Tamam canım sağol indireyim bendePlay store'dan pirima kulübü yaz çıkar canım aldığın bez fişleri ile kalp kazanıyorsun kazandığın kalpler ile ordan istediğin hediyeleri alıyorsun.. Kalp kazanmak için anketler de var..
Eczaneye söyleyip özel getirttim ben netten bende güvenmedim siparişle getirir eczaneler demişti bana eczacımEbebek te joker de yokmu acaba bende baktım da burdaki eczanelerde yoktu internetten de eşim güvenmiyor ne olduğu belli değil dakın alma diyor bakalım bulabilirsem son olarak bunu deneyeyim..
Kaç günlükGünlük hesaplamadım canım şuan iki buçuk üç saatte bir emzirmeden sonra 90 cc veriyorum..
Kendi bıraktığı da oluyo doysa bırakır diye düşünüp veriyorum 40 günlük 120 bitiriyor vallaBenimkiler ikiz canım içmeleri gereken miktar 90 cc sen onun içmesi gereken miktarı ver benim büyük oğlumda senin bebiş gibiydi doymak bilmiyordu ama ben içmesi gereken miktardan fazla vermiyordum çünkü çok içince baya bi rahatsız oluyordu belliydi mama şişkinlik yapıyordu ona..
Öyleyse bizim eczanede getirir bizde bulamadığımız mamaları getiriyor normalde..Eczaneye söyleyip özel getirttim ben netten bende güvenmedim siparişle getirir eczaneler demişti bana eczacım
Nette daha ucuz..Öyleyse bizim eczanede getirir bizde bulamadığımız mamaları getiriyor normalde..
42 günlük.Kaç günlük
120 çok ama bebek rahatsız olmuyormu?Kendi bıraktığı da oluyo doysa bırakır diye düşünüp veriyorum 40 günlük 120 bitiriyor valla
Eşim netten almama müsade etmiyor biraz pimpirikli..Nette daha ucuz..
Aldığın bezlerin fişleri ile kalp toplıyorsun bu kalpler ile ordaki hediyeleri alıyorsun yürüme arkadaşı var gözümü ona diktim o kalplerle bez de alabilirsin braun ürünleri vardı fön, düzleştirici. Maşa gibi..Orası nire ne veriyolar ki
Aynen getirttir Bi de onu dene bakalım :)Öyleyse bizim eczanede getirir bizde bulamadığımız mamaları getiriyor normalde..
Evet rahatsız oldugu oluyo hazımsızlık mıymıs o ben niye oldugunu anlamıyodum :)120 çok ama bebek rahatsız olmuyormu?
Benim büyük öyleydi istediği kadar versem 2 saat ağlıyordu hazımsızlıktan
1.asla hissetmezsiniz. Size uyuşmuyorsunuz gibi gelecek ama onlar uyuştuğunuza emin olmadan sizi 7 kat kesmezlerKızlar birkaç tedirginliğimden bahsedicem size epidural sezeryan olanlar yardımcı olursa cok sevinirim. Panik atağım da var iyice günler geçmez oldu
1) ameliyat esnasında ağrı sızı hissedermiyim uyuşmazmıyım diye cok korkuyorum.
2) sonda öncemi takılıyor uyuştuktan sonramı. Önceyse acılı birşeymi
3) ameliyat esnasında panik olursam ne olcak eşimide almıyorlar yanımda
Kesinlikle katılıyorum. Anne bebek bağı ne kadar önemli ise baba ile bebek arasındaki bağda o kadar önemli.Kızlar beni yanlış anlamayın ama burda sizlerin bu tür mesajlarınızı görünce şaşırıyorum neden bunlara müsade ediyorsunuz ? Senin olayın üzerinden gidersem ben senin yerinde olsam bebek öyle ağlarken onun uyumasına müsade etmezdim çoktan kaldırmıştım beraber susturalım diye. Allah a şükür benim ağlayan bi çocuğum yok ama ben o şekilde bile oğlumun karnını doyurunca yataktan özellikle kocamı uyandırıp ben bebeği doyurdum gerisi senin altını değiştir gazını çıkart burnunu temizle diye veriyorum. Bu işleri bende yapabilirim ama ilk günden itibaren bebeğin tüm sorumluluğunu bilerek üzerime almadım yoksa hep benim üzerimde kalırdı. Ha bu demek değil ki bebeğimin bakımı bana zülüm değil ama eşimde bebeğin sorumluluğunu ve bakımını almalı. Gündüz eşim işten gelene kadar yemeği yapmıyorum gelince o yapıyor bebeğin çamaşırlarını asmak ve yerleştirmek ona ait gece uyutması ona ait. Siz bu kadar görev vermiyorsanızda bi şekilde iş bölümü yapın ve o işin kendisine ait olduğunu bilsin yani bi gün yaptırıp bi gün yaptırmamazlık yapmayın o iş hep onun olsun benden size naçizane tavsiye
Kac günlük seninki aynı durumda benimki de bazen 80de falan bırakıyor ama Bi ümit 90 ı bitirme kızım beni hiç mi emmedin hiç mi sütüm yok niye yiyorsun mamayı diye diye başını bekliyorumR rnp06 ben düz aptamil kullaniyorum. Kabizlik vs yapmadi. Meme ustune 60 cc veriyorum. 90 vereyim o doyunca birakir dedim (doktor da oyle dedi) ama ya o birakmadi ya da ben anlamadim. Cocuk bayilip kaldi, normalden fazla kustu ben de 60'a indirdim. Sen de deneyip dogru miktari bulacaksin. Aptamile tok tutmuyor da deniyor ama ben gozlemlemedim. Genelde beslenmeden 2,5-3 saat sonra acikiyor.
Hahaha sen otur normalde yediğin yemekten fazla ye bakalım ne olacakEvet rahatsız oldugu oluyo hazımsızlık mıymıs o ben niye oldugunu anlamıyodum :)
Kucagımda hafif dolanıyorum bide piyano bebek ninnisi acıyorum tavana baka baka dalıyoKesinlikle katılıyorum. Anne bebek bağı ne kadar önemli ise baba ile bebek arasındaki bağda o kadar önemli.
Yalnız bir şeye takıldım gece uyutmasını nasıl yapıyorsunuzbenimki meme dışında uyumak bilmiyor
Ya beni emdikten sonra kusuyo gazını cıkarıo aha doydu diyorum ellerini yemeye baslıyo mama veriyorum sonra bayılıp uyuyo 60 versem az yedi ac kaldı diye korkuyorum 90 veriyorum ama obez yapcm diye de korkuyorumHahaha sen otur normalde yediğin yemekten fazla ye bakalım ne olacak
Sütünün mimtarını bilmiyorum ama en az 40 cc sütün olsun yine fazla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?