2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Play store'dan pirima kulübü yaz çıkar canım aldığın bez fişleri ile kalp kazanıyorsun kazandığın kalpler ile ordan istediğin hediyeleri alıyorsun.. Kalp kazanmak için anketler de var..
Tamam canım sağol indireyim bende

Ebebek te joker de yokmu acaba bende baktım da burdaki eczanelerde yoktu internetten de eşim güvenmiyor ne olduğu belli değil dakın alma diyor bakalım bulabilirsem son olarak bunu deneyeyim..
Eczaneye söyleyip özel getirttim ben netten bende güvenmedim siparişle getirir eczaneler demişti bana eczacım

Kendi bıraktığı da oluyo doysa bırakır diye düşünüp veriyorum 40 günlük 120 bitiriyor valla

Kızlar birkaç tedirginliğimden bahsedicem size epidural sezeryan olanlar yardımcı olursa cok sevinirim. Panik atağım da var iyice günler geçmez oldu
1) ameliyat esnasında ağrı sızı hissedermiyim uyuşmazmıyım diye cok korkuyorum.
2) sonda öncemi takılıyor uyuştuktan sonramı. Önceyse acılı birşeymi
3) ameliyat esnasında panik olursam ne olcak eşimide almıyorlar yanımda

R rnp06 ben düz aptamil kullaniyorum. Kabizlik vs yapmadi. Meme ustune 60 cc veriyorum. 90 vereyim o doyunca birakir dedim (doktor da oyle dedi) ama ya o birakmadi ya da ben anlamadim. Cocuk bayilip kaldi, normalden fazla kustu ben de 60'a indirdim. Sen de deneyip dogru miktari bulacaksin. Aptamile tok tutmuyor da deniyor ama ben gozlemlemedim. Genelde beslenmeden 2,5-3 saat sonra acikiyor.

1.asla hissetmezsiniz. Size uyuşmuyorsunuz gibi gelecek ama onlar uyuştuğunuza emin olmadan sizi 7 kat kesmezler
2 sonda sonra takılıyor. Çıkarırken hafif bir yanma oluyor
3 hemşireler ameliyat ekibi hep sizi meşgul tutuyor. Bende çok panik olmuştum hafif bir sakinleştirici verdiler sonlara doğru.

Kesinlikle katılıyorum. Anne bebek bağı ne kadar önemli ise baba ile bebek arasındaki bağda o kadar önemli.
Yalnız bir şeye takıldım gece uyutmasını nasıl yapıyorsunuz benimki meme dışında uyumak bilmiyor

Kac günlük seninki aynı durumda benimki de bazen 80de falan bırakıyor ama Bi ümit 90 ı bitirme kızım beni hiç mi emmedin hiç mi sütüm yok niye yiyorsun mamayı diye diye başını bekliyorum

Kucagımda hafif dolanıyorum bide piyano bebek ninnisi acıyorum tavana baka baka dalıyo

Hahaha sen otur normalde yediğin yemekten fazla ye bakalım ne olacak
Sütünün mimtarını bilmiyorum ama en az 40 cc sütün olsun yine fazla..
Ya beni emdikten sonra kusuyo gazını cıkarıo aha doydu diyorum ellerini yemeye baslıyo mama veriyorum sonra bayılıp uyuyo 60 versem az yedi ac kaldı diye korkuyorum 90 veriyorum ama obez yapcm diye de korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…