ısırgan süt yapar evet. ben de çok severim ama yapması meşakatli
valla sleepy ayrı bir ayar. 1 numarası bence çok küçük bir sürü beze göre. şimdi 2yi kullanacağım ama daha 2 almam. 3 var bir paket açayım bir kontrol edeyim bari büyüklüğünü.
kaç kilo bebeğin. 1 küçük resmen bacaklarını iz yapıyor benimkinin. çok sıkmayınca da çiş dışarı taşıyor.
Çok emmiştir canım.Bebekte fışkırır tarzda kusma yoksa endişelenme bizimkide aynı günde 5 sefer kıyafet değiştiriyorum kurutma makinesi bile yetmiyor bana.
Çok emmiştir canım.Bebekte fışkırır tarzda kusma yoksa endişelenme bizimkide aynı günde 5 sefer kıyafet değiştiriyorum kurutma makinesi bile yetmiyor bana.
Beni emip üstüne 80 mama yedi 40 günlük bebek obur mu oldu nedir sütüm hiç mi yok yani bnm kafayı yicem valla o emdikten sonra sagdım 10 cc ancak cktı emmiş yani
Ben tohum aldım ama daha önce öğütülmüş kimyonu yapıp veriyordum oda işw yarıyor..
Anasonda fazlası zararmış kendim içerim bebeklere kimyon rezene yaparım..
Ben tohum aldım ama daha önce öğütülmüş kimyonu yapıp veriyordum oda işw yarıyor..
Anasonda fazlası zararmış kendim içerim bebeklere kimyon rezene yaparım..
bence damla yerine şu karışımı deneyin sizde. memnuniyet var baya kimyon, rezene ve anasondan. ben şimdi anason koymadan yine demledim. uyanınca vericem
Bizim doktor rezene kimyon ve papatya tavsiye etti bir fincan kendin ic bir tatli kasigi da bebege ver demisti ben bir aydir yapiyorum baya fayda gordum hem sut yapiyor hem gaz giderici