- 9 Şubat 2020
- 973
- 1.297
- 43
- 35
Benim oğlum gündüz en fazla 1-1,5 saat arası emmeden duruyor 2,5-3 saat hiç beklemedi bizde mi bi sıkıntı var acabaGünlük hesaplamadım canım şuan iki buçuk üç saatte bir emzirmeden sonra 90 cc veriyorum..
Evet eşim çalışıyor vergi müfettişi onlarda hem esnek çalışma var hemde mesai saati kavramı çok sıkı değil yani sana verilen işi evde de tamamlayabilirsin yeterki o iş yapılsın öyle olunca bazen sabah işe gideceği zaman daha geç gidebiliyor. Gece ben göğsümü sağmak için uyanıyorum bebekle hiç ilgilenmiyorum tüm besleme gaz bakım işi eşimde o kalkıp yapıyor sabahta ben emzirmek için kalkıyorum emzirdikten önce eşim işe gitmeden önce bi altını değiştirtiyorum öyle gidiyorEsin sabah ise gidiyor mu bunlari yaparken? Gece mesela gazini alsin diye uyandiriyor musun. Sen calisan bir anne misin?
Beşiğine koyuyoruz biraz sallayınca uyuyor gerçi dün gece gözler fal taşı gibi açık bekliyor baktık olacağı yok döndük arkamızı uyudukKesinlikle katılıyorum. Anne bebek bağı ne kadar önemli ise baba ile bebek arasındaki bağda o kadar önemli.
Yalnız bir şeye takıldım gece uyutmasını nasıl yapıyorsunuzbenimki meme dışında uyumak bilmiyor
Yaa ne güzel. Benimki amca memede uyurBeşiğine koyuyoruz biraz sallayınca uyuyor gerçi dün gece gözler fal taşı gibi açık bekliyor baktık olacağı yok döndük arkamızı uyudukBuda biraz ses çıkarttı pes etti uyudu
Mama ne kullanıyorsun canımBu durum bizde de var mamayı değiştirdim olmadı meme veriyorum aynı mama veriyorum aynı biberonla da kavga ediyor benimle de kavga ediyor iki kere çekip bağırıp ağlıyorlar gaz var desem çıkarıyorum da sancı mı var anlamadım ki uyku arasında yediriyorum çok güzel yiyorlar
Bence sen sıkıntı arama ne bebede ne kocada maşallah de şükret geçBenim oğlum gündüz en fazla 1-1,5 saat arası emmeden duruyor 2,5-3 saat hiç beklemedi bizde mi bi sıkıntı var acaba
bende 40nci gun adet oldumUfss ilk adetimi oldum ya ne güzeldi adetsizşans burdada buldu beni kimisi doğumdan sonra 1 sene olmazmış
bende 40nci gun adet oldum
Bu çayı nasıl hazırlıyosunuz. Hepsinden bi kaşık mı? Kimyon toz mu? Diğerleri nasıl aktardan nasıl istiyoruz. Günde ne kadar veriyosunuz. Siz iiçiyo musunuz. Bi detay verin daAnason, rezene, kimyon çayı bize de yaradı kakalarını yapmaları için yapmadağım şey kalmadı dün gece o çaydan vetdim şimdi kakalarını yaptılar bildiğiniz kabızdı benim bebekler..
Deneyeceğim de ne kadar tereyağı ve ne kadar pekmez. Bardak mı kaşık mı? Bardak içilemez herhalde çok gelir.Benimde bogazim cok kötü ilacta kullanamayinca bu cokiyi geldi tereyagini eritiyorum iyice rengi dönene kadar bekliyorum icine keciboynuzu daha etkili yada normal pekmez koyuyorum hemen 2 dk kaynatip sicak sicak ic arkasindan su icme ama hem bogazin duzelir hem sütun artiyor hemen anliyorsun zaten
aktardan tane kimyon, rezene ve anason iste. yarım çay kaşığı kimyon ve rezene çok minik çay kaşığının ucuyla da anason kahve fincanına atıyorum ben. üzerine yarısı kadar kaynamış su döküp 10-15dk bekletiyorum. 2-3çay kaşığı veriyorum. kaşanı kendim yudumluyorum. anasonu sürekli eklemiyorum ama. rezene kimyonla da yapabilirsin.Bu çayı nasıl hazırlıyosunuz. Hepsinden bi kaşık mı? Kimyon toz mu? Diğerleri nasıl aktardan nasıl istiyoruz. Günde ne kadar veriyosunuz. Siz iiçiyo musunuz. Bi detay verin da
yok hepatit bir sıkıntı yaratmıyor.Kızlar 1 ay aşısı herhangi bir etki yapıyor mu?
O ne guzel bebekmis öyle masallah masallahBeşiğine koyuyoruz biraz sallayınca uyuyor gerçi dün gece gözler fal taşı gibi açık bekliyor baktık olacağı yok döndük arkamızı uyudukBuda biraz ses çıkarttı pes etti uyudu
Cok erken degilmi canim ne zaman dogum yaptin senUfss ilk adetimi oldum ya ne güzeldi adetsizşans burdada buldu beni kimisi doğumdan sonra 1 sene olmazmış
Canim ben bir yemek kasigi tereyaga yarim su bardagi pekmez koyuyorum sıcak sıcak kasikla iciyorum kalsada sorun olmuyor ısıtıp geri icebilirsinDeneyeceğim de ne kadar tereyağı ve ne kadar pekmez. Bardak mı kaşık mı? Bardak içilemez herhalde çok gelir.
Bu çayı nasıl hazırlıyosunuz. Hepsinden bi kaşık mı? Kimyon toz mu? Diğerleri nasıl aktardan nasıl istiyoruz. Günde ne kadar veriyosunuz. Siz iiçiyo musunuz. Bi detay verin da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?