• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Maşallah cnm sen kocadanda şanslısın bebeden de senle yarışamam😂😂😂😂
Kocadan çok ta şanslı olduğumu düşünmüyorum veya ben huysuz birisiyim adamın her yaptığı konuştuğu bana batıyor kavga ediyoruz 😵🙄
Maşallah de kız sendeki uykunun yarısını bana göndersen razıyım kız mı bebiş kızlar daha gazsız oluyormuş
Erkek canım ben bu uykuya az derken sen yarısına razıysan ben Halime şükredeyim bari 😂 bende az uyuyorum diye gün boyu fık fık eşimle kavga ediyorum 😂🤭
Günaydın ☀️ ben oğlumda 1 yıla yakın kullandım. Ama arkadaşım 2,5 yıl kullandı. İhtiyacına göre yani canım 🥰
Hadi ya 🙄 baya önemli bi ihtiyaçmış o zaman bende 6 aylık olunca yani ek gıdaya geçince bu sağma olayını bitiricez diye düşünüyordum.

aynen bemimki de öyle. o kafayı nasıl kaldırıyorsa el kadar bebe😁😁bi de ağzına kıyafeti değerse o tarafa doğru yığılıyor meme diye🤣🤣🤣
Yaa aynısı 😂 görmüyo mu bu bebeler 😄 memeyi uzatıyorum kıyafetin toplandığı yeri emiyor aç 😄 memeyi tutturana kadar 😂 bi de öyle bi güçle ittiriyor ki kendini şuncacık bebe o gücü nerden buluyor

Kızlar bize bu elektrikli göğüs pompaları kaç aya kadar gerekli oluyor ? Elimde idareten bi tane var ama çok uzun süre gerekli olacaksa yeni bi tane almayı düşünüyorum 🤔
Sizler hangi markayı kullanıyorsunuz ve memnuniyet durumunuz nedir?
Ben bimden almıştım canım Kiwi baby marka. Çok uygundu da 100 liraydı galiba. Ben bu kadar işe yarayacağını düşünmemiştim. Bebek göğüslerimi tam bitiremiyor sağmayınca çok fena ağrı yapıyor sütü sağınca öyle bi rahatliyorum ki

Sabah sabah yüzünde kanla uyandım çocuğumun.tırnaklarını kesmiştim en küçük parmağına kıyamadım bi türlü beceremedim ve o tek tırnakla yüzünü yolup kanatabilmiş.Hayır küçüçük bi yerden nasıl o kadar kan çıkıyo kalp krizi geçirirecektim kan nerden geldi diye.:KK61:

Kızlar biogaia kullanan var mı kaç tane eczane aradım en son eczanenin birinde bir tane kalmış sanırım satılmıyor artık kullanım süreside bir ay mecbur yenisini almak gerekiyor

Ya kızlar bebeğim uyudu ben de biraz dinleneyim diyorsunuz ya o nasıl bir şey oluyor? Ben uyutuyorum oğlumu odaya geçiyorum 2 dk sonra ciyak sesi geliyor. Uykuya tepki olarak doğdu benim oğlum. Uykusuz da yaşanabileceğini tüm dünyaya anlatıp yeni buluşlara imza atacak 😂😂
Ya da ekstra verimli uykunun formülünü buldu, 2 dk icin de sanki 8 saat uyumuş gibi enerji depoluyor. Keşke bize de soylese neymiş bu formul 🧐
Senin oglan bnm kızın ruh ikizi

Bende sırınga ile vermeye çalışıyordum ama sevmiyor almıyordu senin msjı gördükten sonra biberonla verdim 60 ml mamayı anında bitirdi 🙊 hemen sonrasında gösüme tuttum çok şükür hemen gögsümü de emdi 10 dk. Kadar. Hala mama versem yiyecek gibi ama abarmayım dedim şimdi uyumaya çalışıyor.

Emzirmeyi hic birakma canim mama versende emzir bana doktor once emzir sonra mama ver diyordu ama benimki cok acikirsa memeyi tutmuyordu mamayi once sonra memeyi aliyordu ama emzire emzire alisti simdi bazi ogunlerde mama hic vermiyorum sadece emiyor

Doğduğunda söylemişler eşime. Eşim dil bağı varmış diyo sürekli ama ben kendi ağrılarımın derdinde olunca önemli bişey olsa doktorlar müdahele eder diye düşünüp üstünde durmadım. 3. Gün kontrole gidince çocuk doktoru aa bu dil bağı olan bebek hatırladım dedi. Hemşirelerin yanına gidince onlarda aynı tepkiyi verdi. Yani bizim bebek hastanede dil bağı olan bebek diye kalmış akıllarda. Sonra biz evde araştırdık emme beslenme güçlüğü ilerde konuşma bozuklukları oluyormuş. Sarılık için 1 gece hastanede yatınca çocuk doktoru bence dil bağını da biran önce halledin sizi kbb doktoruna yönlendireyim dedi. Emerken çok terliyodu. Bugün halledelim dedik hemen halloldu çok şükür. İnşallah bundan sonrasında rahat beslenir ve sıkıntı olmaz.

Gecmis olsun canim simdidem sonra cokur cokur emsin anacigini artik engelide kalmadi bebisin

Emerken uyuyo mama verince uyanıo

AYy benimkisinde de oluyor biberon agiza girince gozleri lamba gibi aciyor ama ben daha kucagima alicam yolda uyuyor resmen sanki uyku sensoru var bende ama kendilerini guvende hissettikleri icin kucakta uyuyrlarmis ama bu da emmeyi zorlastiryor malesef

Nazar değmesin ama ben daha şanslıyım sanırım 🤭 bizde bu zamana kadar ağlama nöbetleri hiç olmadı sadece acıkınca ağlamaya başlıyor karnını doyurunca susuyor gece 12 gibi bi yatıyor 4 gibi uyanıyor karnını doyurup 4:30 gibi geri uyutuyoruz 8 e doğru kalkıyor o arada beni biraz uğraştırıyor gazdan dolayı şimdi yine uyudu ama en fazla 1 saat uyur. Gündüz kısa uyuyor gece uzun uyuyor bu arada mama kullanmıyoruz.

Emziriyorsun dimi canim sagip vermiyorsun sutunu yarim saatte doyuyor mu doydugunu nasil anliyorsun kendisi mi birakiyor ben 1 saate yakin emziriyorum biraktimi zorla tepiyorum yine doymamistir diye.memeyi

Canim cok gecmis olsun rabbim.sifa versin en kisa zamanda duzelir insallah simdi nasil bebis

Sağol kuzum. Çok şükür dün eve getirdik. Mamayı 120 cc ye çıkarmışlar. Memeyi biraz emip bırakıyor süt olduğu halde. Oluk Oluk akmasada olanıda emzik gibi kullanıyor. Mecbur üsyüne Mamayı veriyorum.

Bu arada korsem geldi kızlar. Gerçekten güzelmiş. Önce bunla göbişi azaltıp sonra yamunaya geçmek daha mantıklı olacak. Ve şuan trendyolda 104 tl ye düşmüş 😱😱😱 iyi fiyat. Normalde 130 tl.

Ayy 3 ay sonrada en çok uyuyan biz olalım lütfen gözlerim ağrımaya başladı hala uyumadım gerçi ben böyleyim bizim bebişler nasıl dayanıyor uykusuz
En çok uyuyani da geçtim ortalamayı yakalasak yeter bence 😂 Ya inan ki onu çözemedim biz dayanamıyoruz bu ufaklıklar nasıl dayanıyor?
Gerçi onlar tüm gün kucaklarinda 5 kiloluk bir insan taşımıyor 😂😂
Bazen uyuyakaldigi yerde bırakıp gidiyorum belki görmezsem sesini duymazsam uyur diye. Totem yaptım öyle tutmadı 😂😂

Back
X