- 3 Ağustos 2010
- 1.148
- 1.728
- 333
Her gece öyleGece bebeği çok emzirdin mi
Ya aormayın bıktım bu panikten de takıntıdan da. Kalbim mi çarpıyor nefes mi alamıyorum karnım mı ağrıyor.... Off sanah bir ağlayışım var elim ayağım titriyorSeni çok iyi anlarım. Bende de okb ve panik atak var. Ama ilginç bir şekilde doğum günü hicbir şey yaşamadım çok şükür. Bebeğim de iri bir bebekti öyle kolay çıkmadıDoktorum da biliyordu durumumu o yüzden bir çok şeyi bana bildirmeden yaptı.
He ama şöyle bir şey oldu sonradan çıktı benden. Şimdi sürekli obsesif düşüncelerim tekrarladı, mesela vücudumda hastalık ya da sorun arar oldum. Arada kalp çarpıntısı nüksediyor stresten. Ama biliyorum ki bu da geçecek. Doğum diğer ameliyatlar gibi hissettirmiyor.
Emzirince oksitosin salgılanıyor ya o aynı zaman da Rahmi de toparlıyor ben ne zaman emzirsem bir süre sonra kanamam yoğunlaşıyordu o yüzden sordum günden güne de değişebiliyor ben tam bitti sanırım diyorum 5-6 saat sonra tekrar geliyor bugün nasıldıHer gece öyle
Buralardayım anacım her sayfayı okuyamıyorum. Bebiş bütün zamanımı alıyor. Gazla uğraşıyoruz bi yandan saatlerce uyanık kalıp 7 dk uyumuşluğu var inanmazsınyassimin nerlerdesin?
Yaw çok küçükler yanlış görmüştür inşallah. Ondan 2 ay sonra bakalım demiştir. Benim kardeşimin bebişşne de midesinde bişey var dediler sonra hiçbişey çıkmadı. Çıkmaz inşallah dert etme.Bizde bugün kalça ultrasonu çektirdik bir bebeğin böbreğinde taş var dedi doktor2 ay sonra tekrar bakalım dedi bebeklerde de taş oluyormu çok üzüldüm
Alışan bebek alışıyor alışmayan alışmıyo z ten. Ben benimkine emzik verince sanki hortum sokmuşum boğazına. Kendini kusturuyo gibi ööğk yapıyo öğürüyo. Bi de sinirleniyo ne diye bunu veriyosun bana diye itiyo eliyle kafasını sallıyo. Bildiğin emziğe tepkili çocukCanım benimki de aynı. Bence onların genizde birşey takılıyor. Benimkinin kuusnca özellikle ondan sonra hırıltısı artıyor.
Emzik zaten 1 Aydan sonra bebek emmeye aşılınca öneriyorlar biz de aynı günlüğüz daha vermem bekliyorum.
Saldım çayıra mevlam kayıraBuralardayım anacım her sayfayı okuyamıyorum. Bebiş bütün zamanımı alıyor. Gazla uğraşıyoruz bi yandan saatlerce uyanık kalıp 7 dk uyumuşluğu var inanmazsın
Çok şükür bi şekilde gidiyor. Sen ne yapıyorsun? Forumdaki gelişmeleri de takip edemiyorum. Kim ne yaptı diye. Bi giriyorum 5 sayfa konuşmuşunuz.
Ne ara konuşuyonuz. Kim bakıyo sizde bu bebelere.Hele o Reengarenk hep burada maşallah. O bebişler ne bulup yiyor merak ediyorum.
Bende buna benzer bir soru sorayım anne kabız olunca bebekte kabız olurmu?Arkadaşlar muz yesek bebeğe kabızlık yapar mı deneyip böyle bir şey yaşayan oldu mu ?
Yok artık yaw. Sanmıyorum. Annedeki gaz bile çocuğa aynı oranda geçmiyor drlara göre.Bende buna benzer bir soru sorayım anne kabız olunca bebekte kabız olurmu?
Bende öyle düşündüm ama o kurtu içime düşürdülerYaw çok küçükler yanlış görmüştür inşallah. Ondan 2 ay sonra bakalım demiştir. Benim kardeşimin bebişşne de midesinde bişey var dediler sonra hiçbişey çıkmadı. Çıkmaz inşallah dert etme.
Ben de emziği veriyorum çok açsa alıyor bakıyor bişey gelmiyor fırlatıyorAllahım ne totolarımız varmış doğumdan çok dert oldugeçmiş olsun canım bende ilk günler yatarak emzirdim bebeğin bezini Bile eğilip değiştiremiyordum valla çok zor bir durum allah yardımcımız olsun ben fitokremle toparladım ama bundan da fayda görmezsem senim dediğini deneyeyim forumda biri daha önermişti bunu ben aylar aylar önce hamileyken bu dertten muzdarip olmaya başlayınca sorduğumda biri yazmıştı unutmuşum ben onu sen tekrar yazınca hatırladım
Emziği birden değil yavaş yavaş versen ben önce biraz dudakta bekletiyorum ağzını açınca biraz daha itiyorum o kendi çekene kadar bir daha ellemiyorum o yavaş yavaş kendi çekiyor sen de bir de öyle dene istersen bir de ben memeden sonra gaz çıkartınca uyanıyor Ya ama daha sersemlik oluyor tekrar meme arayınca O sırada veriyorum tam kendinde de olmuyor en azından tekrar uyku için meme gaz döngüsüne girmiyorum uyuyunca da kendi atıyor şimdilik
O e bebeğin promaltını nasıl içtin ya ben aldım bir süre doğumdan önce çok tatlı acayip garip bir tadı var içemedim kaldı öylece
Ben hem bestlak damla hem humana iciyordum simdi bestlak ictim sadece bakalım o da ishal yapıyor mu bestlakın İcinde de çemen otu var cnküİçiyordum bıraktım onuda rezeneyi bile bıraktım
Yanlıltır o yanlış inşallah. Aynen durmuyolar ki hiç. Mincik bi nokta görmüştür. Öyle demiştir. İnşallah tertemiz çıkar bir sonrakine. Kalbini ferah tutBende öyle düşündüm ama o kurtu içime düşürdülerbirde ultrasonu çekerken hiç durmadılar belki ondan da yanlış çıkmıştır diyorum..
Cırtlı bezi bebeği tam soymadan takabiliyorsun ama kilot bezi pijamaları çıkarmadan giydiremiyorsun oğlum biraz büyüdüğünde almıştım hele kışın iki alt giydirdiğim için çok zor oldu..Kızlar bişey sorcam kilot bez ve cırtlı bez hakkında ne düşünüyorsunuz ? Şu an cırtlı bez kullanıyorum ama bu kilot bezlerin kullanımı nasıl hangisi daha rahat olur bilginiz var mı ?
Onu ben de duydum canım bakkal emziği ise yarıyormuş aslında minik kızım ağzına olmuyor sanırım benim kullandığım da avent air bi de damaklı denedim wee baby onu da almadı. bibs ergonomik değilmiş gibi geldi iyi ki gerek kalmamış sizdeBen aventin sothie olanı verdim tutmadı sonra avent air soft verdim tuttu onu tutmasaydı sırada bibs vardı.değişik emzikler dene tatlım bazen 5 liralık bakkal emziğini tutuyolar.geç değil niye geç olsun.
AminYanlıltır o yanlış inşallah. Aynen durmuyolar ki hiç. Mincik bi nokta görmüştür. Öyle demiştir. İnşallah tertemiz çıkar bir sonrakine. Kalbini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?