2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Canım Sleepy nin 3 numarasından bahsediyor arkadaşlar. Bezden beze farkediyor numaralar. Sleepy 3 numara 4-9 kilo arası, o bildiğimiz 3 numaralardan değil:)
Bebegim 4 kiloyken sleepy 1 numara da kullandim. Yine soyledigim sekilde yapinca sorun olmamisti.

Nasıl bir çay bu canım ben de alayim hepsi tohum mu Öğütülmüş mü? Evde rezene tohum ve çekilmiş kimyon var olur mu acep bi anason eksik
Ben üçünün karışımını aldım aktardan frech press te demliyorum cidden beni de gevşetti sanki bebeğe de işe yaradı gibi

bende kaynamış suyu üzerlerine döküp üzerini kapatıyorum 10-15dk bekliyorum. süzüp ılık veriyorum.
benim ağzıma tane anason geldi dün resmen rakı içmişim gibi koktu ağzım3-4tane atıyorum onu

Kızlar prima pampers yada premium care falan varya farkı ne kullananınız varmı sleppy gibi küçük mü acaba 1 nosu
Bnce küçük değil ben 1 numarasını kullanıyorum 4 kiloyu yeni gectik sanırım ama 1 numarası cok küçük değil

Canım jimerde dahiliye doktoru arzu hanım var.Ben bir kez gitmiştim 5-6 yıl önce kendisine başka bir hastanede çok memnun kalmıştım.
Yaa iyi oldu söulediğin salı günü oğlanın kontrolü var orda gitmişken oraya gideyim bari aynı anda çıksın

Nasıl bir çay bu canım ben de alayim hepsi tohum mu Öğütülmüş mü? Evde rezene tohum ve çekilmiş kimyon var olur mu acep bi anason eksik
Ben tohum aldım ama daha önce öğütülmüş kimyonu yapıp veriyordum oda işw yarıyor..
Anasonda fazlası zararmış kendim içerim bebeklere kimyon rezene yaparım..

D vitamini için decatabs kullanıyorum ama içinde a e vitaminleri de var siz ne kullanıyorsunuz yenisini Alıcam da fikir olsun

Prima kullanan annişler prima kulübüne kayıtlımısınız? Oradaki hediyeler göz kamaştırıyor hediyeler için primaya devam etmeyi düşünmüyor değilim

bence damla yerine şu karışımı deneyin sizde. memnuniyet var baya kimyon, rezene ve anasondan. ben şimdi anason koymadan yine demledim. uyanınca vericem
Bizim doktor rezene kimyon ve papatya tavsiye etti bir fincan kendin ic bir tatli kasigi da bebege ver demisti ben bir aydir yapiyorum baya fayda gordum hem sut yapiyor hem gaz giderici

Prima kullanan annişler prima kulübüne kayıtlımısınız? Oradaki hediyeler göz kamaştırıyor hediyeler için primaya devam etmeyi düşünmüyor değilim
Ayyy hiç bilmiom ne o site canım ben primaya geri döncem Sleepy bitmek üzere siteyi indireyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…