2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
ateşim vs yok. burun ve geniz akıntısı hapşırık. az da başağrım var. maske taktım çocuklara geçirmeyeyim diye.
Bende burun akıntısı yok kırıklık ve baş, boğaz ağrısı var hafif te ateşim var..
Sanki benim bebeklerde grip olmuş

Aptamil kullanan anneler aylık kilo alımınız nasıl bi kaç yerde az aldırdığını okudum sizde nasıl durumlar ?

Bende bugün gidicem kilo alımına göre soracağım çünkü yatacağı sıra ağzı açık geziyor anlamıyorum mamayıda kabul etmiyor aptamil belkide tadını begenmiyor başka mama isteyecegim bakalım

oo fena olmuş yeni dogum yapmis halde üstelik..senin demek istemedigin buydu heralde daha önce..ilk defa duydum epiduralin de alerji yaptığını
Çok kötü oldum hastanede, benim çok alerjik bir bünyem var. Hemşireye ben söyledim lütfen hemen avil serum takalım diye sonra kaşıntı ve döküntü toparladı

6 aydan sonra ne oluyor peki az olanların iyice mi azalacak ? arttanı yok mu bunun
Yok rezervin var işte yemene içmene göre artar ama en min. Noktası rezervine kadar azalır... 6. Aydan sonra artık hormonlar eski düzenine döndüğü için süt ve besin değeri azalıyor canım ben hem böyle okudum, hemde hekim arkadaşlarım böyle ifade etti.

Merhaba bendede gecmeyen mastit var. Nasil bir solusyon icerigini biliyormusunuz. Hic birsey care olmadi. Genel cerrah antibiyotk basladi ancak asla faydasi olmadi
Öncelikle çok geçmiş olsun içeriğini bilmiyorum eczaneye verdik onlar hazırladı. Bende genel cerrahiye gittim. Baya kötü oldum ateşim 39.3 lere çıktı ama antibiyotik başlamak istemedi.

bunu bende yapıyorum arada. ama doymadığını hissedersem. dün mesela 60cc hazırladık emme üzerine 30cc ancak içti. günde 1 bazen 2 bazen hiç vermiyorum mama. bugün hastayım mesela hiç halim yok. mama talviye ederim sanırım. ya da sağılmış sütüm var onu veririm.

Ne güzel sizde caresi bulunmuş. Gecmis olsun sizede. Benim de oyle 39.5 atesleri gorduk. Caresini bulamadik.

Vermez miyim? Veriyorum anne sütü artı mama, hatta mamanın tadına alışmasın diye 2 çeşit mama aldık bir seferinde birinden bir seferinde diğerinden veriyorum ama tutturdu mu susmuyor çok üzülüyorum.
Bebek arabasında gezdirmeyi dene Bn evde ona koyup uyumayı düsünüorum tekerlerini bil sileyim de

T
Tövbe tövbe bende oğlumu sünnet ettirdiğimde 15 günlüktü! Ne kadar kolay çıkıyor ağızlarından böyle cümleler!! Çok ayıp çok...

Benim kaşıntı sadece karnımda. Senin her yerde ise seninki farklı canım bi doktora görün istersen. Karantina ne zaman bitecek ?

Ne kusuru canım ben de dedimya cahillik diye dr şimdilik sünnete gerek yok barsaklarla ilgilidir muhtemelen dedi ama ben öyle düşünmüyorum. Çocuk kakasını yapyo gayet bi sıkıntı yok idrarını yaparken ağlıyo sadece. Bi krem verdi günde 2 defa derisine masaj yaparak kullan dedi. Hemen geçmeyebilir uzun bi süre kullan dedi ama salı günü eşim urfaya arabayı almaya gidecek. İnşAllah o gün biz de gidip yaptıracaz sünneti sürekli masaj mı yapcam kalıcı bi çözüm olmaz ki
T

Tövbe tövbe bende oğlumu sünnet ettirdiğimde 15 günlüktü! Ne kadar kolay çıkıyor ağızlarından böyle cümleler!! Çok ayıp çok...
Düşüncesizlik de diz boyu. Düşünceli insan söyleyebilir mi bunu. Herkes erken yapıyor canım doğumdan 1 gün sonra yapan var. O çocuk başka bişeyden ölmüştür ona yormuşlar artık nasıl bi beyin varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…