2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hamileyken dogumdan değilde emzirmekten korkuyorum derdim önceden basıma gelecekleri biliyordum ama ilk 12 gün emziremedim bile sağmak tan yada oldu benmkide su an yara filan kalmadı ama hala her emdiğinde acıyor
Yara kalmadı ve aciyor muAllahim neler olacak daha

Canim benimkinde de de oluyordu ara ara kanama eger rengi yeşil değil ve kokmuyirsa sıkıntı olmaz dedi doktor bir gün hatta ağlayacaktım neden hala iyilesmedi diye sabah bir baktım kapanmis

Kolay geliyor tabi biberonla beslenmek emmek daha yorucu onlar için kolayını bulunca hemen alışıyorlar

Arkadaşlar benim de oglumun gobeginde fıtık çıktı daha once hic karşılaşmadım doktor gecer dedi ama cok tedirginim

Kızlar bebeklerinizin boyu kaç cm bizimki uzun olacak heralde kusup duruyor kıyafet bulamadım 3/6 ay giydirdim kilodan doldurmasada boydan oldu
Benimkiler ikiz olduğu için daha yeni, yeni doğmuş bebek kıvamına geldiler ama Oğluma hep 1, 2 beden büyük giydiriyordum boyumuzun maşallahı var geçen aşı kartına baktım kilo 1500 ün üstündeydi boyu da 53 müş benim aklımda 52 kalmış

Ben hiç banyo suyunu kaynatmadım
Ben biberonları sadece yıkıyorum ve kaynar su ile duruluyorum, arada'da kaynamış suya daldırıp bekletiyorum..

Kızlar kalça usg si için hangi bölümden randevu alıyoruz

Ben çocuk doktoruna gittim aylık kontrol için o yönlendirdi, radyoloji çekiyor kalça ultrasonunu..
Bizde gittik 40dan sonra randevu alın kalca usgsini cektşrşn bakalım dedi de orda sormak aklıma gelmedi nerden alalım nasıl yapalım diye

Ben sagdigim sutu ve mamayi eds (emzirme destek sondasi) ile memeden veriyorum. Gunde bir kez biberon aliyor, memeden sogumadi. Memeye tekrar nasil doner bilmiyorum ama biberona alternatif bir yontem olarak deneyebilirsin.

Bebislerin tirnagini kestiniz mi? Benim bebisim el tirnaklari geriye donuk alttaki ete yapisik. Nasil acicam o kisimlari bilmiyorum. Zaten ilk keserken farketmedim oyle oldugunu etini kesmisim azcik nasil bagirdi yavrum icim cekildi
Ay ben o kadar kurcalayamam. Sadece uzun olanlari kestim. Ete yapisik tirnak kalsa olmaz mi?
Banyo suyunu hic kaynatmadim, hatta siselenmis su bile kullanmadim. Benimkinin de gobeginde yara kabugu var ama hic aklima gelmedi. Beslenmesinde ne kullaniyorsam hepsini her kullanimdan sonra kaynatiyorum.

hiç kaynatmadım. normal su ile yıkıyorum ben kızımı da öyle yaptım.

Kac kilo dogmuslardi kac gunluksunuz ve suan ne kadarlar canim ayy ne cok soru sordum benimkide 1 aylik olcak daha boyu kilosu yenidogan kadar anca oldu

Arkadaşlar dünden beri sırtım bacaklarım başım ağrıyor. Bugün daha da arttı sanki. Bir de içime üşütme geliyor. Yitiriyorum. Ateşim yok baktım. Ne yapsam test galan yaptırsam mı? Hastaneler çok aşırı doluymuş burda saatlerce sıra bekleniyor diyor. Bebeği ne yapacağım bilmiyorum. Emzirenlere ilaç vs başlanıyor mu açan?

120 cc vermen gerektiğini nasıl hesapladın sürekli huy depiştiriolar pes etme bırakmaz memeni sakin ver ona verirken stresini hissetmesin

Canım sıvı alımın nasıl sanki susuz kalmışsın sen bende de birkaç gün önce benzer oldu çok Uyku hali de vardım meğer o gün sadece bir Bardak su içmişim lohusa kafası unutuyorum hep bir de memeleri boşaltıyorsun dimi mastit de de titreme sırt ağrısı oluyor

Benim bebeğimde sarılık nedeniyle yoğun bakımda kaldı, hastaneden çıkmadan işitme testini yapmışlar tekrar sevk ile ilgili birşey demediler bu arada İstanbul Şehir Hastanesinde yatmıştı, bundan sonra yapılacak işlemleri epikriz raporunda tek tek sıralamışlar özellikle sözlü olarak da tekrarladılar yapılacakları. Hiç işitme testiyle alakalı birşey demediler bize

Yok canım çok su içiyorum. Mide bulantısı da başladı hafiften. Birden mi çıkıyor bütün belirtiler acaba. Ateşim de 36 lardaydı. 38. 3 ölçtüm az önce

Ben hiç saat tutmadım ne kadar isterse o kadar emiyor sonra dediğin gibi kusuyor, sonra durmayınca tekrar meme veriyorum öyle gidiyor, ikinci çocuk olmasına rağmen doyup doymadığını anlayamıyorum herhalde hiç anlayamayacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…