kizlar gunaydin gerci gunduzler geceyle karisti hep bu ararota virusu asisi hakkinda ne dusunuyosunuz yaptircak misiniz
Canımm ben de hâlâ kaşınıyorum. Benim son hafta karnım su toplamıştı o kadar fazlaydı delirecektim kaşıntıdan kan tahlili istedi dr um. Karaciğerde bi sıkıntı çıkmadı. En son dr um gebelikten dedi. Vucüt isyan ediyor bi şekilde alarm veriyo artık dedi. Bilirsin belki ben 41. Haftayı da doldurmuştum, uzamıştı benim gebelik. Son hafta özellikle çok azmıştı. Doğumla beraber azaldı şuan çok az var. Korse takarsam çok kaşınıyor onun dışında az . Bi müddet korse takmicam. Drum devam ederse dahiliyeye git dedi aslında ama virüsten dolayı gitmek istemiyorum. Hastanedeki ebe, annem bazı hamilelerde oluyo dedi ben de kendi kendine geçmesini bekliyorumSelamlar.. kaşıntı nöbeti tutuyorum bu gece de..ölücem kaşıntı dan uyuyamıyorum soğuk duş aldım buz tutuyorum olmuyo..kaşınmayan yerim yok ağlıycam inanın..nette açtım niye olur diye bi kanser olmadığım kaldı..
yok o değil hamilelikte olur böyle şeyler genelde o zaman görmediğim herşeyi şimdi yaşıyorum ama ne alaka..
doktora da gidemiyorum bitmedi bizim karantina hala
..karaciğerden kaynaklımı acaba niye olur bu kaşıntı sizce... geçircek bi yönteminiz varmı pazartesiye kadar bari dayansam..ölmem demi kaşıntıdan
geçen bende de oldu. ufak ufak kabardı cildim. bende o gün korseyi direk takmıştım karnıma. normalde atlet üstüne falan takıyordum. aşırı kaşındım kalktım jel vardı kaşıntı için onu sürdüm o rahatlattı beni de. ertesi gün geçtiCanımm ben de hâlâ kaşınıyorum. Benim son hafta karnım su toplamıştı o kadar fazlaydı delirecektim kaşıntıdan kan tahlili istedi dr um. Karaciğerde bi sıkıntı çıkmadı. En son dr um gebelikten dedi. Vucüt isyan ediyor bi şekilde alarm veriyo artık dedi. Bilirsin belki ben 41. Haftayı da doldurmuştum, uzamıştı benim gebelik. Son hafta özellikle çok azmıştı. Doğumla beraber azaldı şuan çok az var. Korse takarsam çok kaşınıyor onun dışında az . Bi müddet korse takmicam. Drum devam ederse dahiliyeye git dedi aslında ama virüsten dolayı gitmek istemiyorum. Hastanedeki ebe, annem bazı hamilelerde oluyo dedi ben de kendi kendine geçmesini bekliyorum
Benim kv ve annesi. Element uydurmaya devam ediyor. Akşam anneannesi eşime çok küçükken sğnnet edilen bi çocuğun öldüğünü söylemiş. Eşim de çok korkmuş. Sinir küpü edecekler beni ya. Lohusalık uykusuzluk bişey değil şu cahillerle uğraşmak daha zor geliyor vallahi. Ürolojiye götürcez çocuğu. Başka bişey değildir inşAllah ve inşAllah sünnet ettirin der de rahatlarızSünneti önce yaptırıp düğünü daha sonrada yaptırabilirsiniz neden Kv ler buna taktı kiBiz 15 günlükken yaptırdık aslında daha önce yaptıracaktık da sarılık geçirdi sonra işitme testi için bekledik filan derken 15 gün geçti. Erken sünnetin çok faydası var sünnetten sonra sadece ilk çişini yaparken orası haliyle biraz yanmış baya ağladı sonra 1 hafta 10 gün boyunca her alt değiştirmede oraya zeytin yağı sürdük maşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan atlattık
Korse terlettiği için kaşıntıyı artırıyor heralde. korse taktığım gün alerji gibi kabardı hep. Taksak bi türlü takmasak göbek sarkacak napcaz ya. Ben de atletin üstüne takmayı deneyeyim bi sağol canımgeçen bende de oldu. ufak ufak kabardı cildim. bende o gün korseyi direk takmıştım karnıma. normalde atlet üstüne falan takıyordum. aşırı kaşındım kalktım jel vardı kaşıntı için onu sürdüm o rahatlattı beni de. ertesi gün geçti
Bende fena hastayım soğuk algınlığı mı corona mı bilmiyorumgünaydınn
nezle olmuşum ben yaaa
Kızlar dün gece mucize gibi bir şey oldu. Aktaran rezene anason kimyon karışımı çay almıştım 2 bardak kendim içtim 1 minik çay kaşığı kızıma içirdim. Akşam 8 gibi mızıldanmaya ağlamaya başladı. 11.30a kadar ağladı teskin ettim memede uyudu. O saatten beri de 2 defa emzirmek için ben uyandırdım daha hala uyuyo. Gazını da ıkınıp tek seferde kendi çıkarıyor.
Bu kadar minik bebeği gece bu kadar uzun süre beslemeden durmak mantıklı mı bilmiyorum ama uykumu aldım günler sonra ilk kez
canim iste hamile olsam derim onla ilgili bi sıkinti..bariz onemli bişi cünkü kasisamda ciltte rahatlama olmuyo icten icten geliyo ve bi sıcaklik çöküyo aniden oraya resmen acıyla beraber tarif edemiyorum yaa hiç rahat bırakmıuo vücudumun hicbir noktasını heryerim aynı anda kasiniyo..evden de cikamiyorum deliricem az kaldı vallaCanımm ben de hâlâ kaşınıyorum. Benim son hafta karnım su toplamıştı o kadar fazlaydı delirecektim kaşıntıdan kan tahlili istedi dr um. Karaciğerde bi sıkıntı çıkmadı. En son dr um gebelikten dedi. Vucüt isyan ediyor bi şekilde alarm veriyo artık dedi. Bilirsin belki ben 41. Haftayı da doldurmuştum, uzamıştı benim gebelik. Son hafta özellikle çok azmıştı. Doğumla beraber azaldı şuan çok az var. Korse takarsam çok kaşınıyor onun dışında az . Bi müddet korse takmicam. Drum devam ederse dahiliyeye git dedi aslında ama virüsten dolayı gitmek istemiyorum. Hastanedeki ebe, annem bazı hamilelerde oluyo dedi ben de kendi kendine geçmesini bekliyorum
ateşim vs yok. burun ve geniz akıntısı hapşırık. az da başağrım var. maske taktım çocuklara geçirmeyeyim diye.Bende fena hastayım soğuk algınlığı mı corona mı bilmiyorumbütün gece sıtma tuttu beni
Merhaba bendede gecmeyen mastit var. Nasil bir solusyon icerigini biliyormusunuz. Hic birsey care olmadi. Genel cerrah antibiyotk basladi ancak asla faydasi olmadiCanım doktora gittin mi? Ben genel cerraha gittim muayene etti sonra eczanenin yaptığı bir karışım solüsyon verdi. Yaptırdım kullandım çok şükür Rabbime şu anlık iyiyim ama ne zaman ağrı hissetsem hemen o solüsyonu sürüp bekletiyorum
Mastittendir o sıtma canım sağınca ya da emzirince geçmiş gibi oluyor ana 2-3 gün geçmiyor maalesef lahana kompres yap suçla duşa git bakalımBende fena hastayım soğuk algınlığı mı corona mı bilmiyorumbütün gece sıtma tuttu beni
Canım genelde emziren annelere veriliyor o sıkıntı yaratmaz merak etme bebekler annelerin hasta olduğunu hisseder o zaman çok uyurlarmışKızlar nasılsınız forumu takip edemedim kaç gündür. Rahatsızdım çok. Covid testim negatif çıktı ama hala iyileşemedim. Ağrı kesicilerle duruyorum hep. Acaba bu parol süte geçiyor mu? Çünkü bebeğim o kadar çok uyuyor ki uyumayan çocuk ağrı kesicilerden mi acaba uyuyor diye düşünmeye başladım. Zarar vermeyelim çocuğa korktum
Yuhh kusura bakma ama nasıl bi cahilliktir öyle ! Bazıları daha doğum sonrası hastaneden çıkmadan sünnetini bile yaptırıyor ki bende öyle yaptırmak isterdim ama doğum sonrası insanın kafası bi güzel oluyor aklına hiç bişey gelmiyor unuttumBenim kv ve annesi. Element uydurmaya devam ediyor. Akşam anneannesi eşime çok küçükken sğnnet edilen bi çocuğun öldüğünü söylemiş. Eşim de çok korkmuş. Sinir küpü edecekler beni ya. Lohusalık uykusuzluk bişey değil şu cahillerle uğraşmak daha zor geliyor vallahi. Ürolojiye götürcez çocuğu. Başka bişey değildir inşAllah ve inşAllah sünnet ettirin der de rahatlarız
Kilo alimi cok iyi denecek kadar degildi.ama aliyordu. Mama yanlisi degilim ama gerekirse de vermek gerekiyor.Peki kilo alımı iyi olduğu halde mi mama başlattı yoksa aynı zamanda kilosu da mı düşüktü.
sadece tatmin olmasına göre yol izlemek doğru olmayabilir gibi geliyor
Selamlar.. kaşıntı nöbeti tutuyorum bu gece de..ölücem kaşıntı dan uyuyamıyorum soğuk duş aldım buz tutuyorum olmuyo..kaşınmayan yerim yok ağlıycam inanın..nette açtım niye olur diye bi kanser olmadığım kaldı..
yok o değil hamilelikte olur böyle şeyler genelde o zaman görmediğim herşeyi şimdi yaşıyorum ama ne alaka..
doktora da gidemiyorum bitmedi bizim karantina hala
..karaciğerden kaynaklımı acaba niye olur bu kaşıntı sizce... geçircek bi yönteminiz varmı pazartesiye kadar bari dayansam..ölmem demi kaşıntıdan
Ben de mama veriyorum arada çünkü ikimiz memede artık bitap düşüyoruz. henüz bugün bir aylık olduk önceden de kilo alımı vardı son 15 günü takip ettim 1kg almış mama günde max iki kere 60cc şeklinde vermiştim ki son bir haftadır hep bir kere verdim vermeden geçirdiğim gün de oldu.Kilo alimi cok iyi denecek kadar degildi.ama aliyordu. Mama yanlisi degilim ama gerekirse de vermek gerekiyor.
Simdi ikinci bebegimde hic kullanmiyorum. Ayni durumu yasasaydim yine ek olarak mama verirdim.
Mevsimsel alerjik bir durum sanki seninkiateşim vs yok. burun ve geniz akıntısı hapşırık. az da başağrım var. maske taktım çocuklara geçirmeyeyim diye.
Benimkiler de uyuyorlar canım dün gece 1 tane bugün 1 tane içtim içmesem mümkün değil ayakta duramamKızlar nasılsınız forumu takip edemedim kaç gündür. Rahatsızdım çok. Covid testim negatif çıktı ama hala iyileşemedim. Ağrı kesicilerle duruyorum hep. Acaba bu parol süte geçiyor mu? Çünkü bebeğim o kadar çok uyuyor ki uyumayan çocuk ağrı kesicilerden mi acaba uyuyor diye düşünmeye başladım. Zarar vermeyelim çocuğa korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?