Canım seninki ne kadarlık?
Benim bebeğimde öyle normal mi yani bu sürekli memede kalması yemek yememe bile fırsat veriimşyo çok ağlıyor. Uyumuyor uzun süre.. Sizce ne yapmam lazım? Sizinde doğduğundan beri öyle mi? Benimki 1haftalık...
Bizimki 35 günlük ben ilk dogdugunda emziremedim bilmiyorum valla su an memede uyuyor ben cekiyorum her seferinde ağzından ama ağlamıyor cektiğim zaman sizinki daha cok minikmiş yenidoğan lar hep uyuyor aslından neden cok ağlıyor ki
İnşallah geçicidir canım çünkü ağzına aldırmak için zorluyorum kıpkırmızı oluyor ağlıyor resmen eliyle itiyor almamak için emziği vermemeyi deneyim ama o zamanda durmuyor
Teyzeler şu serçe parmağım sizce fazlami yamuk..kafası kırık annem şimdide ona taktı başka sıkıntısı yokmuş gibi..hee bu arada tirnaklarım protez değil bana ait düzenli manikürümü yaptırıyorum
Kuzum benmde öyle serçe parmağım dogustan tabi ilk dogdugumda nasıldı bilmiyorum ama cok sorun teşkil eden bsy değil bence hatta benm orta parmağımda hafif eğri ama kimse anlamıyor
Kızlar bebeklerinizi beşikte yatırıyor musunuz benimki ayakta falan sallayınca hemen uyanıyor hiç kımıldatmıyorum bazen geceleyince oturma odasında dizi izliyorum babyneste yatırıyorum bazen salıncakta ama böyle olunca beşiğine alışamaz mı
Kızlar bebeklerinizi beşikte yatırıyor musunuz benimki ayakta falan sallayınca hemen uyanıyor hiç kımıldatmıyorum bazen geceleyince oturma odasında dizi izliyorum babyneste yatırıyorum bazen salıncakta ama böyle olunca beşiğine alışamaz mı
İlk günden itibaren beşiğinde yatıyor canım. Birde ben büyük konuşmayayım ama ayakta sallamayı hiç düşünmüyorum sonra alışıyorlar bize işkence. Ben beşiği bile sallamaya karşıydım ama sağolsun eşim beşiği sallaya sallaya çocuğu alıştırmış ama bende ne yaptım bebeğim beşiği eşimin yatağının tarafında gece o sallıyor sürekli
Beşiğe yatırınca uyanıyor sadece gece beşilte yatırıyorum gündüz sürekli odaya git gel yapmamak için yanımızda uyuyor beşiği de sevmiyor ama inş alışır
Kuzum benmde öyle serçe parmağım dogustan tabi ilk dogdugumda nasıldı bilmiyorum ama cok sorun teşkil eden bsy değil bence hatta benm orta parmağımda hafif eğri ama kimse anlamıyor