2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Her emzirmeye kalktığımda karın agrısıyla kosuyorum emzirmeden yarım kalıyor eşimle tartıstık her emzirmeye kalktığında tuvalete kosuyorsun şüphelenmeye basladım diyo
Ay aynısını yasıyorum 3 gündür resmen annemi dustan cıkartmıslıgım var

Ben de bi kere aldım diye içtim yanlız cidden işe yarıyor
Ben de arada deniyorum henüz pes etmedim

Benimkinin burnunu temizlesem bile hirilti var sanki balgam takilmis gibi hirlayip duruyor doktor cigerlerini dinledi normal dedi ama bilmiyorum
O hırıltı benim oğlumda da vardı kesin bronşit diyordum ama hep ciğerleri temiz çıkıyordu..

Yanlis yazmisim.canim 3460gr

Kızlar ya sezaryen olalı 23 gün oldu. Dikişlerimde güç bir sorun yoktu. Acı vs tamamen geçmişti. Bugün acı var. Dokununca falan acıyor yanıyor sanki. Dikiş izi bile zar zor belirginken şimdi tüm dikiş yerleri sanki morarmış gibi kızarmış gibi. Normal süreç mi bu yoksa ter giden bieşeyler mi var.

O hırıltı benim oğlumda da vardı kesin bronşit diyordum ama hep ciğerleri temiz çıkıyordu..
Ya ağızlarıyla yapıyolar o hırıltıyı benimki çok aç olup memeyi alamayıp sinrlenince yapıyo. Çok tuhafıma gitmişti hatta ilk duyduğumda.

Ben 1 aydan sonra verdim emziği aldı canım

Şişlik varmı canım? elinle kontrol et bakalım, benimde 20 günden sonra sağ tarafta şişlik ve kızarıklık oldu doktor hafif enfeksiyon var dedi antibiyotik ile iyileşti ilk günden daha çok ağrıyordu benimki

Bizde bugün kalça ultrasonu çektirdik bir bebeğin böbreğinde taş var dedi doktor 2 ay sonra tekrar bakalım dedi bebeklerde de taş oluyormu çok üzüldüm
Gecmiş olsun cnm kalça usgsinde böbrekler filanda mı bakılıyor o taş Bi sorun olurmuymus kaybolma ihtimali yokmuki

O fazla akıntı ve pıhtı geldikten sonra sabah, yavaşladı ve yine durma noktasına geldi. Ağrı kesici içtiğimden mi acaba diyorum...

Senin ilk bebek ya yaşadıkça tecrübe edeceksin ikincide daha rahat olursun.Misal şu an emzirme yastığına göbek üstü yatırdım o debelenip gaz çıkarıyor bende burdayım.
Şaka maka maşaallah sakin benimki çok yormuyor arada tutuyor damarı ama olsun okadarda diyorum daha ilk ayı.

Reengarenk geçmiş olsun öncelikle
Benim bir arkadaşın bebeğinde yeni doğan döneminde kum var dediler
Bebek kum döküyormuş
Kız baya korkmuştu ama bol bol emzirdi çok rahat atlattılar kontrolleri temiz çıktı sonra
Bebek kum döküyor deyince biz büyüklerdeki gibi sancılı ağrılı olucak sanıyoruz ama bebeklerin vücudu çok güçlü devamlı büyüme eğrisindeler çabuk atlatıyorlar içini ferah tut çok acil ve önemli olsa müdahale edilirdi zaten 2 ay süre vermezdi
Düşün kum döken bebek daha sakindi benim oğlandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…