pekiGözün aydın maşallah erken doğmasına rağmen kilosu gayet iyi.
Sağmaya devam et canım mutlaka artar sütün emmeside çok önemli.Sen sağ zamanla çoğaldığını görürsün sağdıklarınıda ver şırıngayla.
Alcagımız makinalarla sütününün var olup olmadıgı pek anlasılmıyo bende avent var onla sağıyorum hem com yavas hem cok cıkartmıyor hastane tipi kiraladım cok güzel dağılıyor önce Bi kiralayıp deneyin derimMerhaba ekim anneleri size birşey danışacağım bebeğim 24 ekim de anı bir şekilde suyunun bitmesinden sezeryan la dünyaya geldi 36+6 günlük 3 kg doğdu. Doğduğunda emme refleksi yoktu pasifti zorla memeye tuttuk sarılık olmasın diye de hast siringayla mama verdik .Şimdi meme ve kaşıkla mama veriyorum günde 3 kez 40 cc kadar.kilo alımı yok sut sağma makinası almayi düşünüyorum. Gece 1 gibi mama verince uyuyor ve uyanmıyor sabah 5 6 ya kadar uyansın diye uğraşıyorum. Makina alsam gece o uyurken sağsam sutum artar mi sutum var mi ~ yok mu onu da bilmiyorum memeyi seviyor çekiyor meme de çok huzurlu yardımcı okursaniz sevinirim
Ben de onu denemeye başladım evet rahatlatıyor ama gecirceğini nedense sanmıyorum ama rahatlıyorum 2 gündür yapıyorum bendeBi arkadaşım kovaya ılık su koyup oturuyormuş, baya faydası olmuş. Ilk fırsatta doktora gidicem. Çok korkuyorum geçmezse Bi ömür böyle yaşanır mı ya
hangisini aldın elmalısınımı ..tadını begenirsen yazsana alayım bende bi cesaret edemedim icmezsem.ziyan olur diye ..işe yarıyosa alıcam deniyeyim bi sütüm yetmiyor benim bu çocuğaMilkpkuslarım geldi 3 tane aldım denicem faydasını görürsem yazarım süt az değil ama sürekli emmek istediğinde yetmiyor tabi ben yinede denicem inş artırır
özellikle sabahları olabiliyor.uykudan kalkıldığı için süt birikiyor. bende sabahları birine mochi takıyorum sağıyor diğerini emerken iyi oluyor.Kızlar ya sağ göğsümü emiyor şuan sol göğsümden süt akıyor hemen sağıncada öyle oluyor sizde oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?