2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kurdeşen değil canım ciltle ilgili bi problem olmadığına eminim de inşallah kötü birşey değildir.. heryerde bütün belirtilere lenfoma yazıp duruyor kafayı yiycem iyice okumaz olaydım

Kurdeşen değil canım ciltle ilgili bi problem olmadığına eminim de inşallah kötü birşey değildir.. heryerde bütün belirtilere lenfoma yazıp duruyor kafayı yiycem iyice okumaz olaydım
Hiç internetten bakma canım çok moral bozucu şeyler yazabiliyor en kötüsünü alıyoruz biz de okuduklarımızın sakın öyle yapma basit bişeydir umarım strese bağlı olma ihtimali çok yüksek sen moralini yüksek tut

Kızlar benim minik akşamdan beri çok kusuyor. Öyle kesik kesik filan değil, foşur foşur kusuyor. İlk defa gördüğüm için çok panik yaptım. Hastaneye gidelim diyorum babası kızıyor bebek bu kusacak diye beni odadan kovuyor Normal mi bu kadar kusması Allah aşkına söyleyin

Kac saattir böyle cnm aralıksız kusmuyor demi emzirdiginde filan hemen kusuyormu

fazla gelmiş olabilir süt reflü olabilir soguk algınlıgı olabilir belki takip et sık besleme olmadı gene kusucakmı bakalm devam ederse sabaha kadar dr gidersin cnm yatırırken başını yükselt biraz

Son düzenleme:
hadi fön sesi süpürge sesini anlarımda bizim oğlan tren sesini niye seviyo yattığımızdan beri tren sesi dinliyoruz kafa kalmadı
çok komiksin
Ben çocuğu alıştırmıcam diye hiç bi ses dinletmiyorum yatağına yatırıp uyu diyorum ama babası beşiği sallamaya alıştırmış uykuya dalana kadar beşiği sallıyoruz öyle uyuyor şükür daha başka bişey yapmıyoruz.

Aynısı bende de var canım hele suya değince yanıyor uyuşuyor gibi oluyor. Ben nöroloji dr a sordum başka bişey için gittiğimde karaciğer yağlanması olabilir demişti, ben o sıra sütüm yağlı olsun diye çok tereyağı yiyodum onu azaltınca yüzde yüz geçmedi ama baya azaldı o el ve ayaktaki yanma kaşınma uyuşma. Buarada kolesterol trigliserid falan bya yüksek çıkmıştı benim, beslenmeni gözden geçirmeni öneririm aklına başka şeyler gelmesin boşuna

19.günde ilk kez ıkınmaktan ne emebiliyor ne uyuyabiliyor. farklı birşey de yemedim. hırsını memeden veemzikten çıkarıyor bu gece

İçime su serptin inan trigliserid benim de en son yüksek çıkmıştı tahlillerde..inşallah ondandır..bu ara bende sütüm olsun diye kahvaltıda yağ bal herşeyi yiyorum..bide doğumdan sonra 15 kilo verdim rahatlama geldi bana demek abartmışım

Keşke öyle kendiliğinden uyusa ayakta sallamayı bile sevmiyor artık beşiğe koyunca çıldırıyor sallamayı bırak
emzir kucakta pışş pışla dalınca tren sesi anca öyle

Biz de gece 12 den 4 e kadar uyumadık. En son hiç alıştırmak istemememe ragmen ayakta salladım ve uyudu. Şimdi uyku arası mama verdim. Sol göğsüm yara olmuş emziremiyorum bu defa da göğsüm şişti sağıyorum mecbur. Bu gün 15 günlük olduk aileler foto atınca değişmiş diyorlar bana yanımda olunca hep aynı geliyor bu bebe

Evet aynen ben de doğum öncesi kiloma döndüm plus bolca da yağlı sütüm olsun diye yağ bal ekmek vs gömdüm iyice ama hemen alarm verdi vücudum. Azaltınca ama hemen fark edeceksin o karıncalanma yanma hissi de baya azalacak

19.günde ilk kez ıkınmaktan ne emebiliyor ne uyuyabiliyor. farklı birşey de yemedim. hırsını memeden veemzikten çıkarıyor bu gece
Benimkide bir aylık oldu ilk kez dün öyle ıkınmalar memeye histerik davranmalar; oldu. Emzirme arasını açmayı planlıyorum şimdi ben çözüm olarak denicem hiç değil o arada iyice gazını pırtını falan atar bir sonrakinde rahat emer.

Ne kasar korkunç bir geceydi. Çocuğum gaz sancısından uyuyamadı çığlık çığlığa. Uykusuzluk gözünden akıyor uyuyamıyor yavrum sancıdan. 4te uyuduk. Bugün doktor randevum var hem genel cerrahide gögsümdeki yanma batma hissi için hem kadın doğuma gitmem gerek. Kafamı kaldıramıyorum
Dün ne iyiydi çocuk çiçek gibi uyumuştu.

Kızlar bsy sorcam sanırım bende parazit oldu küçükkende vardı yıllardır yoktu dogum sonrası yine oldu cunkü ısırıyor bsyler asırı rahatsız oluyorum ishalim sebebide o olabilir kendi kendimin doktoru oldum artık bu parazit için ilaç veriliyor emzirirken kullanılır mı ki off napcam ben Bi düzelemedim annem de de olmus ilaç kullanınca ben memeyi bırakmısım korkuyorum aynı seyleri yasıyoruz

Canım kabak çekirdeği ye bağırsak kurtlarından bir arkadaşım öyle kurtulduğunu söylemişti bana şimdi int den de baktım yazıyo döktüğünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…