2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben dr. Gonulal'in o yontemini cok abartili buluyorum. Her besleme oncesi oyle temizleyin diyor bir de. Hastanede bi kere yaptilar bizim bebege sonra baska yapmayalim odem yapar daha fena olur dediler. Kontrole gittigimiz doktor meme ememeyecek kadar tikanmadikca bir sey yapmayin dedi. Yenidogan donemi icin o siringali yintem cok fazla olabilir.

2 gündür damla vermiyorum sancıları azaldı damla sancı Yaptırıyor sanırım kendi cıkarınca daha rahatladı dün gece 1de uyudu bgn öğlene kdr sadece acıktıgında agladı ni arkadas daha vardı damla verince sancılanıyo diyen vermemeyi deneyin birde böle bizim gbi olanlar

İnşallah şimdi bile emiyor aslında sarılık yüzündenmiş o ağlama krizleri, başını geri atıp memeyi ve bacaklarını ittirmesi...Geçecek inşallah
O basını geri itip bacakları ittirme bizdede oluuor ama 37 günlük olduk biz sarılık olma ihtimalide pek yok ben gazdan yapıyor diye düşünüyorum

Benim bebek bir ara meme emmiyor diye gitmistim doktor burnu tikali dedi hemsire serum ve siringayla actilar burnunu ve bana da oyle yapmami soylediler ben bebegi yan yatirip.once bir tarafa sonra diger tarafa yatirip diger tarafina sikiyorum doktorda onerdi zaten bir sorun yasamadik sonra aspiratorlede cekiyorum epey sumukte cikiyor yani sonrasi rahatliyor cocuk

Ben sormuştum benimkinin bir burnunda sorun var dogustan 6 doktora gosterdim:)) o fıskrtma yenidogana olmazmış sadece damla olacak birde aspiratoru fazla kullanma dediler

Bana doktor ve emzirme hemsiresi onerdi canim serumla siringa aldim o yuzden evde burnunu o sekilde temizliyorum ben yenidogana niye olmuyormuski olmasa bana doktor hemsire bana yaptirdi

Gaz damlasini mi vermiyorsun canim

Kizlar genel anestezi olan varmi acaba ben belden asagi cook korkuyorum yapamam ama doktor riskli dio böyle bir durum varmı

Kizlar genel anestezi olan varmi acaba ben belden asagi cook korkuyorum yapamam ama doktor riskli dio böyle bir durum varmı

Acikcasi bende cekiniyordum orda beni acarlarken hissedersem korkarsam falan diye ama hatta ayaklarim uyusana kadar hep uyardim ben daha hissediyorum baslamayin falan demistim doktorda hazirlik yapiyoruz merak etme dedi ama sanki kafamda biraz sarhoslukta vardi sanki serumladami veriyorlar acaba birsey bilmiyorum ben zaten bebek ciktiktan sonra yan tarafta onu giydiriyorlardi onu izledim ameliyat cikti gitti aklimdan hicbirseyde hissetmedim bence o ani yasamak lazim bebegini ilk sen goruyorsun cok sahane birsey

Bizde de öyle oldu veriyordum daha çok sancıdan kıvranıyorlardı kestim rahatladılar sanki biogaia eski biogaia değil oğlumda kullandım hiç böyle olmuyordu..

Kuzu bende panik atak var ya

Bizde de öyle oldu veriyordum daha çok sancıdan kıvranıyorlardı kestim rahatladılar sanki biogaia eski biogaia değil oğlumda kullandım hiç böyle olmuyordu..
Dün aıle hekımı bır gaz damlasını uzun sure kullanmıyoruz alısıyo degıstırerek verıyoruz vucudu alısıyo aynı damlaya dedı degıstırirerek kullancaz sanırım benım kı de ağlıyo ılk verdıgım zamanlarda daha rahattı sankı

Canım artık oğlun prematürelikten çıktı dimi ? Dr Osman bey doğumdan itibaren kullanılabilir diyor ya ben bugün denemeye başlıcam yoksa diğer şeyler çokta etkili olmuyor günde 6 kez burnunu açmaya çalışıyoruz ama yine hırıltılı geziyor garibim bide bu bebekler 4 aya kadar sadece burundan nefes alabiliyormuş o yüzden burun temizliği çok önemli düşün tek nefes alabileceği yer orası. Biz burda beslenmeyle alakalı çok konuşuyoruz ama bebeğin nefes alması beslenmeden daha önemli

Son düzenleme:
2si KBB doktoru biri cocuk cerrahıydı bende cabuk acısın diye yapmak istedim hepsi olmaz dedi yapmadım sen bilirsin tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…