Ben de işte zorlamasam yapmicak. Sen de dene bi.Biz Biogaia kullandığımız halde 2 günde 1 kaka yapıyoruz
Bende dün aktardan ısırgan, anason, papatya, kimyon, rezene aldım karışrırıp çayını yapıcam hem süt arttırıyor hemde gazı gideriyor..Kızlar annem dün kaşıntınm için iyi gelir diye ısırgan otu kaynattı..ona iyi gelmedi ama bir saat geçmedi üstünden şişmeyen memeler şişti süt yaptı haberiniz olsun muhakkak deneyin..
ısırgan süt yapar evet. ben de çok severim ama yapması meşakatliKızlar annem dün kaşıntınm için iyi gelir diye ısırgan otu kaynattı..ona iyi gelmedi ama bir saat geçmedi üstünden şişmeyen memeler şişti süt yaptı haberiniz olsun muhakkak deneyin..
valla sleepy ayrı bir ayar. 1 numarası bence çok küçük bir sürü beze göre. şimdi 2yi kullanacağım ama daha 2 almam. 3 var bir paket açayım bir kontrol edeyim bari büyüklüğünü.Benimki yaklasik 4 bucuk kilo hala prima 1 numara kullaniyorum. Bantlari biraz geriye yapistirip gibek kismini de az katlarsaniz daha kucuk numaralar olur bence. 20 gunlukken 3 numara kullanan 3 aylikken ne kullanacak?
kaç kilo bebeğin. 1 küçük resmen bacaklarını iz yapıyor benimkinin. çok sıkmayınca da çiş dışarı taşıyor.Biz 25 günlüğüz hala 1 numara kullanıyoruz acaba küçük geliyor da ben mi anlamıyorum ki
Aynen tepki veriyor artık daha dikkatli dinliyor daha net göz teması kuruyorİnşallah öyledir canım inşallahhh
Minnoşum gayet iyi teyzesi maşallah üzmüyor beni pek bu ara..arada gaz, sancı oluyor ama onlar normal artık şükür bu günlerimize..günden güne büyüyorlar yüz ifadeleri bile değişiyor gülümsüyor sanki bana abisinebanamı öyle geliyor sizinkilerde tepki veriyormu yüzünüze inceliyormu etrafı
Ne meşakati yav koyduk ocağa kaynadı işte demleme çay gibiısırgan süt yapar evet. ben de çok severim ama yapması meşakatli
valla sleepy ayrı bir ayar. 1 numarası bence çok küçük bir sürü beze göre. şimdi 2yi kullanacağım ama daha 2 almam. 3 var bir paket açayım bir kontrol edeyim bari büyüklüğünü.
kaç kilo bebeğin. 1 küçük resmen bacaklarını iz yapıyor benimkinin. çok sıkmayınca da çiş dışarı taşıyor.
Aynen canım anason konusunda dikkatli olmakta fayda var diğerleri sorun değildebence damla yerine şu karışımı deneyin sizde. memnuniyet var baya kimyon, rezene ve anasondan. ben şimdi anason koymadan yine demledim. uyanınca vericem
Ben Migros’ta satılan minies aldım gündüz onu takıyorum kalıpları küçük ama hem uygun hem zararlı içerik yok prima carede losyon var güzel koku ordan geliyor zaten prima pure çok pahalı elimde daha var onu geceleri takıyorum onun 1 numarası büyük geliyor miniesin 2 numarası bir haftaya sıkmaya başlar kalıp küçük dene istersen bir sen de bir de iki bebe bez masrafın çok olurPrima care aldım ama çok çabuk doluyorben prima ile başa çıkamam 2 saatte bir dolduruyor benim bıdıklar..
sanırım molfix alıcam benimkilerle anca molfix başa çıkar
Anamm hakkatmi..en çok ihtiyacım olan şey bu ara..birden kilo verince benim göbek ağlıyor resmen bide sıkılaştırsa ne güzel olur..hamilelik öncesi kilomun 13 kilo altındayım..hiçbişeyim normal değil benimBende dün aktardan ısırgan, anason, papatya, kimyon, rezene aldım karışrırıp çayını yapıcam hem süt arttırıyor hemde gazı gideriyor..
Ayrıca ısırgan çayı göbeği de fitliyorbir ara göbek eritmek için kullanmıştım ben..
Biz 40dayız hala 1 numara kullanıyoruzBiz 25 günlüğüz hala 1 numara kullanıyoruz acaba küçük geliyor da ben mi anlamıyorum ki
Canım pampers dediğin pure olan değil mi onun kalıbı büyük ben hala 1 numara takıyorum premium care in kalıbı daha küçük onda 2 olmuştu kız 4350 ortalama ama kilo kadar bebeğin kalıbı da önemli sanırım benim biraz boya gitti kilo çok geliyor ama öyle göbek popo çok yok minyonKızlar prima pampers yada premium care falan varya farkı ne kullananınız varmı sleppy gibi küçük mü acaba 1 nosu
Ya bende artık stoklarım bitince uygun, içeriği temiz başka beze gećerim heralde çok pahalı bu pure gerçekten..miniesi bende mühendisinoğlundan gördüm düşünüyorum onu da deniycem daha sonraBen Migros’ta satılan minies aldım gündüz onu takıyorum kalıpları küçük ama hem uygun hem zararlı içerik yok prima carede losyon var güzel koku ordan geliyor zaten prima pure çok pahalı elimde daha var onu geceleri takıyorum onun 1 numarası büyük geliyor miniesin 2 numarası bir haftaya sıkmaya başlar kalıp küçük dene istersen bir sen de bir de iki bebe bez masrafın çok olur
Biz 1 aylığız 3 tam iyi.sleepy kullanan anneler bunun 2 numarası da baya küçük ya. direk 3e geçicem. oğluş 4 kg olmuştur herhalde. 3 kullananlar kaç günlük bebekleriniz. biz bugün 20günlüğüz.2 nodan küçük bir paket almıştım allahtan. direk 3 alayım bari
Canım Sleepy nin 3 numarasından bahsediyor arkadaşlar. Bezden beze farkediyor numaralar. Sleepy 3 numara 4-9 kilo arası, o bildiğimiz 3 numaralardan değil:)Bende artık öyle düşünmeye başladım inan burda herkes 3 numaralardan bahsedince ya dedim bez küçük ben anlamıyorum ya da çocuk hiç büyümüyor hala aynıyız biz..3 numarayı ben ilk oğlumda bile kaç ay sonra kullanmıştım ki o çok iri ve tombul bir bebekti
Aktardanmı alıcaz sallama caymı yoksa cnm denemediğim bu üçü kaldıAnason, rezene, kimyon çayı bize de yaradı kakalarını yapmaları için yapmadağım şey kalmadı dün gece o çaydan vetdim şimdi kakalarını yaptılar bildiğiniz kabızdı benim bebekler..
ben çorbasını seviyorum daNe meşakati yav koyduk ocağa kaynadı işte demleme çay gibi
anasonu çok minik koymak lazım. öyle yapıyorumAynen canım anason konusunda dikkatli olmakta fayda var diğerleri sorun değilde
En son kontrole gideli 10 gün oldu 3200 demişti ama anlamadım anneme soruyorum sence küçük mü diye yok be neresi küçük diyor bilemedimAma sleepy 1 numara çok küçük bebeğin kaç kilo benim ikiz ler 2460 ve 2860 doğdular onlara bile uzun kullanamadım 15 gün anca kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?