2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Saat 7den beri uyumuyor 15dk uyudu sadece çığlık çığlıga uyandı hala devam denemediğimiz sey kalmadı kaka yaptı rahatladı biraz hala göbek şiş gaz ne gazmış ya gazman oldu cıktı.ayakta battabiyede kucakta sallanmıcak sevmiyo allahdan susmuyoda ee bunun çözümü ne peki cocuklarada işkence çözüm bulan yokmu ya

Bir kovaya sıcak su doldurup çocuğun belden altını kovaya sokmayı denediniz mi

Benımkı de oyle artık huyu oldugunu dusunmeye basladım bır dakıka susmuyo ağlamaktan kıpkırmızı basıma ağrılar gırıyor
Sorma ya o aglarken ben çatladım artık,kehribar kolyesi vardı kızımın onu taktım.elektrik süpürgesi sesiyle piştpişt die ninni vardı onu açtım daldı ins kalkmaz aglamaktanda yorulmuyorlar kaç saattir

Aynen bende gaz çıkarırken buralardayım şuan gaz nöbetindeyiz yassimin benim yek olunca emzirirkende burdaydım şimdi iki olunca zor oluyor

Gecmiş olsun cnm kalça usgsinde böbrekler filanda mı bakılıyor o taş Bi sorun olurmuymus kaybolma ihtimali yokmuki
Teşekkür ederim canım evet böbreklere de bakıldı şimdilik bir sorun yok 2 ay sonra ultrasonu yekrarlayacağoz ne yapılacağına ozaman karar verilecek..
Teşekkür ederim canım aynen bizim bebeğinde gaz sancıları hariç öyle büyük bir sıkıntısı yok çok şükür bakalom zamanla inşallah bir şey çıkmaz..

Bizde de durumlar aynı bizimkiler şimdi başladı bakalım kaçta geçecek..

Bizde 3. denemede geçtik ancak oğlum sarılıktan dolayı 1 gece fototerapi almıştı bundan dolayı testi geçmiş olmasına rağmen fakülteye sevk edildi. Randevu almak için fakülteyi aradığımda 6. ayda muayenenin yapılması gerektiği söylendi. Fakültedeki işitme testi normal testten Farklı bişeymiş çocuk doktoruna sormuştum o söyledi.

Kızlar doktor kilo alımını az bulduğu İçin, emzirdikten sonra kalan sütü sağ ver demişti. Bende anne memesine en yakın biberon medela calma aldım. 1 haftadır Onunla vermeye başladım. Kilo alımı da düzelmişti ama 2 gündür mememi almak istemiyor sanırım biberona alıştı. Meme ağzında tutmadan ağlıyor. Biberon ağzına değdiği an cork cork çekmeye başlıyor. Napıcam ben ? Var mı bu durumun çözümü?

Bizde bugün kalça ultrasonu çektirdik bir bebeğin böbreğinde taş var dedi doktor 2 ay sonra tekrar bakalım dedi bebeklerde de taş oluyormu çok üzüldüm
Maalesef oluyor canım şükür bizde çıkmadı ama tahlil raporuna göz atarken görmüştüm böbreklerde taşa rastlanmadı gibi bişey yazıyordu. Bizde de enfeksiyon çıktı insan şaşırıyor 1 aylık bebekte ne enfeksiyonu diye

Ya aormayın bıktım bu panikten de takıntıdan da. Kalbim mi çarpıyor nefes mi alamıyorum karnım mı ağrıyor.... Off sanah bir ağlayışım var elim ayağım titriyor
Evet o an ben de kalp krizi geçiriyor gibi hissediyorum ama bunun daha önce de olduğunu ve gectigini tamamen panik atagimizdan kaynaklanan bir durum olduğunu biliyorsun, bunu aklına geetir. Takintilar icin de sunu demisti benim doktorum. Simdi bir pembe tavsan dusun hemen yani basinda. Hayal et onu ne yapiyor dedi. Simdi de baska yere vak ve o pembe tavsani unut dedi. Ben unutamadim tabi pembe tavsan ben nereye bakarsam bakayim hep yanibasimda. Doktor da dedi ki işte düşünce ve takıntıların senin bir pembe tavşanın. Nereye bakarsan bak hep orada oldugunu hissettirir. Ama sana iyi bir sey söyleyeyim pembe tavsan yoktur mantıksız bir durumdur tıpkı düşüncelerin gibi onların da bir gerçekliği ve tutarliligi yoktur sadece sen inanırsın ve zihninde tutarsın dedi. Oyy ne yazdım be. Belki faydası olur.

Bende buna benzer bir soru sorayım anne kabız olunca bebekte kabız olurmu?
Kızlar bir yerde okumuştum, anne sütü ile beslenen bebekler kabız olmazlar diye. Z Zeynepyi

Ben normal olduğunu düşünüyorum. Benim de altta dikişlerim var ne güzel hicbir şey kalmadı diyordum ama ufak ufak sızlamazlar başladı arada kramp givi bir şey giriyor filan anlamadim. Isın ilginç tarafı eşim baktı dikiş filan görünmüyor da. Ama şöyle bir şey var gazım oldugu zaman oluyor bunlar.
Sorma ya o aglarken ben çatladım artık,kehribar kolyesi vardı kızımın onu taktım.elektrik süpürgesi sesiyle piştpişt die ninni vardı onu açtım daldı ins kalkmaz aglamaktanda yorulmuyorlar kaç saattir
Hadi ya ben de o videoyu açıp tüm gün onu dinliyoruz. sırayla saç kurutma pisşş ve elektrik süpürgeli piş
Geceleri beşiğine alıştırmaya çalışıyorum ama beşiğe yattığı anda gözler açılıyor
Al bizden de o kadar yani. Neyi eksik bu beşiğin.

Örneğin 120cc toplamda biberonla verecekseniz en fazla 3 parça olacak şekilde olabildiğince fazla miktarda sütü az sayıda beslenme ile geniş aralıklarla verin gün içinde ne kadar az biberonla olursa daha iyi
Emzirmeyi acıkıp sinirlenmeden siz memede başlatın hatta gün içinde durabildiği kadar memede dursun süt alsa da almasa da

uykuluyken biberonu ağzından çekip göğsünü ver. birde göğsünün üzerinden biberondaki sütü akıt memeyi çekmesini sağla

aa ciddi mi. ben kafaya çok taktım bu işi. başka hastanede para verip tekrarlayalım testi diyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…