- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Bende burun akıntısı yok kırıklık ve baş, boğaz ağrısı var hafif te ateşim var..ateşim vs yok. burun ve geniz akıntısı hapşırık. az da başağrım var. maske taktım çocuklara geçirmeyeyim diye.
İnşallah mastittendir geçenlerde yine olmuştu ama bukadar ağır geçirmedim..Mastittendir o sıtma canım sağınca ya da emzirince geçmiş gibi oluyor ana 2-3 gün geçmiyor maalesef lahana kompres yap suçla duşa git bakalım
Bende bugün gidicem kilo alımına göre soracağım çünkü yatacağı sıra ağzı açık geziyor anlamıyorum mamayıda kabul etmiyor aptamil belkide tadını begenmiyor başka mama isteyecegim bakalımBen de mama veriyorum arada çünkü ikimiz memede artık bitap düşüyoruz. henüz bugün bir aylık olduk önceden de kilo alımı vardı son 15 günü takip ettim 1kg almış mama günde max iki kere 60cc şeklinde vermiştim ki son bir haftadır hep bir kere verdim vermeden geçirdiğim gün de oldu.
Doktor kontrolüne henüz gitmedik ama her gün verip vermemek arasında gidip geliyorum bezleri kakası normal tek sorunumuz huysuzluğu sırf bunun için de mamaya devam etmeli mi bilemiyorum
Çok kötü oldum hastanede, benim çok alerjik bir bünyem var. Hemşireye ben söyledim lütfen hemen avil serum takalım diyeoo fena olmuş yeni dogum yapmis halde üstelik..senin demek istemedigin buydu heralde daha önce..ilk defa duydum epiduralin de alerji yaptığını
Vermez miyim? Veriyorum anne sütü artı mama, hatta mamanın tadına alışmasın diye 2 çeşit mama aldık bir seferinde birinden bir seferinde diğerinden veriyorum ama tutturdu mu susmuyorMama verio musun benmki Bi tek acken krize giriyo
Yok rezervin var işte yemene içmene göre artar ama en min. Noktası rezervine kadar azalır... 6. Aydan sonra artık hormonlar eski düzenine döndüğü için süt ve besin değeri azalıyor canım6 aydan sonra ne oluyor pekiaz olanların iyice mi azalacak ? arttanı yok mu bunun
Öncelikle çok geçmiş olsunMerhaba bendede gecmeyen mastit var. Nasil bir solusyon icerigini biliyormusunuz. Hic birsey care olmadi. Genel cerrah antibiyotk basladi ancak asla faydasi olmadi
O zaman senin ki göllenme tam mastit değilYok canım gitmedim iki üç kere emzirdim geçti sık tekrarlarsa giderim doktora teşekkürler
ekstra alerjim de varMevsimsel alerjik bir durum sanki seninki
bunu bende yapıyorum arada. ama doymadığını hissedersem. dün mesela 60cc hazırladık emme üzerine 30cc ancak içti. günde 1 bazen 2 bazen hiç vermiyorum mama. bugün hastayım mesela hiç halim yok. mama talviye ederim sanırım. ya da sağılmış sütüm var onu veririm.Ben de mama veriyorum arada çünkü ikimiz memede artık bitap düşüyoruz. henüz bugün bir aylık olduk önceden de kilo alımı vardı son 15 günü takip ettim 1kg almış mama günde max iki kere 60cc şeklinde vermiştim ki son bir haftadır hep bir kere verdim vermeden geçirdiğim gün de oldu.
Doktor kontrolüne henüz gitmedik ama her gün verip vermemek arasında gidip geliyorum bezleri kakası normal tek sorunumuz huysuzluğu sırf bunun için de mamaya devam etmeli mi bilemiyorum
Öncelikle çok geçmiş olsuniçeriğini bilmiyorum eczaneye verdik onlar hazırladı. Bende genel cerrahiye gittim. Baya kötü oldum ateşim 39.3 lere çıktı ama antibiyotik başlamak istemedi.
O zaman kesin ağrı kesiciden ne zaman içsem bebek o zaman deliksiz uyuyor. Emmeye bile uyanamıyor. Dürtükleye dürtükleye iki dk anca emziriyorum.Benimkiler de uyuyorlar canım dün gece 1 tane bugün 1 tane içtim içmesem mümkün değil ayakta duramam
Bebek arabasında gezdirmeyi dene Bn evde ona koyup uyumayı düsünüorum tekerlerini bil sileyim deVermez miyim? Veriyorum anne sütü artı mama, hatta mamanın tadına alışmasın diye 2 çeşit mama aldık bir seferinde birinden bir seferinde diğerinden veriyorum ama tutturdu mu susmuyorçok üzülüyorum.
Tövbe tövbeBenim kv ve annesi. Element uydurmaya devam ediyor. Akşam anneannesi eşime çok küçükken sğnnet edilen bi çocuğun öldüğünü söylemiş. Eşim de çok korkmuş. Sinir küpü edecekler beni ya. Lohusalık uykusuzluk bişey değil şu cahillerle uğraşmak daha zor geliyor vallahi. Ürolojiye götürcez çocuğu. Başka bişey değildir inşAllah ve inşAllah sünnet ettirin der de rahatlarız
Benim kaşıntı sadece karnımda. Senin her yerde ise seninki farklı canım bi doktora görün istersen. Karantina ne zaman bitecek ?canim iste hamile olsam derim onla ilgili bi sıkinti..bariz onemli bişi cünkü kasisamda ciltte rahatlama olmuyo icten icten geliyo ve bi sıcaklik çöküyo aniden oraya resmen acıyla beraber tarif edemiyorum yaa hiç rahat bırakmıuo vücudumun hicbir noktasını heryerim aynı anda kasiniyo..evden de cikamiyorum deliricem az kaldı valla
Bebek arabasından nefret ediyorBebek arabasında gezdirmeyi dene Bn evde ona koyup uyumayı düsünüorum tekerlerini bil sileyim de
Ne kusuru canım ben de dedimya cahillik diyeYuhh kusura bakma ama nasıl bi cahilliktir öyle ! Bazıları daha doğum sonrası hastaneden çıkmadan sünnetini bile yaptırıyor ki bende öyle yaptırmak isterdim ama doğum sonrası insanın kafası bi güzel oluyor aklına hiç bişey gelmiyor unuttumsonra da oğlumun işitme testinde sol kulaktan geçemedi su kaçmış o geçene kadar bekledik sonra göbeğin düşmesini bekleyelim dedik düştü hemen sünnet ettirdik. Sünnet eden doktor çok iyi bi karar vermişiniz dedi. 1 aylık kontrolde doktorumuza sünneti yaptırdığımızı söyledik oda çok hızlı çıkmışınız ama bebek için en iyisi bu dedi. Valla şimdi ki aklım olsa 15 günü bile beklemezdim sünnetin işitme testiyle ve göbekle hiç alakası yoktu Canım ikna et biran önce yaptır bebeklerimiz her geçen gün daha da hareketleniyor ilerde kendini döndürmeye filan çalışırken pipisini acıtabilir her ne kadar kolay bi işlem desekte insanın derisini kesiyorlar ve orada dikiş oluyor
Düşüncesizlik de diz boyu. Düşünceli insan söyleyebilir mi bunu. Herkes erken yapıyor canım doğumdan 1 gün sonra yapan var. O çocuk başka bişeyden ölmüştür ona yormuşlar artık nasıl bi beyin varsaT
Tövbe tövbebende oğlumu sünnet ettirdiğimde 15 günlüktü! Ne kadar kolay çıkıyor ağızlarından böyle cümleler!! Çok ayıp çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?