2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Eskiden eski usul dikişler kalıyomuş da şuankiler kalmıyor. Marka değil canım bizim bura küçük yer asm için dışarı çıkarken medikalden almıştım. İnternetten felan değil yani. Medikalci sordu niçin hangi bölge için diye. Gebelik sonrası göbek için dedim ona göre verdi ayrı oluyo o zaten dedi. Adı knaftmed

evet yaa niye kilo almıyo bu çocuk taktım onada..ne bilim iste kendime suç atıyorum gençlikte ki gibi olmuyo demekki diye..cokta yaslida degilim aslinda demi

Sadece güleyim mi diyosun?yani öyle yapayım bari
Canım psikolojimiz zaten ne kadar normal ki boşver bide onların sözlerini takıp önemseme bunu kendime de söylüyorum aslında gülüp geçmeliyiz ciddiye alınacak şeyler değil onlar da görüp susarlar bir saatten sonra. Baktım cevap verdim olmuyor gülüyorum artık sallamıyorum.

Şuan beyin error veriyor ne düşüncegimi bilmiyorum valla herşeyi birbirine bağlıyorum ne bilim ..inşallah düzelir herşey..3. ayü iple.cekiyorum..oglumla resmen asik oldugumuz aylardır en sıkintisız gunlerimiz baslamisti..cabucak gecsin su kara kıs koronali gazlı sancılı gunler

Tamam canım sağ ol ben de görüp almak istiyorum medicalcilere de bakarım

Ahahah bu mesajı ben mi yazdım diye bir baktım he. Dediklerinin aynısını yaşıyorum. Ninni filan dinleyemiyorum eğer dinlersem şakır şakir ağlıyorum. Gaz sancısı çekerken vicdan yapıyorum. Ve benim ufaklık da 39+5de doğmuştu..

Allahım Yalnız olmadığımı duymak ne iyi geldi Ama bu psikoloji iyi değil keşke hiçbirimiz yaşamasak hemen bitsin lohusalık yarıyı geçtim bugün şükür

Gözün aydın canım sağlıcakla büyüt herşey istediğimiz gibi ilerlemeyebiliyor işte olsun onlar iyi olsun da sezaryen doğum vajinal doğum sadece bir detay. Canım bana doktor 1 ay spor ve cinsel ilişki yasak dedi zaten kanamamda 1 ay sürdü benim sonrasında normal hayata devam

Kızlar o kadar şey denedim ve kesinlikle sütü en çok artıran şey uyku. Ne kadar uyursak o kadar göğüsler şişiyor. Test edildi, onaylandı.

Evet canım çok haklısın bende ne zaman uykusuz olursam göğüslerim boş ama 1 saat uyku bile yetiyor bebek uyurken uyumalı ister evi b. K götürsün

Allahım Yalnız olmadığımı duymak ne iyi geldi Ama bu psikoloji iyi değil keşke hiçbirimiz yaşamasak hemen bitsin lohusalık yarıyı geçtim bugün şükür
Benim yarın 28. gün ama hala çok duygusalım ya. Ninnilere aglamadığım günleri bekliyorum.
Bir de bu enkazdan kurtulabilen bebeklerin haberleri çok ağlatıyor ya. Neyse açmayayım simdi onu.
Kesinlie geceleri sabaha kadar sütün olmasının sebebi aralarda uyuyor olmam

Evet canım çok haklısın bende ne zaman uykusuz olursam göğüslerim boş ama 1 saat uyku bile yetiyor bebek uyurken uyumalı ister evi b. K götürsün
Evet kızlar da ben uyumam gerekiyor diye yatınca uyuyamiyorum. Uyuyamadikca strese giriyorum hadi uyu hadi uyu diye

Haha bende öyle bebek uyurken sanki geri sayım başlıyor uyumam gerek diye kendimi strese sokuyorum aklıma başka şeyler geliyor uykum kaçıyor zihnin tamamen boş olması lazım..

Benim kız da öyle hiç sevmiyor, bir sürü bandana filan almıştım süslü püslü taktırmıyor cimcime

Haklısın ama kusur arıyorlar gibi geliyor bebeğimde ne bileyimHaklısın gülüp geçmek lazım

Allahım bir hafta öndesin lütfen 40ın dolunca geçti haberlerini alayım senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…