2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evde tartı var mı canım normal tartı bizim ölçüldüğümüz ?

Sma kullandım şimdi aptamil canım sen

Çok zor çok bayılcam yorgunluktan Ev desen ona göre pis dağınık ben öyle çocuklar huzursuz mama yemiyorlar meme emmiyorlar şaştım kaldım
Aptamil canım ama çok kusturuyor reflüsü arttı sık acıkıyor sma ya geçmeyi düşünüyorum bende siz neden bırakmıştınız smayı

Sma kullandım şimdi aptamil canım sen

Çok zor çok bayılcam yorgunluktan Ev desen ona göre pis dağınık ben öyle çocuklar huzursuz mama yemiyorlar meme emmiyorlar şaştım kaldım
Allah hepimize yardım etsin biz ikiz annelerine ekstra yardım etsin

Acaba mamayı sevmedilermi? Benim küçük te golden goatı sevmedi biraz kalmış büyüğü bitirsin daha almayacağım meme reddi de biberondan kaynaklı olabilir..

Ben küçük büyük diyorum aralarında bir dakika var

Canım benim göğsümde şişlik sızlama filan yok ama vücut ısıma göre göğüslerim hep daha yüksek sıcaklıkta yanıyor resmen acaba o neden oluyorsa bilen var mı kızlar
Ee cok. Normal süt kanallarında sütler dolasıuor kan akısı hızlı benm normalde buz gibi olurdu hamilelikten beri hep sıcak hamileyken daha da yanıyo Du yaz oldugu içim

Valla bana en iyi gelen dinlenmek ama oda iki bebe ile mümkün değil iyileşmrk için ekstra bir şey yapmadım..

Aptamil canım ama çok kusturuyor reflüsü arttı sık acıkıyor sma ya geçmeyi düşünüyorum bende siz neden bırakmıştınız smayı
sma kabız yaptı bizi çok 5 gün hatta daha fazla kaka yapamadığı oldu çocukların ondan aptamile geçtim canım

Ben sağmadan pek tatmin olmuyorum sağınca iki göğüsten 60 cc anca çıkıyor ama emzirimce yutkunma sesinden sütümün daha fazla olduğunu anlıyorum..
Bendede aynısı sabahları sağıyorum gece fazla emzirmedipim için uyuyor cunkü 4 saat filan 60 cc anca cıkıyor ama yutkunma sesinden sanki daha fazlasını cekebilirmiş gibi geliyor ama bizimki tembel memede uyuyor dibine kadar cekmşyor gibi Bi anlamadım süt mü az memede fazlamı tutmuyorum cunkü ben cekiyorum hep uyudugu zaman ama o memede uyuyup sonra uyanıp emeyim tekrar emeyim istiyor onada ben dayanamıyorum

Var var baktım kucagım alıp tartıldım 5 kilo fark cıktı ama kıyafetler filanda vardı
Heh ben de onu dicektim. Ben kucağıma alıp ölçüyorum diye. Kıyafet çok farketmez kuzum en fazla 100 gr farkeder maşAllah bebişe

sma da da aynısı yapıyorlar aptamil de de anlamadım ki Meme evet biberondan kaynaklı ama 2 aydır pes etmeden vermeye devam ediyorum memeyi napim :/ bizimde 30 saniye var

Geçen biri yazmıştı keşke midelerini görebilsek doymuşmu doymaamışmı diye bu belirsizlik çok kötü..

İnstagramda falan görüyorum 2aylık bebeği koymuşlar oyun halısına aba kucağına çocuklar kendi kendilerine oynuyor. Bizim modeller neden böyle acaba

Bak eskilerden ne buldum hey gidi günler

Ben biraz önce ev süpürürken farkettim ufaklık oyun halısında sustu. Tabi süpürge kapanınca cıyaklama devam etti ama 10 dk da olsa orada vakit geçirdi.
Süpürgenşn sesi ilgisini çekmiş benimki de saçımı kuruturken kanguru da uyudu geçen. Yatağına koyunca kıyamet koptu

Ay aynı benmki azıcık emip doydum sanıp uyuyorlar tekrar uyanıyolar heralde mesela emdikten sonra kusuyo benimki 60cc den cok cekti demek ki diyorum ama üstüne mama verince iciyo gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…