2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hanımlar bebişleriniz gün içinde hapşırıyor mu üşüyor mu hasta mı oluyor yoksa normal mi

Nedenini bulamadık ama benm tahminim ya stresten yada tere karsı alerjen oldu cok terledim logusayken hasta olmayım diye de kalın giyindim biraz hala devam ediyor terlesipim an kasınıyorum ama ilk zamnalr göre cok cok iyiyim tabi şükür o kan çökmeşer filan olmadı ama bende kasıdıkca kabarıyordu minik minik ama com lanet bşy o kasıntı her tarafım yara oldu benm kasımaktan

3 dozmu 2 doz demişlerdi sanki her Bi doz 300 tl var sanırım dimi

Hanımlar bebişleriniz gün içinde hapşırıyor mu üşüyor mu hasta mı oluyor yoksa normal mi
Hapsıruyor sürekli ama üşüdğünden mi yoksa normal mi bende merak ediyorum cok sarmalıyoruz ama evimiz asırı sıcak değil İnsan mı üşğyo diye düşünüyorum bende

Bizim de öyle biraz doydumu uyuyor özellikle de geceleri öyle yani 3 sata memede kalıp ara ara uyanıp cekmek istiyor sanırım onada ben dayanamam

Valla ben 1 kasık kimyonlu sütü verirken korkarak veriyorum

Hapsıruyor sürekli ama üşüdğünden mi yoksa normal mi bende merak ediyorum cok sarmalıyoruz ama evimiz asırı sıcak değil İnsan mı üşğyo diye düşünüyorum bende
Aynı bizim evde öyle bende anlayamıyorum hapşırdıkça neden olduğunu ya

Gun icinde 2-3 saat arayla yarim saat iki gogusten.
Gece 3 bucuk saat arayla iki alarm kuruyorum . Sonra tekrar gunduz modu.

Gece yada gun icinde ekstra emzirmelerim oluyor bebegin keyfine gore. Ama genel olarak bu sekilde beslenme duzenimiz.
Dilini isir dilini. Bozma sihiri

Sen bakma onlata humanayı okuyunca bana da garip gelmişti ben vermedin normal kimyon çayı daha iyi geliyor onu da günde yarım çay kaşığı veriyorum hatta 1kere tek verdim işe yarıyor gerçekten.

Geçmiş olsun bi kurşun döktür bari düzelince.Pandemi hastanelerinede mi gidemiyosun 182 yi arayıp bilgi al istersen belki eve gelirler tahlil almaya.
Yaa vallahi kurban kesim var artık inan isyan etmek istemiyorum ama ne bilim fazla yoruldum artık herşey yoluna girsin lütfen

Kızlar bebeğim 13 saattir kaka yapmıyor popişine zeytinyağı sürdük yine olmadı. Böyle olunca siz napıyorsunuz?

300 cc mama veriyorsun o zmn bnde sütler bitince öle yapcam büyük ihtimal
Kilosuna göre günde alması gereken miktarı hesaplıyorum yarısını kesin mama veriyorum en azından su kadar yedi diyebilmek için bide emdikten sonra kalan 20 30u da arada biriktirip veriyorum

Kızlar bebeğim 13 saattir kaka yapmıyor popişine zeytinyağı sürdük yine olmadı. Böyle olunca siz napıyorsunuz?
Eğer kakası katı değilse normal canım benimkiler bazen 2 gün yapmıyorlar 2 günden sonra rahatsız olduklarını belli ediyorlar ıkın ıkın bihal oluyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…