2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Biz 25 gunluk.olduk canim ama tuvaletimizde 3 gundur sorun yok hergun 1 kez yapiyor cok sukur doktorumuz bizi uyarmisti arkadasa onu yazdim

Kızlarrr, bugün 4. Gün hala kaka yok, sanırım 5 günden sonra kabızlık teşhisiyle fitil veriyolar öyle mi. Var mı başına gelen, ne verdiler size?
Enjektörle popodan zeytinyagı ver canım yapıyor elinle masaj yap ben hep öyle yapıyorm eger kabızsa zeytınyag dısarı cıkıyo hemen zeytınyag gidene kadar ver cnm masaj yaptıkdan sonra yapıyorlar genelde ogluma hep öyle yapıyorum

1 ayda 1200 almıştı ama bu ay ne kadar alır bilmiyorum

Kızlar bu yorgunluk uykusuzluk nasıl olacak. Nerdeyse her gün migren tutuyor. Halsizim. Gece bebek uyumuyor. Gündüz büyük oğlan uyutmuyor. 17 günde çöktüm resmen daha bunun kaç ayı var. Aralık’ta doğum izni de bitiyor işe başlama var. Bebeğe kim bakacak derdi falan. Bugün iyice düşündükçe sıkıldım. İşin içinden çıkamadım. Ücretsiz izne ayrılacak durumumuz da yok. Bakalım nasıl halleşeceğiz bilmiyorum.

Sadece güleyim mi diyosun?yani öyle yapayım bari

Kızlarrr, bugün 4. Gün hala kaka yok, sanırım 5 günden sonra kabızlık teşhisiyle fitil veriyolar öyle mi. Var mı başına gelen, ne verdiler size?
Kakası katıysa zaten kabızlık var 4 gün beklemene gerek yok bizim doktorumuz kaka cıvık olacak eğer katıysa günde 1 çay kaşığı duphalac ver değişmezse her gün 1 kaşık arttır dedi..

Annelik güzel alışmaya çalışıyorum ben hala çok özlüyorum evde çoğu şey hamileliği hatırlatıyor dün gebelik kıyafetlerini kaldırdım oturdum ağladım dolapta gördükçe daha kötü oluyordum benimki biraz anormal seviyede oldu bu durum acaba diyorum kıza sürekli eğitim için bekle bekle dedim aman gelmesin etmesin derken sanırım o çok içselleşmiş bende doğumdan sonrasına hazırlamamışım kendimi saolsun kızım eğitimi gördük bir gün sonra geldi dinledi anneyi ama ben neden böyle oldum bilmiyorum geçer bu günlerde elbet Hamileyken hep ninni açardım şimdi onları da açamıyorum söyleyemiyorum direkt Ağlamaya başlıyorum İyi anlarda sıkıntı yok da gazı vs olunca keşke içimde olsaydı böyle sıkıntılar çekmeyecekti bizim yüzümüzden işkence çekiyor diye Eşime çemkiriyorum bir de 39+5 de oldu daha erken olsa tümden kafayı yerdim sanırım
birkac gundur evet iyice azaldı ama.oncesinde de vardı cok farklilik..hic oteki emzirme donemimdeki gibi dolup tasmadı ustum basimin islandigini bile gormedim..yaslandim diyemi sutum olmadi acaba
Yok artık kız saçmalama olur mu öyle şey tamamen yaşadığın strese bağlıdır biraz rahatlayınca normale dönecek o da

Dışarda mı dikişler bende birini hissediyorum kaç dikiş olduğunu söylemiyor doktorum o hissettiğimi gecen gittigimde sordum dikişin bitişi düşer dedi ama hala duruyor

birkac gundur evet iyice azaldı ama.oncesinde de vardı cok farklilik..hic oteki emzirme donemimdeki gibi dolup tasmadı ustum basimin islandigini bile gormedim..yaslandim diyemi sutum olmadi acaba
Kız ne yaşlanması ya ben 37 yaşındayım stres yapıyosun çok şu korona belasını atlat hayırlısıylada sen mantıklı hatundun yavaş yavaş döneceksin eski haline birazda kilo alırsa Şakirin ,tam olacak sen ona taktın.

Ben olunca ne oluyormuş?
Bende de ben var ondan merak ettim..

Bizimkiler de fileye yapışıyorlar zor ayırıyoruz
Benim bıdıklar birde banyoyu çok sevdiler

Sen hala hastane tipi pompayla devam mı ediyorsun canım onun baya süt çıkarttığını söylüyordun

Özelde mi çalışıyorsun canım devlette mi biraz daha rapor zorlasan anneler yok muydu yakında bebeğe bakacak ilk çocukta ne yaptın bakıcı bakacaksan yavaş yavaş bakmaya başlasan biR de alışma süreci olacak işe başlamadan seninle bakıcı zaman geçirse

Bizimkiler de fileye yapışıyorlar zor ayırıyoruz
Benim bıdıklar birde banyoyu çok sevdiler
Ben de iki günde bir yıkıyorum banyoda artık ağlamıyor ama çıkınca üşüyor mu ilk ne kurulamada ağlamaya başlıyor suyu sevmeyecek diye korkuyorum valla

Ben de iki günde bir yıkıyorum banyoda artık ağlamıyor ama çıkınca üşüyor mu ilk ne kurulamada ağlamaya başlıyor suyu sevmeyecek diye korkuyorum valla
Bende 2 günde bir yıkıyorum çıkınca biraz üşüyorlar ondan biraz ağlayıp susuyorlar
suya alışan bebek suyu seviyor abimiz de suyu çok seviyordu büyüsünler üçünü birden banyoya koyucam hem eğlenceli olacak hemde banyo işini 1 seferde halletmiş olacaz

Dışarda mı dikişler bende birini hissediyorum kaç dikiş olduğunu söylemiyor doktorum o hissettiğimi gecen gittigimde sordum dikişin bitişi düşer dedi ama hala duruyor
Yok baya içerde bnmde o düğüm elime geliyordu ama artık daha küçüldü sanırım ama hala gecmiş değil malesef bana 4 dikiş var dedi de ne kdr dogru bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…