Antistaminikler emzirirken alınmıyor diye biliyorum doktora sormadan alma istersenhee tekrar okudum hapı varmış yarin acele hapinı alayim o zaman kessin bir kac gun idare etsin insallah pazartesi giderim bi doktora kanda falan baktiririm degerlerime
Emziği bıraktı emzik almıyor memeyi emzik gibi emiyor süt tutmuyor ki sürekliSut olmasa aglar emmez ya. Vardir illaki
Ben de ac saniyorum doymuyo bu cocuk diyorum mama veriyorum 10dk sonra yine emmek istiyo. Bakiyorum gogsumu ne zaman sagsam ya da sıksam sut cikiyo cok sukur. Ona ragmen carcabuk uyaniyo emmek istiyo ya da uyumasa da bensiz durmuyor. 1 saat emdigi oluyor. Artik bu boyle gidicek sanirim. Emzik veriyorum onu da tukuruyo ille mememde uyuycak emzikle de uyumuyoKizlar uzun sure goguste kalan bebekler keyfinizi kacirmak gibi olmasin genelde tatmin olacagi kadar doymadigi icin goguste kaliyorlar..
İlk bebegimi 2 saat gogsumde tutardim.sonra kendim ayirirdim gogusten... Huzursuzdu..Aglamakliydi..Dr umla paylasmistim..Mamaya baslatti..bebekte rahatlamisti bende... (Asiri rahatladik. uykusuzluktu yorgunluktu bitkinlikti sinir stres ...nefes aldik.)
Malesef tavsiyem anne sutunu mamayla abartmadan desteklemeniz olacak..
Gunde en fazla 3 demişti doktor mastitken atesim için kullandım oyle bişi olmadı Ama bebekler anneleri hastayken uyur diye bir inanıs var, :)Kızlar nasılsınız forumu takip edemedim kaç gündür. Rahatsızdım çok. Covid testim negatif çıktı ama hala iyileşemedim. Ağrı kesicilerle duruyorum hep. Acaba bu parol süte geçiyor mu? Çünkü bebeğim o kadar çok uyuyor ki uyumayan çocuk ağrı kesicilerden mi acaba uyuyor diye düşünmeye başladım. Zarar vermeyelim çocuğa korktum
Iyi aksamlar kizlar dogumdan sonra eskisi gibi yemek yiyebildinizmi benim midem bulaniyo yiyemiyorum normalmi ki antibiyotikten mi acaba
Evet normalmiş reflex burunlarını oyle temizliyolarHanımlar bebişleriniz gün içinde hapşırıyor mu üşüyor mu hasta mı oluyor yoksa normal mi
Rota aşısı ne zmn yapılıyor kaç aylıkken
Hanımlar bebişleriniz gün içinde hapşırıyor mu üşüyor mu hasta mı oluyor yoksa normal mi
Kızlar bebeğim 13 saattir kaka yapmıyorpopişine zeytinyağı sürdük yine olmadı. Böyle olunca siz napıyorsunuz?
Enjektörle verıyorz biz yagı kabızsa yag gitmiyo zaten pırtlatıyo hemen masaj yapıyorm popoya yapıyor rahatlıyoKızlar bebeğim 13 saattir kaka yapmıyorpopişine zeytinyağı sürdük yine olmadı. Böyle olunca siz napıyorsunuz?
Bizim dr 2-4 ay dedi saglık ocagıda aralıkta cagırcaknışRota aşısı ne zmn yapılıyor kaç aylıkken
Evdeki herseyi yıkıp dökesim varya bari 1saat uyusa yok simdi memede hala dalmıyo bende okuyorum yorumları zaman gexmiyo süpermiş amaBütün gün uyutmaya çalıstım hala uyumadı uzun uzun uyuyan cocuga bsy oldu kus uykusu yapıyoruyutmaya calısırken de fön makinesi sesi acıyorum yorumları okurken stresim gidiyor bi tanesine koptum özelliklede sizinlede paylasayım azcık gülün
Valla bende cok yoruldum banyo bile yaptırdık yok uyumadı normalde uyurdu 2 3 saatEvdeki herseyi yıkıp dökesim varya bari 1saat uyusa yok simdi memede hala dalmıyo bende okuyorum yorumları zaman gexmiyo süpermiş ama
Zannetmiyorum iğnenin etkisi gecmiştir pazartesi kan verin bence hayırlısı olur inşMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 13.günü Buda testim sizce iğne etkisi mi hala
Biz pert oluyoruz onlar maşallah enerjileri ıhlamaları bitmiyo insan ıhlarkende yoruluyor banyo uyku acıyo bazen,rahatlamıştır ama uyur benki fön m devamValla bende cok yoruldum banyo bile yaptırdık yok uyumadı normalde uyurdu 2 3 saat
Eminmisin rota olduğuna devlet rotayı karşılamıyor pnömokok tur belki.Bizim dr 2-4 ay dedi saglık ocagıda aralıkta cagırcaknış
Kızımdada 2-4 aylıkken yaptırdım saglık ocagı yapmıstıE
Eminmisin rota olduğuna devlet rotayı karşılamıyor pnömokok tur belki.
Aynen döne ddevam smdi kaynana ya verdim cocugu onunda son günü tadını cıkarayım bari ptesi den itibaren analık baslıyor bendeBiz pert oluyoruz onlar maşallah enerjileri ıhlamaları bitmiyo insan ıhlarkende yoruluyor banyo uyku acıyo bazen,rahatlamıştır ama uyur benki fön m devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?