2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Biz ya memede ya mamada dalıyoruz yatagına koyıyorm 2.3dk sonra mıkırdanıyo acıyorum ninni sallıyorm hafif dalıyo sonra 10dk sonra aglıyo gene pışpış yapıp dalıyo sonra yanıma alıyorm uyandıkca pışpışlamaya devam ninnilerimiz bunlarbeni çok güzel uyutuyo

Eklentiler

• 674E9E58-B7EE-4A56-A905-90D6B0AA8E5C.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 31
Ayy benimki de öyle. Tam uyuyupr diyorum 10 dk sonra çığlık kıyamet

Mama beslenme tablosunda 2.ay 150cc günde 5kere tabi bikere 150cc içemezler,günde 750cc tüketmeleri gerekiyor normal geliyo bana sonucta mide büyüyo bize emdikleri için arkasından mama yedikleri için cok geliyo belkide 2göğsümden 30cc cıkıyo benm doymuyo yarın dr kontrolumuz var ne kadar mama yiyo yazıyorum suan

Kac günlük seninki aynı durumda benimki de bazen 80de falan bırakıyor ama Bi ümit 90 ı bitirme kızım beni hiç mi emmedin hiç mi sütüm yok niye yiyorsun mamayı diye diye başını bekliyorum
Sağınca kac cc cıkıyor cnm

Play store'dan pirima kulübü yaz çıkar canım aldığın bez fişleri ile kalp kazanıyorsun kazandığın kalpler ile ordan istediğin hediyeleri alıyorsun.. Kalp kazanmak için anketler de var..

Yukledim hemen ama malesef eski faturalarımı kabul etmedi anca gecen haftaki siparisimin faturasını girebildim

Öncelikle sağlıklı doğumlar diliyorum
1. Acı hissetmezsiniz ama dokunduklarını hissedersiniz
2.sonda sonra takılıyor hiç anlamıyorsunuz cıkartırken de su sıkıyorlar hiç acımıyor
3. Ben de panikledim bana da sakinleştirici vurdular

Evet sen geçen sormuştun da onu söylemeyi unuttum süt miktarında artma olmaz heralde. Yediklerine uykuya su içmeye bağlı artıyor ama. Senin adına sevindim canım benim bu işimi görüyor canım bebişler biraz daha büyüdü mü makinaya çok gerek kalmicak İnşAllah zaten

Kac günlük seninki aynı durumda benimki de bazen 80de falan bırakıyor ama Bi ümit 90 ı bitirme kızım beni hiç mi emmedin hiç mi sütüm yok niye yiyorsun mamayı diye diye başını bekliyorum

Ya beni emdikten sonra kusuyo gazını cıkarıo aha doydu diyorum ellerini yemeye baslıyo mama veriyorum sonra bayılıp uyuyo 60 versem az yedi ac kaldı diye korkuyorum 90 veriyorum ama obez yapcm diye de korkuyorum
Benimki 36 gunluk Ne kadar doyunca birakir dense de bence oyle degil. O bayilip uyuma beni cok rahatsiz ediyor. Gunduz vakti 3-4 saat uyuyor. Bunlar normal degil. Kararinda doydugunda keyfi yerinde oluyor, etrafa bakiniyor vs. Birkac kez 60 veya 75 ver, duruma bak. Ne doktor ne bebek, su an karar bize ait. Insallah biraz buyuyunce bebekler bize yol gosterir.

Memeyle kavga ediyor çocuk ilk defa bukadar uyanık kaldı 7 den beri oda geziyoruz.ağlamıyoda öyle bakıyo suratıma .gazıda yok kakada yaptı.hem emmek istiyor hem memeyi verince iki çekip bırakıyor kızıyor falan.bide konak olmuş kafası saçlarından farketmemiştim çocuk 3 kilo doğdu 1 kilosu saç toka taksam tutar yani.zeytinyağlı karbonatı sürdüm kafasına yıkadım taradım baya azaldı bi kaç defa daha yapmak lazım.

İşte o cok süt doluyor boşaltamayınca da şişlik sızlama oluyor ben korkumdan 2 3 saatte Bi sağdım ztane buzlukta onyğzden cok süt birikti smdi o sütün 3 de 1 anca var
Canım benim göğsümde şişlik sızlama filan yok ama vücut ısıma göre göğüslerim hep daha yüksek sıcaklıkta yanıyor resmen acaba o neden oluyorsa bilen var mı kızlar

Ya aynı durum bizde de var süt yok diyecem mama ile de kavga ediyorlar biberonuda iki çekip ağlıyorlar bende çözemedim

Ya aynı durum bizde de var süt yok diyecem mama ile de kavga ediyorlar biberonuda iki çekip ağlıyorlar bende çözemedim
Bu durum bizde de var mamayı değiştirdim olmadı meme veriyorum aynı mama veriyorum aynı biberonla da kavga ediyor benimle de kavga ediyor iki kere çekip bağırıp ağlıyorlar gaz var desem çıkarıyorum da sancı mı var anlamadım ki uyku arasında yediriyorum çok güzel yiyorlar

Benimde bogazim cok kötü ilacta kullanamayinca bu cokiyi geldi tereyagini eritiyorum iyice rengi dönene kadar bekliyorum icine keciboynuzu daha etkili yada normal pekmez koyuyorum hemen 2 dk kaynatip sicak sicak ic arkasindan su icme ama hem bogazin duzelir hem sütun artiyor hemen anliyorsun zaten

Ben tohum aldım ama daha önce öğütülmüş kimyonu yapıp veriyordum oda işw yarıyor..
Anasonda fazlası zararmış kendim içerim bebeklere kimyon rezene yaparım..
E bebekte Ali ünyazıcı nın bu 4 ürün karışımı süt artırıcı sallama çayı var ben ondan aldım daha pratik ama aynı etkiyi sağlıyor mudur ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…