2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hast tipi mak tahmini ücreti nedir ortalama

hangisini aldın elmalısınımı ..tadını begenirsen yazsana alayım bende bi cesaret edemedim icmezsem.ziyan olur diye ..işe yarıyosa alıcam deniyeyim bi sütüm yetmiyor benim bu çocuğa
Elmalısını almısım cnm başla tadı o kdr kötü değil içilebilir yani ben içebiliyorsam herkes içer heralde ben biraz hassasım midem cabuk bulanır hafif çemen kokusu var ama şekerli iyi yani ben 3 tane aldım tadını bilmediğim için baktım iyi geliyor alırım daha cok

bende deneyeyim o zaman inşallah işe yarar memeler hiç dolmuyor yaa eskiden damızlık manda gibi gezerdim valla noldu böyle anlamadım süt müt yok

bende deneyeyim o zaman inşallah işe yarar memeler hiç dolmuyor yaa eskiden damızlık manda gibi gezerdim valla noldu böyle anlamadım süt müt yok
Stresten canım o korona stresi yaşadın o yüzden istersen dünyaları ye stres yorgunluk oldumu süt müt kalmıyor işte malesef

Pipisinin üstüne bşy yok bez pamuk gibi bu sefer kalkınca sağa sola fırlıyor

Cinsel ilişki için 40 gün diyorlar ama bence 40 dan sonra ne zmn hazır hissedersen dikişlerde filan sıkıntı yoksa istekliysen 40.gün bile yaparsın sesrryanda nasıl olur bilmiyorum da normal dogumda 40 gün az bile bence hala dikişler duruyor 34.günüm bide

Silikon jel kullaniyorum. Onu bile cekinerek suruyorum. Tuy dokucu krem surdugumu hayal edemiyorum.
Korseye de ikinci gun basladim. Doktorum rahim 3 haftada kuculuyor, 3 hafta tum gun tak. Sonrasinda ince gorunmek istersen takarsin dedi. Ben o kadar disiplinli olamadim ama
Ben aylıgını 140 TL ye kiraladım ankaradayım
Hangi model kiraladin? Ben de avent denedim ilk gunler. Emzirme sonrasi 20 cc cikiyordu. Daha cok cikar diye medela lactina select kiraladim 10 cc cikardi. 2 hafta oldu daha yeni yeni 20 cc cikariyor.

Dikiş izini geçiren krem mi varmış dikiş izi de çok yokki gerçi daha karnımdan tam göremiyorum belli olmuyor eşim fotosunu çekmişti incecik bi çizgi vardı çok kötü değildi sanki. Korseyi tam 1 hafta geçtikten sonra takabilirsin demişti ama ben bugün takmaya başladım dikişlerim ağricak gibi hissediyordum ama tam tersi korse çok iyi geldi. Toparladı karnımı. Temizlik de şuan çok kötü değil daha. En son doğum yaptığım gün temizlemiştim biraz daha geçtikten sonra bi müddet daha jiletle alırım gibi. Ağda olmaz tüy dökücü krem de alerji felan yapsa - ki benim tenimde yapıyor- kaşınsa çok kötü olur

Benim beklemem fırsat vermiyorlar ki üşüdü üşüdü diye bende manyak oldum artık üşüyecek dye korkuyorum
Azcık da üşüsün bebekler ya sürekli sıcakta cidden çok hassas oluyolar. Ben bikaç gündür çok sıcak tutmuyorum yüzündeki isilik geçti yavrumun. Sıcaklamış meğer. Eşime de kızdım o da anladı artık yanlış yaptığını sürekli örtüyordu çünkü.
Pipisinin üstüne bşy yok bez pamuk gibi bu sefer kalkınca sağa sola fırlıyor
Alt açma bezini kalkan gibi tutuyorum ben o zaman. Ama ilk gelen damlalardan kaçamıyorum birden başlıyor atmaya

Kızlar size bir şey danışacağım.Bebeğimin bir yerinde ben var eşim ve ailesi bu konuyu çok konuştu yok boyutu ne kadar yok doktora gösterin yok resmini çek at bana falan aşırı sinirim bozuldu eşimle tartıştım şimdi korkusuna bakamıyo bile beninin olduğu yere elinde olsa inceleyecek.Bugün de kv ye foto attım bebeğim uyuyor ağzı açık böyle tatlı bi foto.Ne dese beğenirsin hep ağzı acık mı uyuyor??Ben de niye sordun dedim.Takip et dedi.Bu tarz şeylere sizce ne cevap verebilirim?Sinirim çok bozuluyo bunların bu saçmalıklarına

Kızlarrr, bugün 4. Gün hala kaka yok, sanırım 5 günden sonra kabızlık teşhisiyle fitil veriyolar öyle mi. Var mı başına gelen, ne verdiler size?

Canjm ben 2 gunu gecince gitmistim doktora hemen onceki kakasi sert oldugunu soyleyince fitil koydu direk orda yapti sonrasinda anne sutunu arttirip mamayi azaltio icine zeytinyagi koydum kabizligimiz cok sukur yok yarin kilo alimi da normalse mamayi kesmeyi dusunuykrum azar azar

Canım sen nasılsın bakalım beklediğine değdi dimi forumun nazlı erkeğini
İyiyim kuzum möhteşem hissediyorum rabbime binlerce kez şükür

Değdi tabi değmez mi biz baya baya aşık olduk bizim nazlı yavruya. Bi şebeklikler yapyo görsen bana gülüyor ablam o seni daha görmüyor dese de bence görüyor hissediyor anlıyolar. Bi kez değil bikaç kez gülüyor çünkü
Dün banyo yaparken fileyi bi tutuşu var. Kv zor alıyodu fileden sıpacık ya
Şuan da çok tatlılar ama biraz daha büyüseler daha bi tatlı olacaklar

Sen nasılsın canım nasıl gidiyor annelik. Özlüyo musun hamileliği o mesajın hâlâ aklımda. Doğumdan sonra rahatlasak da istediğimiz gibi yatabilsek hafiflesek de karnımızdaki günleri özlicez. Bazen barsak hareketi oluyor karnımda. Bi an bebek sanıyorum sonra yok o yanımda diyorum insan özlüyomuş o anları cidden

Stresten canım o korona stresi yaşadın o yüzden istersen dünyaları ye stres yorgunluk oldumu süt müt kalmıyor işte malesef
birkac gundur evet iyice azaldı ama.oncesinde de vardı cok farklilik..hic oteki emzirme donemimdeki gibi dolup tasmadı ustum basimin islandigini bile gormedim..yaslandim diyemi sutum olmadi acaba

Ya bu arada bizim doktor 4 gunu gecerse cocuk cerrahisine gorunun demisti cnm
Canım uyarsanız kaç günlük bebeğin. Bir külah yapıp ucunu zeytinyağına batırıp hafifçe poposundan uyarın. İlk oğlumda hep öyle yaptırıyorduk kendi yapmayı başaramıyordu bir türlü. Doktor dedi böyle yapın diye.

Sezaryanda şuan dikiş yok ya canım normal doğum da 40 tır da sezaryen da nasıl acaba nette 4 hafta sonra yazıyor

Sen sezaryen mi oldun canım kaçırmışım orayı seni normal zannediyordum
Dikiş izi kremi biraz hikayeymiş aslında doktor genelde kalmıyor zaten dedi sadece renk açmak için varmış kremler o bölgeyi tenine bağlı iz az çok koyu tenlilerde daha belli olurmuş.
korse de hangi marka kullanıyorsun peki canım sadece bel karın korsesi değil mi?

Allahım bu kv lere deli oluyorum bence ilgilendiklerini göstermek için saçmalıyorlar.
Bence Böyle bir şey dediğinde gül kahkaha at tiye alıyormuş gibi önemsemediğini düşünsün üzerinde bile durma eşine de aynısını yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…