Ay aynısını yasıyorum 3 gündür resmen annemi dustan cıkartmıslıgım varHer emzirmeye kalktığımda karın agrısıyla kosuyorum emzirmeden yarım kalıyor eşimle tartıstık her emzirmeye kalktığında tuvalete kosuyorsun şüphelenmeye basladım diyo
Ben de bi kere aldım diye içtim yanlız cidden işe yarıyorNasıl yani -400 gramdamısınız şuan
Evet haklısın canım hepsi farklı tartılar oldu ama aşırı fark olcağıni düşünmüyorum aşagı yukari benzer olur rakamlar bundan sonra anlasilir artik..mama veriyorum artik muhakkak..ona ragmen 300 gram olmuş o bile az aslinda
inanirmisin onu bugun icerken farkettim bendebi bakayim ne var bunun icinde dedim koruyucu maddeleri gorunce bi sogudum yani icindekileri kendim kaynatir.icerim niye bu koruyucu maddeleri iceyim diye dusundum
Ben de arada deniyorum henüz pes etmedimCanım benimki de aynı. Bence onların genizde birşey takılıyor. Benimkinin kuusnca özellikle ondan sonra hırıltısı artıyor.
Emzik zaten 1 Aydan sonra bebek emmeye aşılınca öneriyorlar biz de aynı günlüğüz daha vermem bekliyorum.
Ben her gün yedim bişe yapmadıArkadaşlar muz yesek bebeğe kabızlık yapar mı deneyip böyle bir şey yaşayan oldu mu ?
O hırıltı benim oğlumda da vardı kesin bronşit diyordum ama hep ciğerleri temiz çıkıyordu..Benimkinin burnunu temizlesem bile hirilti var sanki balgam takilmis gibi hirlayip duruyor doktor cigerlerini dinledi normal dedi ama bilmiyorum
Nasıl yani -400 gramdamısınız şuan
Evet haklısın canım hepsi farklı tartılar oldu ama aşırı fark olcağıni düşünmüyorum aşagı yukari benzer olur rakamlar bundan sonra anlasilir artik..mama veriyorum artik muhakkak..ona ragmen 300 gram olmuş o bile az aslinda
inanirmisin onu bugun icerken farkettim bendebi bakayim ne var bunun icinde dedim koruyucu maddeleri gorunce bi sogudum yani icindekileri kendim kaynatir.icerim niye bu koruyucu maddeleri iceyim diye dusundum
Ya ağızlarıyla yapıyolar o hırıltıyı benimki çok aç olup memeyi alamayıp sinrlenince yapıyo. Çok tuhafıma gitmişti hatta ilk duyduğumda.O hırıltı benim oğlumda da vardı kesin bronşit diyordum ama hep ciğerleri temiz çıkıyordu..
Ben 1 aydan sonra verdim emziği aldı canımSelam kızlar 3 gün ağır bir sekilde hemoroidden heder oldum yatarak çocuğu emziriyordum oturmak için emzirme yastığının ustune oturuyordum boşluğa denk gelsin diye. burda denk geldim diye yazmak istedim kullanmadığım krem kalmadı fayda etmedi nasıl bir şişlikse gaz bile cikaramaiyordum en son farmasinin at kestanesi balsami sürdüm mentollü olduğu için cok yakıyor hatta acısından ağlamak üzereydim ama birebir damarı buzusturdugunden toparlıyor tavsiye ederim. Süt için ısırgan çayı rezene cayi sütlaç incir bir de e bebeğin promaltini kullaniyorum epey etkili oldular. Ilk gün sütüm gelmemişti milkplus kullandim o da çok iyi gelmişti ama içerisinde sodyum benzoat ve potasyum sorbat gibi koruyucular var kızlar bunlar biraz tehlikeli uzak durmakta fayda var. Bir de gaz mevzu var tabi onda da yüzüstü yatirip sırtını sıvazlama çok iyi geliyor alttan pirt pirt atıyorlar kamu spotu gibi oldu ama paylaşmak istedimbenim de söyle bir sıkıntım var emzik tutmuyor ve bu beni çok zorlayacak ne yapayım bilmiyorum 22 günlük oldu alır mi bu saatten sonra?
Şişlik varmı canım? elinle kontrol et bakalım, benimde 20 günden sonra sağ tarafta şişlik ve kızarıklık oldu doktor hafif enfeksiyon var dedi antibiyotik ile iyileşti ilk günden daha çok ağrıyordu benimkiKızlar ya sezaryen olalı 23 gün oldu. Dikişlerimde güç bir sorun yoktu. Acı vs tamamen geçmişti. Bugün acı var. Dokununca falan acıyor yanıyor sanki. Dikiş izi bile zar zor belirginken şimdi tüm dikiş yerleri sanki morarmış gibi kızarmış gibi. Normal süreç mi bu yoksa ter giden bieşeyler mi var.
Yok canım benimki bildiğin sırtından göğsünden geliyordu burnu da hep tıkanıktı..Ya ağızlarıyla yapıyolar o hırıltıyı benimki çok aç olup memeyi alamayıp sinrlenince yapıyo. Çok tuhafıma gitmişti hatta ilk duyduğumda.
Ben hergün 2 tane yiyorum şükür kabızlık sıkıntımız yok olmasın da lütfen ya yiyebildiğim tek meyveArkadaşlar muz yesek bebeğe kabızlık yapar mı deneyip böyle bir şey yaşayan oldu mu ?
Sen 3 gündür ben 37 gündürAy aynısını yasıyorum 3 gündür resmen annemi dustan cıkartmıslıgım var
Fiziksel olarak bağırsaklara baskı oluyor bebeğin ağırlığıyla. Bunu yaşamayan var mı ki?Ay aynısını yasıyorum 3 gündür resmen annemi dustan cıkartmıslıgım var
Yedim bakalım bende inşallah bir şey olmaz her yiyeceğim şeyi gaz yapar mı düşüncesi yoruyorBen hergün 2 tane yiyorum şükür kabızlık sıkıntımız yok olmasın da lütfen ya yiyebildiğim tek meyve
Hadi yaa bende pek bi işe yaramadı..Ben de bi kere aldım diye içtim yanlız cidden işe yarıyor
Ben de arada deniyorum henüz pes etmedim
Gecmiş olsun cnm kalça usgsinde böbrekler filanda mı bakılıyor o taş Bi sorun olurmuymus kaybolma ihtimali yokmukiBizde bugün kalça ultrasonu çektirdik bir bebeğin böbreğinde taş var dedi doktor2 ay sonra tekrar bakalım dedi bebeklerde de taş oluyormu çok üzüldüm
Bendede durum aynıYedim bakalım bende inşallah bir şey olmaz her yiyeceğim şeyi gaz yapar mı düşüncesi yoruyor
O fazla akıntı ve pıhtı geldikten sonra sabah, yavaşladı ve yine durma noktasına geldi. Ağrı kesici içtiğimden mi acaba diyorum...Emzirince oksitosin salgılanıyor ya o aynı zaman da Rahmi de toparlıyor ben ne zaman emzirsem bir süre sonra kanamam yoğunlaşıyordu o yüzden sordum günden güne de değişebiliyor ben tam bitti sanırım diyorum 5-6 saat sonra tekrar geliyor bugün nasıldı
Senin ilk bebek ya yaşadıkça tecrübe edeceksin ikincide daha rahat olursun.Misal şu an emzirme yastığına göbek üstü yatırdım o debelenip gaz çıkarıyor bende burdayım.Buralardayım anacım her sayfayı okuyamıyorum. Bebiş bütün zamanımı alıyor. Gazla uğraşıyoruz bi yandan saatlerce uyanık kalıp 7 dk uyumuşluğu var inanmazsın
Çok şükür bi şekilde gidiyor. Sen ne yapıyorsun? Forumdaki gelişmeleri de takip edemiyorum. Kim ne yaptı diye. Bi giriyorum 5 sayfa konuşmuşunuz.
Ne ara konuşuyonuz. Kim bakıyo sizde bu bebelere.Hele o Reengarenk hep burada maşallah. O bebişler ne bulup yiyor merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?