2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
3 dozmu 2 doz demişlerdi sanki her Bi doz 300 tl var sanırım dimi
En son 240 diye duymuştum ama doğrudur 300 olmuştur.piyasada 2 marka var sanırım biri 2 biri 3 doz o yüzden iki demiştir.

Kızımdada 2-4 aylıkken yaptırdım saglık ocagı yapmıstıücretli zaten hemen alıp gidiyoruz
Anladım.ben ücretsiz yapıcaklar gibi düşündüm.Şimdi ikinci ayda verem karma aşı ve pnömokok yaptırıcaz 3 aşı yapıyo rotayıda yaparsa 4 ağır gelmezmi

Benimkide aynı su an beni 1saat rahat bıraksın diye Mama verdim kv benimkilerde boyleydi cok istahlılardı onlara cekmiş diyo doymak bilmezlermiş gogusler acımasa 24 saat tutacam

Anladım.ben ücretsiz yapıcaklar gibi düşündüm.Şimdi ikinci ayda verem karma aşı ve pnömokok yaptırıcaz 3 aşı yapıyo rotayıda yaparsa 4 ağır gelmezmi
Rota 3ayda yapılıyor baska ası yok 3 de 2.ayda 2canlı ası agır olur diyolar

Rota 6-24.hafta arası yapılıyor rota agızdan zaten ateşde yapmıyo karma biraz kötü

Rota 3ayda yapılıyor baska ası yok 3 de 2.ayda 2canlı ası agır olur diyolar
Benim doktorda 3.ay yapalım dedi
Arkadaş yaptırıcam deyince bende sormak istedim yoksa çekiniyorum aslında bu aşı olayları geriyo.

Benim doktorda 3.ay yapalım dedi
Arkadaş yaptırıcam deyince bende sormak istedim yoksa çekiniyorum aslında bu aşı olayları geriyo.
Benide cok geriyo ama rotayıda yaptır am mutlaka tanıdığım bi suru cocuk hastanelik oldu cok agır geciyo

Benide cok geriyo ama rotayıda yaptır am mutlaka tanıdığım bi suru cocuk hastanelik oldu cok agır geciyo
Bende yaptırıcam menengikok uda yaptırıcam zamanı gelince aşılamaya karşı değilimde yanetkisi olurmu diye gereksiz evham yapıyorum yoksa diğer iki çocuğumun tüm aşıları tam.sağlık bakanlığının takviminde olmayanlarıda yaptırmıştım.

arkadasım yaptırdı rotayı cocugu rota virüsi kaptı keşke korusa hep olcak olduktan sonra nekdr aşı yaptırsanda bişekilde oluyo

Rotayı yine geciriyosun canım ama asılı olunca hafif geciyo

Canjm benimki genelde ustunu degistirirken hapsuruyor

Canim benimki bazen 2gun yapmiyor ama sonrasinda yapiyor bazen 1 gun arayla yapiyor ama sonrasinda kaka miktari fazla olmali ve kati olmamali
Benimkide öyle canım o zamanlar da da hapşırıyor normalde de hapşırıyor arada

Hayırlı aksamlar kizlar bebegi emzirirken ve gaz cikarirken uyumamak icin okuyorum sayfalari gece 2 3 defa kesin kalkiyoruz bugun 27 günlük olduk cok emdiginde hemen kusuyor benimkisi kilo alimida yavas 1 ayda ortalama kilo alımı ne kadar olmalı sizlerin bebegi ne kadar aldı mama mümkün olduğunca vermiyorum sütüm bazen cok bazen az oluyor belli olmuyor

Atak haftasına girmişiz belli memeden ayrılamıyoruz bugün aşı olduk sebepsizce ağlıyor asla uyumuyor ve hiç bi şekilde susmuyor bu atak bir hafta mı sürüyordu

Atak haftasına girmişiz belli memeden ayrılamıyoruz bugün aşı olduk sebepsizce ağlıyor asla uyumuyor ve hiç bi şekilde susmuyor bu atak bir hafta mı sürüyordu
Benim oğlanın 2 gün sürdü.Ama çıkınca farkındalığı çok arttı nesneleri takip etmesi gülümsemesi.
Bugünkü huysuzluğu aşıdanda olabilir hepatitte banyo yasak değil yıka istersen uyur belki

500 600gr alt sınır cişli bez sayısı onemli zaten doymasa aglar ben 1 hafta denedim memede istediği kadar tuttum kilo alması cok farketti

Kurdeşen olabilir canım bende hamilelik öncesi vardı hamileliğimde geçmişti şükür şimdi tekrar nüksetti sanırım geceleri kaşınıyorum kuru kuru sürekli Allah yardımcın olsun nasıl bişeydir çok iyi bilirim kaşıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…