2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yok canım gitmedim iki üç kere emzirdim geçti sık tekrarlarsa giderim doktora teşekkürler

Son düzenleme:
Bn basından beri mama kullanıyorum hemde biberonla seninki artk memeye sana alıstı bırakmaz memeyi korkma. Derim uyuyamadıgında mama veriyorum ben 3 saat uyuyo bnm de sütüm dolmus oluyo uyumadan da büyüyemezler ki aclıktan uyumadıgında mama kurtarıcı

Tek göğüs mü 60 cc o zman yeter sütün

6 aydan sonra ne oluyor peki az olanların iyice mi azalacak ? arttanı yok mu bunun

Benimki de kusuyor ama çok değil gazını çıkaramayınca kusuyor. Gazını çıkar canım alır yine sizin tosbik de şu ilk günleri 40 ı bi atlatsaydık biraz büyüselerdi
Insallah canim aslinda gazını cikariyorum ama yinede gazi oluyor bagiriyor surekli kuzum sonrada kusuyor hayirlisiyla 40 olsaydik

Peki kilo alımı iyi olduğu halde mi mama başlattı yoksa aynı zamanda kilosu da mı düşüktü.
sadece tatmin olmasına göre yol izlemek doğru olmayabilir gibi geliyor

Tek göğüs mü 60 cc o zman yeter sütün
Ama 2 3 saatt emmesiği zMan öyle oda bütün gün uyumadıfı zaman 2 3 saat beklemiyor ki emmek için bide tek gögüs değil malesef dün aksam mesela süt yoktu acıktı uyuyamıyor ekstra 40 cc süt verdim öyle uyudu gece doluyor ama gündüz uymazsa malesef yetmiyor napcaz bilmiyorum böyle

livaneli1608 evet ben cok fena kasındım ilk zamanlar ağlıyordum artık kasınmaktan isilik gibi minik minik bsy cıkıyordu smdi gecti ama hala göbek sırt ve bel kısmı kasınıyıor terlediğim zaman kasınıyıor yere alerjim oldu sanırım yeme içmeyi de denedm alerji yapan sey varsa bulayım diye ama yok terleyince kasınıyo Rum onu farkettim

Aksamları süt azalıyor ister istemez gündüz bnmde hep memedeydi beslenme saatine gelene kdr dolmasına izin vermiyordu uyuyup dolmasına izin versin diye mama verdim bnm ikisinden 60 70 cıkıyo ama yetmiyor valla obur bnmki

Benimde ayni ya uyumadigi zaman hep memede bosaltiyo gogsumu sonra mama vermek zorunda kaliyorum gece cok iyi sutum dun dolaba bile attim ama bugun kararliyim saati gelmeden vermiycem.meme oyalamaya caliscam bakalim durur ins

kizlar gunaydin gerci gunduzler geceyle karisti hep bu ara rota virusu asisi hakkinda ne dusunuyosunuz yaptircak misiniz

Kızlar dün gece mucize gibi bir şey oldu. Aktaran rezene anason kimyon karışımı çay almıştım 2 bardak kendim içtim 1 minik çay kaşığı kızıma içirdim. Akşam 8 gibi mızıldanmaya ağlamaya başladı. 11.30a kadar ağladı teskin ettim memede uyudu. O saatten beri de 2 defa emzirmek için ben uyandırdım daha hala uyuyo. Gazını da ıkınıp tek seferde kendi çıkarıyor.
Bu kadar minik bebeği gece bu kadar uzun süre beslemeden durmak mantıklı mı bilmiyorum ama uykumu aldım günler sonra ilk kez

Bende aldım canım papatyada vardi ekstradan kendim içiyorum ama bana uyku yapti dogru sersem sersem geziyorum

sevindim adına. anason etkili oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…