az önce uyanınca baktım altını doldurmuştu.nerdeyse her gece en az 2 kakalı bezimiz oluyordu. en son dün 4te yapmıştı. onun sıkıntısını çektik gece resmen. ben birazz nezleyim belki benden huzursuz oldu bilemiyorum. sabah gayet iyi emdi doyurdu karnını.Benimkide bir aylık oldu ilk kez dün öyle ıkınmalar memeye histerik davranmalar; oldu. Emzirme arasını açmayı planlıyorum şimdi ben çözüm olarak denicem hiç değil o arada iyice gazını pırtını falan atar bir sonrakinde rahat emer.
bence birşey sürme. emerken temas ediyorlar ya göğse ondan oluyor. temiz ve kuru tut yeter.Bebişin yanagında kırmızı isilik gbi şeyler cıktı ya ne sürsem
doktor bana anne sutu surebilirsin demistiBebişin yanagında kırmızı isilik gbi şeyler cıktı ya ne sürsem
bende cok istiyorum nescafe icmekgünaydın herkese
uykusuz bir gece oldu bize. 1 kupa nescafe yaptım içeceğim valla
Canım aile hekimine sorsana emzirirken kullanılıyor mu onlar da bilir bir de parazit ilacını tüm aile üyelerinin düzenli kullanması paket bitmeden parazit bitse de bırakmamak gerekiyor yoksa tekrarlıyor eşin de mutlaka kullansın canım sen başlayabiliyorsanKızlar bsy sorcam sanırım bende parazit oldu küçükkende vardı yıllardır yoktu dogum sonrası yine oldu cunkü ısırıyor bsyler asırı rahatsız oluyorum ishalim sebebide o olabilir kendi kendimin doktoru oldum artık bu parazit için ilaç veriliyor emzirirken kullanılır mı ki off napcam ben Bi düzelemedim annem de de olmus ilaç kullanınca ben memeyi bırakmısım korkuyorum aynı seyleri yasıyoruz
Afiyet oldun canım sütünü biraz fazla koy .Ben içiyorum türk kahveside içiyorum bi fincan yoksa bu uykusuzlukla nasıl gezecezgünaydın herkese
uykusuz bir gece oldu bize. 1 kupa nescafe yaptım içeceğim valla
Bizimde 40 çıktıktan sonra bi değiştiBenimkide bir aylık oldu ilk kez dün öyle ıkınmalar memeye histerik davranmalar; oldu. Emzirme arasını açmayı planlıyorum şimdi ben çözüm olarak denicem hiç değil o arada iyice gazını pırtını falan atar bir sonrakinde rahat emer.
Süt içiyor musunuz internette gaz yapar yazıyor içmiyorum yapar mı kiAfiyet oldun canım sütünü biraz fazla koy .Ben içiyorum türk kahveside içiyorum bi fincan yoksa bu uykusuzlukla nasıl gezecez
Ben her şeyi yiyip içiyorum çikolata ve kola dışında.Sütü pek sevmiyorum sahlep yada kahveye koyuyorum eğer bebekte ineksütü alerjisi yoksa doktorlar kısıtlamıyor diye biliyorum.Süt içiyor musunuz internette gaz yapar yazıyor içmiyorum yapar mı ki
Nerenin yorumları bu. Bebekler nasıl uyur bende buna taktım. Sabahtan beri uyutmaya çalışıyorum. Sen daha 1 aylıksın ya ne derdin var diyorum uyu işte. Kucağımda hafif gözleri dalar gibi oluyor ama yerine koyunca saniyede uyanıyor. Uyanıkken de eğlemek zor. Kucakta ordan oraya gezdir.Evdeki herseyi yıkıp dökesim varya bari 1saat uyusa yok simdi memede hala dalmıyo bende okuyorum yorumları zaman gexmiyo süpermiş ama
Memeyi zaten kendi isteyince biraktiriyorum cok emmiyor zaten mak 10 dk duruyor sonra zorlasamda almiyor cogu zaten hemen geri kusuyor500 600gr alt sınır cişli bez sayısı onemli zaten doymasa aglar ben 1 hafta denedim memede istediği kadar tuttum kilo alması cok farketti
Ben sutumden suruyorum memede cok kalınca yine oluyorBebişin yanagında kırmızı isilik gbi şeyler cıktı ya ne sürsem
Evet evet biliyorum kontil diye Bi ilacı var küçükkende doktora gitmiştik bütün aile kullansın demişti bulasıcı bsy ama bende var olan bsydi bu bagısıklık düşünce tekrar nüksetti demekki off Bi kurtulamadım agız tadıyla emziremedim cocugu biri bitiyo biri baslıyo ptesi gidicem sağlık ocagına o gğn hastanede gaita veremedim işte gelmeyince mübarekCanım aile hekimine sorsana emzirirken kullanılıyor mu onlar da bilir bir de parazit ilacını tüm aile üyelerinin düzenli kullanması paket bitmeden parazit bitse de bırakmamak gerekiyor yoksa tekrarlıyor eşin de mutlaka kullansın canım sen başlayabiliyorsan
Bi bakayım cnm olmazsa onuda yerim mide çöplük gibi oldu zatenCanım kabak çekirdeği ye bağırsak kurtlarından bir arkadaşım öyle kurtulduğunu söylemişti bana şimdi int den de baktım yazıyo döktüğünü
Anne sütü sür bide ııilık suyla sil yüzünü Baska bsy sürme bence bizdede oldu geciyor onlarBebişin yanagında kırmızı isilik gbi şeyler cıktı ya ne sürsem
12 bez miBizimde 40 çıktıktan sonra bi değişti
millet 40 ta rahatlar bizim oğlan ters.
İlk doğduğunda her emdiğinde kaka yapıyordu 12 falan bez değiştiriyodum .25 günden sonra 8 e düştü sonra 5 e şimdi günde 1 onuda yapana kadar ıkında ıkın.
Bitek anne sütü veriyorum mama versem diycemki mamadan oldu.
Polyannaya cevap olarak yazmıştım canım. Sen temizle dedin ya temizledikten hemen idrarını ağlamadan ağrısız yaptı. Ben de geçti heralde dedim ama akşam yaparken yine ağladı. Sabah da öyle. Ürolojiye gittik şimdilik sünnet gerekli değil dedi. Dr barsaklar tam gelişmediği için sancı oluyo indandır dedi ama ben öyle düşünmüyorum. Kakasını yaparken bi sıkıntı yok sadece idrarı yaparken ağlıyodu. Ama bi krem verdi günde 2 kez masaj yaparak kullancam. Dün akşamdan beri uslu uslu uyuyor yavruşum öyle kriz geçirir gibi ağlamıyor altını değişirken de idrarını yaptı bikaç kez yine ama gülücükler atarak yapyo eşek sıpasıKemankolik canım nasıl oldu Kerem paşa yazdınmı benmi kaçırdım.
Bize 2 gün yıkamayın dediBenim oğlanın 2 gün sürdü.Ama çıkınca farkındalığı çok arttı nesneleri takip etmesi gülümsemesi.
Bugünkü huysuzluğu aşıdanda olabilir hepatitte banyo yasak değil yıka istersen uyur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?