- 25 Eylül 2014
- 1.263
- 891
- 123
Ayy benimki de öyle. Tam uyuyupr diyorum 10 dk sonra çığlık kıyametBiz ya memede ya mamada dalıyoruz yatagına koyıyorm 2.3dk sonra mıkırdanıyo acıyorum ninni sallıyorm hafif dalıyo sonra 10dk sonra aglıyo gene pışpış yapıp dalıyo sonra yanıma alıyorm uyandıkca pışpışlamaya devam ninnilerimiz bunlarbeni çok güzel uyutuyo
Sağınca kac cc cıkıyor cnmKac günlük seninki aynı durumda benimki de bazen 80de falan bırakıyor ama Bi ümit 90 ı bitirme kızım beni hiç mi emmedin hiç mi sütüm yok niye yiyorsun mamayı diye diye başını bekliyorum
Play store'dan pirima kulübü yaz çıkar canım aldığın bez fişleri ile kalp kazanıyorsun kazandığın kalpler ile ordan istediğin hediyeleri alıyorsun.. Kalp kazanmak için anketler de var..
Yukledim hemen ama malesef eski faturalarımı kabul etmedi anca gecen haftaki siparisimin faturasını girebildimAldığın bezlerin fişleri ile kalp toplıyorsun bu kalpler ile ordaki hediyeleri alıyorsun yürüme arkadaşı var gözümü ona diktim o kalplerle bez de alabilirsin braun ürünleri vardı fön, düzleştirici. Maşa gibi..
Öncelikle sağlıklı doğumlar diliyorumKızlar birkaç tedirginliğimden bahsedicem size epidural sezeryan olanlar yardımcı olursa cok sevinirim. Panik atağım da var iyice günler geçmez oldu
1) ameliyat esnasında ağrı sızı hissedermiyim uyuşmazmıyım diye cok korkuyorum.
2) sonda öncemi takılıyor uyuştuktan sonramı. Önceyse acılı birşeymi
3) ameliyat esnasında panik olursam ne olcak eşimide almıyorlar yanımda
Şimdiden sonraki faturaları yükle ve anketleri doldur bebişe güzel bir oyuncak alırsın..Yukledim hemen ama malesef eski faturalarımı kabul etmedi anca gecen haftaki siparisimin faturasını girebildim
Ay inşallah hoşuma gitti bu iş valla ..saol canim bilgilendirdiğin içinŞimdiden sonraki faturaları yükle ve anketleri doldur bebişe güzel bir oyuncak alırsın..
Evet sen geçen sormuştun da onu söylemeyi unuttum süt miktarında artma olmaz heralde. Yediklerine uykuya su içmeye bağlı artıyor ama. Senin adına sevindim canım benim bu işimi görüyor canım bebişler biraz daha büyüdü mü makinaya çok gerek kalmicak İnşAllah zatenBu sol göğüsler neden ağrıyorsa benimde sol göğüs aynı durumda
Ben süt sağma makinesini değiştirdim yenisini aldım canım sütün miktarında pek bi değişiklik olmadı ama göğüs ağrısı konusunda çok ama çok fark var kiwi markasını kullanırken göğüslerim benimde ağrıyordu yeni aldığım makinede sağınca farkı çok iyi anladım ağrı filan hiç yok çok yumuşak çekiyor çok beğendim iyi ki almışım diyorum.
Kac günlük seninki aynı durumda benimki de bazen 80de falan bırakıyor ama Bi ümit 90 ı bitirme kızım beni hiç mi emmedin hiç mi sütüm yok niye yiyorsun mamayı diye diye başını bekliyorum
Benimki 36 gunluk Ne kadar doyunca birakir dense de bence oyle degil. O bayilip uyuma beni cok rahatsiz ediyor. Gunduz vakti 3-4 saat uyuyor. Bunlar normal degil. Kararinda doydugunda keyfi yerinde oluyor, etrafa bakiniyor vs. Birkac kez 60 veya 75 ver, duruma bak. Ne doktor ne bebek, su an karar bize ait. Insallah biraz buyuyunce bebekler bize yol gosterir.Ya beni emdikten sonra kusuyo gazını cıkarıo aha doydu diyorum ellerini yemeye baslıyo mama veriyorum sonra bayılıp uyuyo 60 versem az yedi ac kaldı diye korkuyorum 90 veriyorum ama obez yapcm diye de korkuyorum
Bebişin yanagında kırmızı isilik gbi şeyler cıktı ya ne sürsem
Canım benim göğsümde şişlik sızlama filan yok ama vücut ısıma göre göğüslerim hep daha yüksek sıcaklıkta yanıyor resmen acaba o neden oluyorsa bilen var mı kızlarİşte o cok süt doluyor boşaltamayınca da şişlik sızlama oluyor ben korkumdan 2 3 saatte Bi sağdım ztane buzlukta onyğzden cok süt birikti smdi o sütün 3 de 1 anca var
Ya aynı durum bizde de var süt yok diyecem mama ile de kavga ediyorlar biberonuda iki çekip ağlıyorlar bende çözemedimMemeyle kavga ediyor çocuk ilk defa bukadar uyanık kaldı 7 den beri oda geziyoruz.ağlamıyoda öyle bakıyo suratıma .gazıda yok kakada yaptı.hem emmek istiyor hem memeyi verince iki çekip bırakıyor kızıyor falan.bide konak olmuş kafası saçlarından farketmemiştim çocuk 3 kilo doğdu 1 kilosu saç toka taksam tutar yani.zeytinyağlı karbonatı sürdüm kafasına yıkadım taradım baya azaldı bi kaç defa daha yapmak lazım.
70 80Sağınca kac cc cıkıyor cnm
Bu durum bizde de var mamayı değiştirdim olmadı meme veriyorum aynı mama veriyorum aynı biberonla da kavga ediyor benimle de kavga ediyor iki kere çekip bağırıp ağlıyorlar gaz var desem çıkarıyorum da sancı mı var anlamadım ki uyku arasında yediriyorum çok güzel yiyorlarYa aynı durum bizde de var süt yok diyecem mama ile de kavga ediyorlar biberonuda iki çekip ağlıyorlar bende çözemedim
Benimde bogazim cok kötü ilacta kullanamayinca bu cokiyi geldi tereyagini eritiyorum iyice rengi dönene kadar bekliyorum icine keciboynuzu daha etkili yada normal pekmez koyuyorum hemen 2 dk kaynatip sicak sicak ic arkasindan su icme ama hem bogazin duzelir hem sütun artiyor hemen anliyorsun zatenNerde uyuyacağım gündüz evde 4,5 yaşında bit tane daha var. 11-12 gibi yatar sabah 7:30 da kalkar koşa koşa bizi uyandırmaya gelir. Biz o ara yeni uyumuş oluruz falan. İlk 4 ay diyor herkes ama keşke 4 aydan sonra işler düzelse öyle olmuyor ne yazık ki.
Tereyağ pekmez kaynatmak nasıl oluyor. Ben artık KBB ye gitmeye karar verdim. Bir senedir boğazım felaket geçiremedim. Bir denemediğim dediğin kaldı. Yan etkisi de süt arrtırmaysa ne ala.
Memede uyuyor yatağa koyduğum an sanki yatakta çivi var hemen açıyor gözleri. Ben 4 de uyutmayı başardım.
Bırak götürsün sen ne kadar anlatsam anlamaz bir de doktordan duysun. Hatta doktor değil de çocuk gelişimciye ikna et. O daha güzel açıklar.
Klasik babam. 35 yaşına geldim. Hala bizde birşey olsun anneme sen yaptın der. Bize de çocuk yolda yürürken ayağı takılıp düşse ili saat kıyamet kopar düşürdünüz çocuğu bir dikkat etmiyorsunuz diye. Ona kalsa 5 yaşındaki çocuğu düşmesin diye kucakta taşıyacağız sürekli. Hasta olsa biz ettik. Su içerken boğulsa biz yaptık. Babam biz büyürken dışardaydı hep annem bizi yalnız büyüttü. Bakıma ortak olmayınca konuşmak kolay sanırım. Bence bakıma ortak etmek gerekiyor. Ben de gece eşimi pek kaldırmam ama 2 sefer kaldırdım. Görsün ne yaşadığımızı. Bence ağladığında gece çok yorgunum diye bir iki defa kaldırıp verip kucağına uyuyun. Baksın ne çaresizlik o.
Benimki de sürekli yemek istiyor acaba güzelim çocuğu obez mi yapcam diye korkmuyor değilimBeni emip üstüne 80 mama yedi 40 günlük bebek obur mu oldu nedir sütüm hiç mi yok yani bnm kafayı yicem valla o emdikten sonra sagdım 10 cc ancak cktı emmiş yani
E bebekte Ali ünyazıcı nın bu 4 ürün karışımı süt artırıcı sallama çayı var ben ondan aldım daha pratik ama aynı etkiyi sağlıyor mudur ki ?Ben tohum aldım ama daha önce öğütülmüş kimyonu yapıp veriyordum oda işw yarıyor..
Anasonda fazlası zararmış kendim içerim bebeklere kimyon rezene yaparım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?