- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
bence damla yerine şu karışımı deneyin sizde. memnuniyet var baya kimyon, rezene ve anasondan. ben şimdi anason koymadan yine demledim. uyanınca vericem
Anason zararlı mıAynen canım anason konusunda dikkatli olmakta fayda var diğerleri sorun değilde
Ya bende artık stoklarım bitince uygun, içeriği temiz başka beze gećerim heralde çok pahalı bu pure gerçekten..miniesi bende mühendisinoğlundan gördüm düşünüyorum onu da deniycem daha sonra
Bizim burda migros yok internetten alınca çabuk geliyormu?Ben Migros’ta satılan minies aldım gündüz onu takıyorum kalıpları küçük ama hem uygun hem zararlı içerik yok prima carede losyon var güzel koku ordan geliyor zaten prima pure çok pahalı elimde daha var onu geceleri takıyorum onun 1 numarası büyük geliyor miniesin 2 numarası bir haftaya sıkmaya başlar kalıp küçük dene istersen bir sen de bir de iki bebe bez masrafın çok olur
Vallahi ben 2 sene önce kullandım hem beni sakinleştiriyordu hemde göbeğimi erittiAnamm hakkatmi..en çok ihtiyacım olan şey bu ara..birden kilo verince benim göbek ağlıyor resmen bide sıkılaştırsa ne güzel olur..hamilelik öncesi kilomun 13 kilo altındayım..hiçbişeyim normal değil benim
Ben aktardan aldımAktardanmı alıcaz sallama caymı yoksa cnm denemediğim bu üçü kaldı
Sende bir gariplik varEn son kontrole gideli 10 gün oldu 3200 demişti ama anlamadım anneme soruyorum sence küçük mü diye yok be neresi küçük diyor bilemedim
Vallahi huylandırdınız beni şimdi yaaBizim burda migros yok internetten alınca çabuk geliyormu?
Vallahi ben 2 sene önce kullandım hem beni sakinleştiriyordu hemde göbeğimi eritti
Ben aktardan aldım
Sende bir gariplik varsenin şuan 2 numara kullanıyor olman lazım..
Nasıl alıyorsunuz canım bizim burda migros yok eşime söylesem burdaki bezler neyine uetmiyor der internetten alsam çabuk gelşrmi acabaCanjm bende minies kullanmaya basladim 3 paket bitti bile bebeklere bez dayanmiyor 1 paket denemek icin aldim baktik sikinti yok devam ediyoruz 1paket fiyatina 2 veya 3 paket bez
Ama gerçwkten 1 çok küçüktü benim miniklere ekstra pramatüre almama gerek kalmadı 3 kilodan sonra sıkmaya başladı bizimkileriVallahi huylandırdınız beni şimdi yaa
Sıktığını nasıl anlicam bundan sonra daha dikkat edeyim bari taktik verin acemilik başa belaAma gerçwkten 1 çok küçüktü benim miniklere ekstra pramatüre almama gerek kalmadı 3 kilodan sonra sıkmaya başladı bizimkileri
Bacaklarında lastik izi kalıyorsa sıkıyor demek sen beline bakma..Sıktığını nasıl anlicam bundan sonra daha dikkat edeyim bari taktik verin acemilik başa bela
Tamamdır iz görmedim bugüne kdar ama dikkatli bakayım artık saol canmBacaklarında lastik izi kalıyorsa sıkıyor demek sen beline bakma..
Nasıl alıyorsunuz canım bizim burda migros yok eşime söylesem burdaki bezler neyine uetmiyor der internetten alsam çabuk gelşrmi acaba
Canım trendyolda da gördüm orada teslimat zamanına bakabilirsinBizim burda migros yok internetten alınca çabuk geliyormu?
Vallahi ben 2 sene önce kullandım hem beni sakinleştiriyordu hemde göbeğimi eritti
Ben aktardan aldım
Sende bir gariplik varsenin şuan 2 numara kullanıyor olman lazım..
bende cok severim sütlü yoğurtlu ikisinide yapar annem ben yogurtlusunu severim ..ben çorbasını seviyorum da
Yani asırı kullanimi riskli netice de rakının hammaddesi güzel kafa yaparAnason zararlı mı
Bnmkide hastane tipşydi bnmde parçalandı gögüs ucum ama sonra o kabuk attıktan sonra gectiMakinam mahvediyodu beni 2 kere sagsam gogus ucum yarılıyo hastane tipi kiralıcam yarın bakıyımda süte de uzulme gogusler akıllandı yetecek kadar uretiyor fazlasıda azıda sıkıntı
Nasıl bir çay bu canım ben de alayim hepsi tohum mu Öğütülmüş mü? Evde rezene tohum ve çekilmiş kimyon var olur mu acep bi anason eksikAnason, rezene, kimyon çayı bize de yaradı kakalarını yapmaları için yapmadağım şey kalmadı dün gece o çaydan vetdim şimdi kakalarını yaptılar bildiğiniz kabızdı benim bebekler..
Ne kadar kaynattı canım ben de sıcak suya demliyorum farketmedi sankiKızlar annem dün kaşıntınm için iyi gelir diye ısırgan otu kaynattı..ona iyi gelmedi ama bir saat geçmedi üstünden şişmeyen memeler şişti süt yaptı haberiniz olsun muhakkak deneyin..
Ben de sana yazacaktım nerelerdesin diye nasıl minik sen nasılsın göremedim son günlerde sanki seniNe kadar kaynattı canım ben de sıcak suya demliyorum farketmedi sanki
Fazla değil 4_5 dakika yeterli canımNe kadar kaynattı canım ben de sıcak suya demliyorum farketmedi sanki
Canım jimerde dahiliye doktoru arzu hanım var.Ben bir kez gitmiştim 5-6 yıl önce kendisine başka bir hastanede çok memnun kalmıştım.Yok canım estağfurullah ne kusuru yeterince ilgilendin saol
Ben artık alerjik bişey olmadığına eminim ataklar seklinde geliyo cunku aniden bi acımaya başliyo avuc iclerim,ayaklarım... yaniyor kasiniyor duramiyorum o an aglatiyor resmen..kanlanıyor cildim dokunduğum yer uzun süre gecmiyor.. ondan cok korkuyorum zaten hiç normal basit bir kaşıntı değil...yarin gidicem bi dahiliye doktoruna insallah kötü bi durum yoktur simdiden onun stresi sardı..dogumuydu lohusaliktı gazdı sancıydı, uykusuz günler, corona derken birde bu cikti basima...cok yorgunum hemde cokk ..herşey düzelsin artık
Sağol canim ilgine benim minik sağ olsun telefonun nerde olduğunu bile farketmiyorum sayfalar geçiyor öyle bakabiliyorum bazen burayaBen de sana yazacaktım nerelerdesin diye nasıl minik sen nasılsın göremedim son günlerde sanki seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?