- 21 Şubat 2020
- 1.707
- 2.660
- 63
- 43
Ben seninkini kulağının biri üstüne yatmaktan hani kalkar ya hani öyle sanmıştım..demek senin bıdıkta kulaktan ..Aman hepsinin nazar boncukları bu olsun napalım canları saolsunBen daha önce de yazmıştım buraya benim oglanin kulaklarda asimetri var
Çok geçmiş olsun.. en geç 2 güne düşer değeri merak etmeyin..P.tesi ciltten 9.4 olan sarılığımız bugün ciltte 11.9 kandada yaklaşık 18 e kadar yükselmiş. Işın tedavisi için yatışımız yapıldı. Ayrıca dil bağı varmış. Yarın kbb doktoru tekrar muayene edip alacak. Biz ateş için gelmiştik yatış yapışırken buldum kendimi. Yeterli besleyememişimMemeyi ittiriyor, şırınga ile verirken de çok zorlanıyorum kafasını sabit tutamıyorum birde doyup doymadığını anlayamıyorum
Zaten çok ağlıyor o yüzden hiç meme tutturmaya çalışmadım mama veriyorum şırınga ile yatış yapıldığından beri. Kendi sütümü de sağdım ama mama yiyince daha iyi uyuyor gibi o yüzden onu dolaba koydum mamadan verdim. İnşallah dil bağı kalın yapıda değildirÇok geçmiş olsun.. en geç 2 güne düşer değeri merak etmeyin..
dil bağı varken meme tutturmak beslemek zor olur kendinizi suçlamayın..
Hastaneden bu süreçte yardım talep edin ben fototerapi alırken emzirmeye girdiğimde hemşireler çok yardım etmişti emzirme konusunda
geçmiş olsun cnm. dil bağı emmeye engel olur. operasyon sonrası emzirirsin artık üzülme sarılık işi de sıkıntı işte. her bebekte oluyor beslenmeye göre artıyor ya da azalıyor. neyse toparlar merak etmeZaten çok ağlıyor o yüzden hiç meme tutturmaya çalışmadım mama veriyorum şırınga ile yatış yapıldığından beri. Kendi sütümü de sağdım ama mama yiyince daha iyi uyuyor gibi o yüzden onu dolaba koydum mamadan verdim. İnşallah dil bağı kalın yapıda değildirbebek katıla katıla ağladıkça ben çok kötü oluyorum
Oh ne güzelBenim oğlanda mı bi tuhaflık varbizimki de kucağı sevmiyor hemen daralıyor geniş rahat alan seviyor doyurduktan sonra gazını çıkartmak için bile ağlaya ağlaya omzumda tutabiliyorum
O parmak kalcak öyle anlaşıldı
Benım kız öyle kusardı... Her kustuğunda hemde burnundan gelirdi... Hiç sıkıntı olmadı..Kızlar burundan kusuyor mu mamayı sizinkilerde bi kere olmuştu gene oldu neden oluyor buGenizde tıkalı hep sizinkiler nasıl
Onceden kusuyodu ama dikkat edince kusmuyor emzirince gazını ıyıce cıkarıyoruz 45 dk falan yatağına koymuyorum kucagimda kafası dik oyalıyorum reflu yatağında yatırıyorumKızlar burundan kusuyor mu mamayı sizinkilerde bi kere olmuştu gene oldu neden oluyor buGenizde tıkalı hep sizinkiler nasıl
O sırada yan yatıyor olması önemli mi zaten hep yan yatıyorda hani düz olsa burun tıkanır mı bide mamamıydıBenım kız öyle kusardı... Her kustuğunda hemde burnundan gelirdi... Hiç sıkıntı olmadı..
Evet yan yatsın ben hep yan yatırırdım. Allah korusun genzine kaçar...O sırada yan yatıyor olması önemli mi zaten hep yan yatıyorda hani düz olsa burun tıkanır mı bide mamamıydı
Bizim de kusma sorunumuz var ağızdan burundan farketmiyor kusuyor maalesefKızlar burundan kusuyor mu mamayı sizinkilerde bi kere olmuştu gene oldu neden oluyor buGenizde tıkalı hep sizinkiler nasıl
Ben sormuştum benimkinin bir burnunda sorun var dogustan 6 doktora gosterdim:)) o fıskrtma yenidogana olmazmış sadece damla olacak birde aspiratoru fazla kullanma dedilerBizim de kusma sorunumuz var ağızdan burundan farketmiyor kusuyor maalesef
Birde nette burun temizliğiyle alakalı dr Osman beyin bi videosu var serumdan enjektör yardımıyla su alıp tazyikli bir şekilde çocuğun burnuna sıkıyor ben bugün eczaneden serum alıp denemeyi düşünüyorumacaba zararı olur mu ama dr bu şekilde yapın diyor burun tıkanıklığı hem hastalıklara hemde ani bebek ölümlerine kadar gidiyormuş gözüm korktu o yüzden burnunu temizlerken ağlamasını göze alıp yapayım diyorum. Netten videosuna bi bakın isterseniz
İnşallah şimdi bile emiyor aslında sarılık yüzündenmiş o ağlama krizleri, başını geri atıp memeyi ve bacaklarını ittirmesi...Geçecek inşallahgeçmiş olsun cnm. dil bağı emmeye engel olur. operasyon sonrası emzirirsin artık üzülme sarılık işi de sıkıntı işte. her bebekte oluyor beslenmeye göre artıyor ya da azalıyor. neyse toparlar merak etme
Tamam canım sağolEvet yan yatsın ben hep yan yatırırdım. Allah korusun genzine kaçar...
Yan yatsın canım. Öyle yatırmaya devam et.
Evet mama meme karısık...
Evet canım biliyorum o videoyu yeni doğan yoğun bakım doktorumuza göndermiştim yapabilirmiyiz diye prematüre olduğu için şuan olmaz demişti çok güzel çıkıyor videoda yapsak anında çıkar çok tıkanıklık var genizde mamalar birikiyor hepBizim de kusma sorunumuz var ağızdan burundan farketmiyor kusuyor maalesef
Birde nette burun temizliğiyle alakalı dr Osman beyin bi videosu var serumdan enjektör yardımıyla su alıp tazyikli bir şekilde çocuğun burnuna sıkıyor ben bugün eczaneden serum alıp denemeyi düşünüyorumacaba zararı olur mu ama dr bu şekilde yapın diyor burun tıkanıklığı hem hastalıklara hemde ani bebek ölümlerine kadar gidiyormuş gözüm korktu o yüzden burnunu temizlerken ağlamasını göze alıp yapayım diyorum. Netten videosuna bi bakın isterseniz
Gazdan oluyo diye duymuştum Bi kez benimkide yaptıKızlar burundan kusuyor mu mamayı sizinkilerde bi kere olmuştu gene oldu neden oluyor buGenizde tıkalı hep sizinkiler nasıl
Yenidoğana sadece damla şekilde yapılması uygun diye biliyorum. Zaten yapınca hapşırıyor birazı çıkıyor biraz görünür varsa aspiratör ile biz alıyoruz.Bizim de kusma sorunumuz var ağızdan burundan farketmiyor kusuyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?