hee tekrar okudum hapı varmış yarin acele hapinı alayim o zaman kessin bir kac gun idare etsin insallah pazartesi giderim bi doktora kanda falan baktiririm degerlerime
Ben de ac saniyorum doymuyo bu cocuk diyorum mama veriyorum 10dk sonra yine emmek istiyo. Bakiyorum gogsumu ne zaman sagsam ya da sıksam sut cikiyo cok sukur. Ona ragmen carcabuk uyaniyo emmek istiyo ya da uyumasa da bensiz durmuyor. 1 saat emdigi oluyor. Artik bu boyle gidicek sanirim. Emzik veriyorum onu da tukuruyo ille mememde uyuycak emzikle de uyumuyo
Kızlar nasılsınız forumu takip edemedim kaç gündür. Rahatsızdım çok. Covid testim negatif çıktı ama hala iyileşemedim. Ağrı kesicilerle duruyorum hep. Acaba bu parol süte geçiyor mu? Çünkü bebeğim o kadar çok uyuyor ki uyumayan çocuk ağrı kesicilerden mi acaba uyuyor diye düşünmeye başladım. Zarar vermeyelim çocuğa korktum
Bütün gün uyutmaya çalıstım hala uyumadı uzun uzun uyuyan cocuga bsy oldu kus uykusu yapıyor uyutmaya calısırken de fön makinesi sesi acıyorum yorumları okurken stresim gidiyor bi tanesine koptum özelliklede sizinlede paylasayım azcık gülün
Bütün gün uyutmaya çalıstım hala uyumadı uzun uzun uyuyan cocuga bsy oldu kus uykusu yapıyor uyutmaya calısırken de fön makinesi sesi acıyorum yorumları okurken stresim gidiyor bi tanesine koptum özelliklede sizinlede paylasayım azcık gülün
Biz pert oluyoruz onlar maşallah enerjileri ıhlamaları bitmiyo insan ıhlarkende yoruluyor banyo uyku acıyo bazen,rahatlamıştır ama uyur benki fön m devam
Biz pert oluyoruz onlar maşallah enerjileri ıhlamaları bitmiyo insan ıhlarkende yoruluyor banyo uyku acıyo bazen,rahatlamıştır ama uyur benki fön m devam