2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ya bende artık stoklarım bitince uygun, içeriği temiz başka beze gećerim heralde çok pahalı bu pure gerçekten..miniesi bende mühendisinoğlundan gördüm düşünüyorum onu da deniycem daha sonra

Canjm bende minies kullanmaya basladim 3 paket bitti bile bebeklere bez dayanmiyor 1 paket denemek icin aldim baktik sikinti yok devam ediyoruz 1paket fiyatina 2 veya 3 paket bez

Bizim burda migros yok internetten alınca çabuk geliyormu?
Vallahi ben 2 sene önce kullandım hem beni sakinleştiriyordu hemde göbeğimi eritti
Aktardanmı alıcaz sallama caymı yoksa cnm denemediğim bu üçü kaldı
Ben aktardan aldım
En son kontrole gideli 10 gün oldu 3200 demişti ama anlamadım anneme soruyorum sence küçük mü diye yok be neresi küçük diyor bilemedim
Sende bir gariplik var senin şuan 2 numara kullanıyor olman lazım..

Canjm bende minies kullanmaya basladim 3 paket bitti bile bebeklere bez dayanmiyor 1 paket denemek icin aldim baktik sikinti yok devam ediyoruz 1paket fiyatina 2 veya 3 paket bez
Nasıl alıyorsunuz canım bizim burda migros yok eşime söylesem burdaki bezler neyine uetmiyor der internetten alsam çabuk gelşrmi acaba

Nasıl alıyorsunuz canım bizim burda migros yok eşime söylesem burdaki bezler neyine uetmiyor der internetten alsam çabuk gelşrmi acaba

Bizim burda migrosta var canim 2 numara aliyorum ben 60 tane var icinde 29tl ye kalibi kucuk galiba benim bebek 3kg cunku ama 6 kiloya kadar yaziyor uzerinde internetten hic almadim ama birkac gune gelir heralde ama oldugunuz yerde hic mi migros yok

Canım trendyolda da gördüm orada teslimat zamanına bakabilirsin

Makinam mahvediyodu beni 2 kere sagsam gogus ucum yarılıyo hastane tipi kiralıcam yarın bakıyımda süte de uzulme gogusler akıllandı yetecek kadar uretiyor fazlasıda azıda sıkıntı
Bnmkide hastane tipşydi bnmde parçalandı gögüs ucum ama sonra o kabuk attıktan sonra gecti

Anason, rezene, kimyon çayı bize de yaradı kakalarını yapmaları için yapmadağım şey kalmadı dün gece o çaydan vetdim şimdi kakalarını yaptılar bildiğiniz kabızdı benim bebekler..
Nasıl bir çay bu canım ben de alayim hepsi tohum mu Öğütülmüş mü? Evde rezene tohum ve çekilmiş kimyon var olur mu acep bi anason eksik

Kızlar annem dün kaşıntınm için iyi gelir diye ısırgan otu kaynattı..ona iyi gelmedi ama bir saat geçmedi üstünden şişmeyen memeler şişti süt yaptı haberiniz olsun muhakkak deneyin..
Ne kadar kaynattı canım ben de sıcak suya demliyorum farketmedi sanki

Canım jimerde dahiliye doktoru arzu hanım var.Ben bir kez gitmiştim 5-6 yıl önce kendisine başka bir hastanede çok memnun kalmıştım.

Ben de sana yazacaktım nerelerdesin diye nasıl minik sen nasılsın göremedim son günlerde sanki seni
Sağol canim ilgine benim minik sağ olsun telefonun nerde olduğunu bile farketmiyorum sayfalar geçiyor öyle bakabiliyorum bazen buraya bugün 1 aylık oldu evde düzenek fotoğraf çektim biraz daha toparlandi çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…