Ben de ac saniyorum doymuyo bu cocuk diyorum mama veriyorum 10dk sonra yine emmek istiyo. Bakiyorum gogsumu ne zaman sagsam ya da sıksam sut cikiyo cok sukur. Ona ragmen carcabuk uyaniyo emmek istiyo ya da uyumasa da bensiz durmuyor. 1 saat emdigi oluyor. Artik bu boyle gidicek sanirim. Emzik veriyorum onu da tukuruyo ille mememde uyuycak emzikle de uyumuyo
Benimkide aynı su an beni 1saat rahat bıraksın diye Mama verdim kv benimkilerde boyleydi cok istahlılardı onlara cekmiş diyo doymak bilmezlermiş gogusler acımasa 24 saat tutacam
Bende yaptırıcam menengikok uda yaptırıcam zamanı gelince aşılamaya karşı değilimde yanetkisi olurmu diye gereksiz evham yapıyorum yoksa diğer iki çocuğumun tüm aşıları tam.sağlık bakanlığının takviminde olmayanlarıda yaptırmıştım.
Benide cok geriyo ama rotayıda yaptır am mutlaka tanıdığım bi suru cocuk hastanelik oldu cok agır geciyo
arkadasım yaptırdı rotayı cocugu rota virüsi kaptı keşke korusa hep olcak olduktan sonra nekdr aşı yaptırsanda bişekilde oluyo
Benide cok geriyo ama rotayıda yaptır am mutlaka tanıdığım bi suru cocuk hastanelik oldu cok agır geciyo
arkadasım yaptırdı rotayı cocugu rota virüsi kaptı keşke korusa hep olcak olduktan sonra nekdr aşı yaptırsanda bişekilde oluyo
Hayırlı aksamlar kizlar bebegi emzirirken ve gaz cikarirken uyumamak icin okuyorum sayfalari gece 2 3 defa kesin kalkiyoruz bugun 27 günlük olduk cok emdiginde hemen kusuyor benimkisi kilo alimida yavas 1 ayda ortalama kilo alımı ne kadar olmalı sizlerin bebegi ne kadar aldı mama mümkün olduğunca vermiyorum sütüm bazen cok bazen az oluyor belli olmuyor
Atak haftasına girmişiz belli memeden ayrılamıyoruz bugün aşı olduk sebepsizce ağlıyor asla uyumuyor ve hiç bi şekilde susmuyor bu atak bir hafta mı sürüyordu
Atak haftasına girmişiz belli memeden ayrılamıyoruz bugün aşı olduk sebepsizce ağlıyor asla uyumuyor ve hiç bi şekilde susmuyor bu atak bir hafta mı sürüyordu
Benim oğlanın 2 gün sürdü.Ama çıkınca farkındalığı çok arttı nesneleri takip etmesi gülümsemesi.
Bugünkü huysuzluğu aşıdanda olabilir hepatitte banyo yasak değil yıka istersen uyur belki
Hayırlı aksamlar kizlar bebegi emzirirken ve gaz cikarirken uyumamak icin okuyorum sayfalari gece 2 3 defa kesin kalkiyoruz bugun 27 günlük olduk cok emdiginde hemen kusuyor benimkisi kilo alimida yavas 1 ayda ortalama kilo alımı ne kadar olmalı sizlerin bebegi ne kadar aldı mama mümkün olduğunca vermiyorum sütüm bazen cok bazen az oluyor belli olmuyor
Senin neden olmuş peki canım ..ben kaşıntıya beraber ellerim ayaklarım yanıyor ısınıyor acıyor böyle kan çöküyor avuç içlerim kıpkırmızı oluyor beş dakika böyle sürüyor sonra rahatlıyor ..kaşınırken artık yok böyle bişi deliricem ama çok farklı yaa nasıl dayanıcam evden de cikamiyom yaptiricam yoksa tahlillerimi hemen
Kurdeşen olabilir canım bende hamilelik öncesi vardı hamileliğimde geçmişti şükür şimdi tekrar nüksetti sanırım geceleri kaşınıyorum kuru kuru sürekli Allah yardımcın olsun nasıl bişeydir çok iyi bilirim kaşıntı