2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ayyy hiç bilmiom ne o site canım ben primaya geri döncem Sleepy bitmek üzere siteyi indireyim bende
Play store'dan pirima kulübü yaz çıkar canım aldığın bez fişleri ile kalp kazanıyorsun kazandığın kalpler ile ordan istediğin hediyeleri alıyorsun.. Kalp kazanmak için anketler de var..

Kızlar günlerdir mama konusu konusulıypr ama ben mama vermek istemediğim için ilgilrnmemiştim ama cocuk sürekli aç sanırım süt yetmiyor artıramadım da sütü smdi hangi mamaları kullanıyorsunuz bide günde ne kdr nasıl veriyorsunuz

Kilo alımı nasıl canım?
Ben şuan golden goat kullanıyorum bebekler hem sevmedi hemde kabızlık
Devam ediyor
kullandığım mamalar içinde sma ve frisolac mamalarını beğendim golden goat ta güzel ama bebekler sevmediği için içirmekte sıkıntı yaşıyorum..
Büyük oğluma da hipp kullanmıştım bu seferde aldım beğenmedim hipp eski hipp değil sanki..

Kilo alımını bilmiyorum en son götürdüğüm de azdı 2 haftada 300 gram almıstı en son 2 hafta önce gittik o yuzden bilmiyorum ama süt yetmiyor ona eminim yani artık mama denicem biraz da günde ne kdr veriyorsun peki

Günlük hesaplamadım canım şuan iki buçuk üç saatte bir emzirmeden sonra 90 cc veriyorum..

Kızlar beni yanlış anlamayın ama burda sizlerin bu tür mesajlarınızı görünce şaşırıyorum neden bunlara müsade ediyorsunuz ? Senin olayın üzerinden gidersem ben senin yerinde olsam bebek öyle ağlarken onun uyumasına müsade etmezdim çoktan kaldırmıştım beraber susturalım diye. Allah a şükür benim ağlayan bi çocuğum yok ama ben o şekilde bile oğlumun karnını doyurunca yataktan özellikle kocamı uyandırıp ben bebeği doyurdum gerisi senin altını değiştir gazını çıkart burnunu temizle diye veriyorum. Bu işleri bende yapabilirim ama ilk günden itibaren bebeğin tüm sorumluluğunu bilerek üzerime almadım yoksa hep benim üzerimde kalırdı. Ha bu demek değil ki bebeğimin bakımı bana zülüm değil ama eşimde bebeğin sorumluluğunu ve bakımını almalı. Gündüz eşim işten gelene kadar yemeği yapmıyorum gelince o yapıyor bebeğin çamaşırlarını asmak ve yerleştirmek ona ait gece uyutması ona ait. Siz bu kadar görev vermiyorsanızda bi şekilde iş bölümü yapın ve o işin kendisine ait olduğunu bilsin yani bi gün yaptırıp bi gün yaptırmamazlık yapmayın o iş hep onun olsun benden size naçizane tavsiye

Denemediğim mama kalmadı benim cogu kabız yaptı.Aptamil kullanıyorum suan 10gündür 11günde 1200gr yedi nerdeyse doymuyorbugun 3saatte 150cc yedi cok cabuk acıkıyor bazen parca parca saat bası 30.50belli olmuyor bebege göre hareket ediyorum simdi smaya geri dönücem

Canım bence sen bir kontrole git bebeğin kilo alamına bak ona göre başlarsın başlama aman mama verme demiyorum yanlış anlama kilo alımındaki açıklığa göre miktarı doktor ayarlar sonra sen bebeğin içmesine göre ayarlarsın benim burada gördüğüm kadarıyla aynı kilolarda bebekler çok farklı dozda mama kullanıyor seni yanıltabilir miktarlar çünkü her bebeğin kilo açığı farklı ilk başlangıç dozunu bir profesyonel yardımıyla yap bence tabi yine karar senin benimki tavsiye
Hatta sen yarın asmye gidecektin dimi parazit için bebeği de götür tartsınlar bir aslında aynı yerde tartılması daha iyi okurdu ama en azından fikir verir sonra çocuk doktoruna değeri gönderip sorarsın gitmene de gerek kalkmaz

Aptamil 1 prosyneo kullanıyorum instada mühendisinoğlu mamaları özelliklerini Bi tablo yapmıstı ona bak istersen ben ona bakıp bunu kullanmaya karar verdim Baska aptamillerde kullandım ama kabızlık yaptı kakasının kıvamını bile değiştirdi bundan cok memnunum

R rnp06 Kitapkurdu20 'na katılıyorum bebek kucağımdaydı acele cevap yazdım ben, kiloyu onun için sordum önce kilo alımını takip et ona göre mama takviyesi yapman daha sağlıklı olur..
Benimkiler şimdi 90 cc içiyorlar ama anne sütünü az aldıkları için okadar içiyorlar.. bazen benim küçük 90 cc'yi bitirmiyor..

Her emzirme sonrası 90 cc falan hazırla bebege ver o doyunca bırakır miktarına o karar verir

Sagınca kac cıkıyor sütün sagınca cıkana göre sütümün yetmesi lazım ama emzirmeden sonra 90 yiyo benmki de anlamıyorum hiç
Ben sağmadan pek tatmin olmuyorum sağınca iki göğüsten 60 cc anca çıkıyor ama emzirimce yutkunma sesinden sütümün daha fazla olduğunu anlıyorum..

Ben sağmadan pek tatmin olmuyorum sağınca iki göğüsten 60 cc anca çıkıyor ama emzirimce yutkunma sesinden sütümün daha fazla olduğunu anlıyorum..
Aynı durumdayız e o zman üste 90 neden yiyorlar ya kusuyo mesela emdikten sonra iyice doydu demekki diyorum mamayı gene yiyo

Bizim doktorumuz da bu mamayı önerdi mama değiştire değiştire bi hal olduk şimdi sen yazınca bunuda denesekmi diye düşündüm..

Bizim doktorumuz da bu mamayı önerdi mama değiştire değiştire bi hal olduk şimdi sen yazınca bunuda denesekmi diye düşündüm..
Diğer manalarda biberona tortu yapısıodu bunda o bile olmadı kıvamı rengi anne sütüne daha cok benziyo valla biraz daha pahalı diğer aptamillerden ama ben memnunum bu mamayı zor bulduğum İcin Baska mamalar denemek zorunda kalmıstım şimdi stok yaptım

Aynı durumdayız e o zman üste 90 neden yiyorlar ya kusuyo mesela emdikten sonra iyice doydu demekki diyorum mamayı gene yiyo
Benimkiler ikiz canım içmeleri gereken miktar 90 cc sen onun içmesi gereken miktarı ver benim büyük oğlumda senin bebiş gibiydi doymak bilmiyordu ama ben içmesi gereken miktardan fazla vermiyordum çünkü çok içince baya bi rahatsız oluyordu belliydi mama şişkinlik yapıyordu ona..

Ebebek te joker de yokmu acaba bende baktım da burdaki eczanelerde yoktu internetten de eşim güvenmiyor ne olduğu belli değil dakın alma diyor bakalım bulabilirsem son olarak bunu deneyeyim..

Esin sabah ise gidiyor mu bunlari yaparken? Gece mesela gazini alsin diye uyandiriyor musun. Sen calisan bir anne misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…