2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canımm ben de hâlâ kaşınıyorum. Benim son hafta karnım su toplamıştı o kadar fazlaydı delirecektim kaşıntıdan kan tahlili istedi dr um. Karaciğerde bi sıkıntı çıkmadı. En son dr um gebelikten dedi. Vucüt isyan ediyor bi şekilde alarm veriyo artık dedi. Bilirsin belki ben 41. Haftayı da doldurmuştum, uzamıştı benim gebelik. Son hafta özellikle çok azmıştı. Doğumla beraber azaldı şuan çok az var. Korse takarsam çok kaşınıyor onun dışında az . Bi müddet korse takmicam. Drum devam ederse dahiliyeye git dedi aslında ama virüsten dolayı gitmek istemiyorum. Hastanedeki ebe, annem bazı hamilelerde oluyo dedi ben de kendi kendine geçmesini bekliyorum

geçen bende de oldu. ufak ufak kabardı cildim. bende o gün korseyi direk takmıştım karnıma. normalde atlet üstüne falan takıyordum. aşırı kaşındım kalktım jel vardı kaşıntı için onu sürdüm o rahatlattı beni de. ertesi gün geçti

Benim kv ve annesi. Element uydurmaya devam ediyor. Akşam anneannesi eşime çok küçükken sğnnet edilen bi çocuğun öldüğünü söylemiş. Eşim de çok korkmuş. Sinir küpü edecekler beni ya. Lohusalık uykusuzluk bişey değil şu cahillerle uğraşmak daha zor geliyor vallahi. Ürolojiye götürcez çocuğu. Başka bişey değildir inşAllah ve inşAllah sünnet ettirin der de rahatlarız

Korse terlettiği için kaşıntıyı artırıyor heralde. korse taktığım gün alerji gibi kabardı hep. Taksak bi türlü takmasak göbek sarkacak napcaz ya. Ben de atletin üstüne takmayı deneyeyim bi sağol canım

Kesinlikle çok etkili ben 1.5 aydır hergün iki kupa içiyorum.aksatmadığım tek şey bu oldu. Faydasınıda çok görüyorum.
Hersabah ilk işim bu çayı demlemek oluyor

canim iste hamile olsam derim onla ilgili bi sıkinti..bariz onemli bişi cünkü kasisamda ciltte rahatlama olmuyo icten icten geliyo ve bi sıcaklik çöküyo aniden oraya resmen acıyla beraber tarif edemiyorum yaa hiç rahat bırakmıuo vücudumun hicbir noktasını heryerim aynı anda kasiniyo..evden de cikamiyorum deliricem az kaldı valla

Kızlar nasılsınız forumu takip edemedim kaç gündür. Rahatsızdım çok. Covid testim negatif çıktı ama hala iyileşemedim. Ağrı kesicilerle duruyorum hep. Acaba bu parol süte geçiyor mu? Çünkü bebeğim o kadar çok uyuyor ki uyumayan çocuk ağrı kesicilerden mi acaba uyuyor diye düşünmeye başladım. Zarar vermeyelim çocuğa korktum

Merhaba güzel ekim anneleriUmarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir.
benim 20kasım sezeryan dogumum olcak inşallah ama doguma kadar korona olursam diye cok korkuyorum. Korona pozitif olup dogum yapamlar varmı süreç nasıl ilerliyor

Merhaba bendede gecmeyen mastit var. Nasil bir solusyon icerigini biliyormusunuz. Hic birsey care olmadi. Genel cerrah antibiyotk basladi ancak asla faydasi olmadi

Bende fena hastayım soğuk algınlığı mı corona mı bilmiyorum bütün gece sıtma tuttu beni
Mastittendir o sıtma canım sağınca ya da emzirince geçmiş gibi oluyor ana 2-3 gün geçmiyor maalesef lahana kompres yap suçla duşa git bakalım

Canım genelde emziren annelere veriliyor o sıkıntı yaratmaz merak etme bebekler annelerin hasta olduğunu hisseder o zaman çok uyurlarmış

Yuhh kusura bakma ama nasıl bi cahilliktir öyle ! Bazıları daha doğum sonrası hastaneden çıkmadan sünnetini bile yaptırıyor ki bende öyle yaptırmak isterdim ama doğum sonrası insanın kafası bi güzel oluyor aklına hiç bişey gelmiyor unuttum sonra da oğlumun işitme testinde sol kulaktan geçemedi su kaçmış o geçene kadar bekledik sonra göbeğin düşmesini bekleyelim dedik düştü hemen sünnet ettirdik. Sünnet eden doktor çok iyi bi karar vermişiniz dedi. 1 aylık kontrolde doktorumuza sünneti yaptırdığımızı söyledik oda çok hızlı çıkmışınız ama bebek için en iyisi bu dedi. Valla şimdi ki aklım olsa 15 günü bile beklemezdim sünnetin işitme testiyle ve göbekle hiç alakası yoktu Canım ikna et biran önce yaptır bebeklerimiz her geçen gün daha da hareketleniyor ilerde kendini döndürmeye filan çalışırken pipisini acıtabilir her ne kadar kolay bi işlem desekte insanın derisini kesiyorlar ve orada dikiş oluyor

Peki kilo alımı iyi olduğu halde mi mama başlattı yoksa aynı zamanda kilosu da mı düşüktü.
sadece tatmin olmasına göre yol izlemek doğru olmayabilir gibi geliyor
Kilo alimi cok iyi denecek kadar degildi.ama aliyordu. Mama yanlisi degilim ama gerekirse de vermek gerekiyor.
Simdi ikinci bebegimde hic kullanmiyorum. Ayni durumu yasasaydim yine ek olarak mama verirdim.

Cnim farkli birsey yedin mi bu donemde.Noodle cesnili soslu birseyler.. Veya mayali seyler.. yediklerini aklina getir. Dokunmus olabilir. Oyleyse bir hafta kadar cekersin sonra buyuk ihtimal gecer.

Kilo alimi cok iyi denecek kadar degildi.ama aliyordu. Mama yanlisi degilim ama gerekirse de vermek gerekiyor.
Simdi ikinci bebegimde hic kullanmiyorum. Ayni durumu yasasaydim yine ek olarak mama verirdim.
Ben de mama veriyorum arada çünkü ikimiz memede artık bitap düşüyoruz. henüz bugün bir aylık olduk önceden de kilo alımı vardı son 15 günü takip ettim 1kg almış mama günde max iki kere 60cc şeklinde vermiştim ki son bir haftadır hep bir kere verdim vermeden geçirdiğim gün de oldu.
Doktor kontrolüne henüz gitmedik ama her gün verip vermemek arasında gidip geliyorum bezleri kakası normal tek sorunumuz huysuzluğu sırf bunun için de mamaya devam etmeli mi bilemiyorum

Benimkiler de uyuyorlar canım dün gece 1 tane bugün 1 tane içtim içmesem mümkün değil ayakta duramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…