2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
az önce uyanınca baktım altını doldurmuştu.nerdeyse her gece en az 2 kakalı bezimiz oluyordu. en son dün 4te yapmıştı. onun sıkıntısını çektik gece resmen. ben birazz nezleyim belki benden huzursuz oldu bilemiyorum. sabah gayet iyi emdi doyurdu karnını.

Canım aile hekimine sorsana emzirirken kullanılıyor mu onlar da bilir bir de parazit ilacını tüm aile üyelerinin düzenli kullanması paket bitmeden parazit bitse de bırakmamak gerekiyor yoksa tekrarlıyor eşin de mutlaka kullansın canım sen başlayabiliyorsan

Bizimde 40 çıktıktan sonra bi değişti
millet 40 ta rahatlar bizim oğlan ters.
İlk doğduğunda her emdiğinde kaka yapıyordu 12 falan bez değiştiriyodum .25 günden sonra 8 e düştü sonra 5 e şimdi günde 1 onuda yapana kadar ıkında ıkın.
Bitek anne sütü veriyorum mama versem diycemki mamadan oldu.

Süt içiyor musunuz internette gaz yapar yazıyor içmiyorum yapar mı ki
Ben her şeyi yiyip içiyorum çikolata ve kola dışında.Sütü pek sevmiyorum sahlep yada kahveye koyuyorum eğer bebekte ineksütü alerjisi yoksa doktorlar kısıtlamıyor diye biliyorum.

Evdeki herseyi yıkıp dökesim varya bari 1saat uyusa yok simdi memede hala dalmıyo bende okuyorum yorumları zaman gexmiyo süpermiş ama
Nerenin yorumları bu. Bebekler nasıl uyur bende buna taktım. Sabahtan beri uyutmaya çalışıyorum. Sen daha 1 aylıksın ya ne derdin var diyorum uyu işte. Kucağımda hafif gözleri dalar gibi oluyor ama yerine koyunca saniyede uyanıyor. Uyanıkken de eğlemek zor. Kucakta ordan oraya gezdir.

500 600gr alt sınır cişli bez sayısı onemli zaten doymasa aglar ben 1 hafta denedim memede istediği kadar tuttum kilo alması cok farketti
Memeyi zaten kendi isteyince biraktiriyorum cok emmiyor zaten mak 10 dk duruyor sonra zorlasamda almiyor cogu zaten hemen geri kusuyor

Evet evet biliyorum kontil diye Bi ilacı var küçükkende doktora gitmiştik bütün aile kullansın demişti bulasıcı bsy ama bende var olan bsydi bu bagısıklık düşünce tekrar nüksetti demekki off Bi kurtulamadım agız tadıyla emziremedim cocugu biri bitiyo biri baslıyo ptesi gidicem sağlık ocagına o gğn hastanede gaita veremedim işte gelmeyince mübarek ama kendm anladım artık kesin var yani arada Bi geliyor daha öncede demiştim ya zaten

12 bez mi ben ortalama ilk zamn 7 8 bez değişiyorum ona cok diyordum smdi 6ya indi kakası günde 2 defaydı ama dünden beri 3 3 oldu ishal oldu heralde biraz suluydu 40dan sonra bizimkide tersine döndü huysuzlasması filan arttı

Kemankolik canım nasıl oldu Kerem paşa yazdınmı benmi kaçırdım.
Polyannaya cevap olarak yazmıştım canım. Sen temizle dedin ya temizledikten hemen idrarını ağlamadan ağrısız yaptı. Ben de geçti heralde dedim ama akşam yaparken yine ağladı. Sabah da öyle. Ürolojiye gittik şimdilik sünnet gerekli değil dedi. Dr barsaklar tam gelişmediği için sancı oluyo indandır dedi ama ben öyle düşünmüyorum. Kakasını yaparken bi sıkıntı yok sadece idrarı yaparken ağlıyodu. Ama bi krem verdi günde 2 kez masaj yaparak kullancam. Dün akşamdan beri uslu uslu uyuyor yavruşum öyle kriz geçirir gibi ağlamıyor altını değişirken de idrarını yaptı bikaç kez yine ama gülücükler atarak yapyo eşek sıpası
Teşekkür ederiz canım yardımın için sorduğun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…