2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar benim midem bulanmıyor sabah bitek az bişe bulandı. Normal mi belirtilerin gitmesi. Paranoyak olacam ya
Dedikten sonra 6 ay bulantı geri kalan zamanda da mide yanması yaşadı. İlk zamanlar prilamla sonra da gaviscon la bütünleşti midesi

Ay aynı benmki azıcık emip doydum sanıp uyuyorlar tekrar uyanıyolar heralde mesela emdikten sonra kusuyo benimki 60cc den cok cekti demek ki diyorum ama üstüne mama verince iciyo gene
Ben bizimkine 120cc versem emzirme üstüne onu da içer şimdiye kadar ne kustuğunu ne ağzını kapadığını gördüm bu yüzden çok çok olay çıkarmadıkça mama vermiyorum. O da max 60cc.
Kilo takibindeyim o da iyi gidiyor yani uyumaması ağlaması huzursuzlanma illa açlıktan değil.
Mama verdiğimde daha uzun uyuyor daha uzun sakin kalıyor ama ihtiyaca bakıldığında aslında yok.
Bence bebeklerin ağlaması kusmayıp içmesi Uyumaması demek mamaya ihtiyacı var demek değil en azından benimki öyle

fiyatı da iyiymiş
Kangurunun içinde beklerse uyur yataga koyuyorum oyle uyuyor ama kanguruyu bacaklarından falan çıkarırken uyanıyor
yenidoğan aparatı ile mi kullanıyorsun. ben de istiyorum ama kararsız kaldım kızım hiç beğenmemişti. durmuyordu

Dün bizim paşayı sünnet ettirdik kızlar. Çocuk bi rahatladı daha yarası varken bile. Dünden beri ağlama krizi yok sancı yok. Uslu uslu çişini yapıyor İnşAllah şifa olur yavruşuma
Ohhhh paşaya canım geçmişler olsun darısı başımıza bizde önümüzdeki ay ettirelim diyoz nasıl geçti ne sancısına iyi geldi sünnet olması kuzum

Kızlar bu kanguru bende düşünüyorum da kafam karışıyor aslında daha küçük değiller mi kanguru için bacakları açık aralı olmaz mı :/ bilemedim.

Evet ben de gündüz mama vermedim hic mama vermesem de duruyo ama aksam Memeyle kavga ediyo o zmn mama verdim aksam süt azaldı demekki erken acıksın diye ben de az vericem artk yoksa cok uzun duruyo mamayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…